Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Welkom in Dalem Zuid, waar jouw nieuwe thuis op je wacht! Dit fantastische huis aan de Schadewijkstraat biedt alles wat een starter, twee persoonshuishouden of jong gezin zich kan wensen. Met drie ruime slaapkamers, een grote woonkamer en een super locatie, is dit dé plek om je toekomst op te bouwen. Bovendien ligt de woning op loopafstand van een grote Albert Heijn en andere voorzieningen. Dit huis is misschien niet gloednieuw, maar het heeft een enorme potentie om jouw droomhuis te worden na een beetje modernisering.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

* Grote woning: Ruim 139 m² woonoppervlakte, ideaal voor starters, twee persoonshuishoudens en jonge gezinnen.
* 3 grote slaapkamers: Perfect voor gezinnen die wat extra ruimte nodig hebben.
* Grote woonkamer: Een zee van ruimte voor gezelligheid en ontspanning.
* Super locatie: In de buurt van een natuurgebied, winkelcentrum en scholen.
* Label A.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je rijdt door de rustige straten van Dalem Zuid en parkeert je auto voor jouw nieuwe thuis aan de Schadewijkstraat. Deze woning, met zijn opvallende ontwerp en unieke gevel, trekt meteen de aandacht. Je ziet de karakteristieke glazen U-profielen die het huis een moderne uitstraling geven. Eenmaal binnen word je verwelkomd door een ruime entree met een tegelvloer die doorloopt naar de grote woonkamer. Hier speelt het licht een hoofdrol dankzij de grote raampartijen en de open serre met openslaande deuren naar de tuin.

De woonkamer nodigt uit om gezellige avonden door te brengen met familie en vrienden. Hoewel de keuken eenvoudig is ingericht, is dit jouw kans om een culinaire droom te realiseren.
De open trapopgang aan de achterzijde van het huis leidt je naar de eerste verdieping, waar twee grote slaapkamers met laminaatvloeren op je wachten. De badkamer, die een opknapbeurt verdient, is voorzien van een tweede toilet, douche, wastafel en een wasmachineaansluiting.

Op de tweede verdieping vind je een royale zolderverdieping met een derde grote slaapkamer. Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden: een thuiskantoor, hobbyruimte of zelfs een extra speelkamer voor de kinderen. Buiten geniet je van een voor- en achtertuin met een praktische houten berging en een achterom, perfect voor fietsen of tuinspullen.

De woning maakt deel uit van een uniek project dat destijds is ontworpen met afwijkende contrasten en indelingen. Deze speelse elementen maken het huis bijzonder en bieden volop inspiratie om het naar eigen wens te moderniseren. Bovendien bevind je je in een levendige wijk, gescheiden van het oudere deel van de Reeshof door een prachtig natuurgebied. Met voetpaden en fietsroutes bereik je eenvoudig het station, de middelbare school en het winkelcentrum Heyhoef.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 493

Overige

Perceel oppervlakte 138

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 493

Overige

Perceel oppervlakte 138

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg