Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Inleiding

Welkom in uw toekomstige droomhuis, waar ruimte en modern comfort op harmonieuze wijze samenkomen. Deze schitterende woning is ideaal voor tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die houden van het bruisende stadsleven, en gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan meer ruimte. Op een steenworp afstand van het stadscentrum, de levendige Piushaven en het serene Leijpark, biedt deze woning de perfecte balans tussen stedelijke voorzieningen en groene rust. Met scholen, sportvoorzieningen en het ziekenhuis binnen handbereik, is deze locatie zowel praktisch als aantrekkelijk. Hier vindt u de perfecte combinatie van luxe, gemak en een levendige leefomgeving.

Hoofdpunten van de woning

* Uitgebouwd en gemoderniseerd: De begane grond en eerste verdieping zijn grondig verbouwd en uitgebreid, met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen.
* Ruime en zonnige achtertuin: Geniet van een diepe achtertuin met gazon, sierbestrating, en meerdere terrassen, waaronder een verhoogd en een prachtig overdekt terras met twee lichtkoepels en ook nog een ruime berging. Via de berging heeft u ook toegang tot de achterom. Vanuit de achtergevel is het perceel ongeveer 25 meter diep.
* Duurzame voorzieningen: In 2023 voorzien van een nieuwe CV-installatie en negen zonnepanelen, voor een energiezuinige toekomst.
* Instapklaar en onderhoudsvriendelijk: Deze woning is compleet en instapklaar, met moderne kozijnen voorzien van isolerende beglazing en een vernieuwd pannendak.
* Recentelijk gemoderniseerd: De keuken, vloeren, stucwerk en tuin grotendeels vernieuwd, waardoor de woning voldoet aan de eisen van nu.
* Aantrekkelijk: Het is mogelijk om de hypotheekvorm met lage rentepercentage over te nemen: met een overdraagbare hypotheek kan een koper de rente, de terugbetalingsperiode, het huidige hoofdsomsaldo en andere voorwaarden van de bestaande hypotheek van de verkoper overnemen in plaats van een geheel nieuwe lening af te sluiten.

Volledige beschrijving

Stapt u binnen in deze oase van comfort en stijl, gelegen aan een brede groenstrook met volwassen bomen als natuurlijke omarming van uw nieuwe thuis. De entree, met zijn authentieke lambrisering en moderne gietvloer, verwelkomt u met een uitnodigende charme. Een trapkast biedt praktische opbergruimte, terwijl het tussenportaal leidt naar een moderne toiletruimte en de trapopgang.

De woonkamer ademt elegantie met zijn houten visgraatvloer en strak stucwerk. Een voormalige keuken is omgetoverd tot een extra kamer cq werkruimte, compleet met een grote vaste kast voor al uw opbergwensen.

De royale aanbouw aan de achterzijde herbergt een woonkeuken / eetkamer die het hart van het huis vormt. Met een indrukwekkend kookeiland, uitgerust met een 5-pits gaskookplaat en afzuigkap, en een stijlvolle indeling met dubbele aanrechtruimte, wordt koken hier een waar genot. Tegenover het eiland is er een hoge kast met de koel-vriescombinatie, combi-oven en een gewone oven en een laag gedeelte met o.a. de spoelbak.
De bijkeuken biedt extra functionaliteit met aansluitingen voor wasapparatuur en een vaatwasser.

Op de eerste verdieping, bereikbaar via een elegante bordestrap, vindt u drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is een rustgevende oase, terwijl de andere kamers veel flexibiliteit bieden in gebruik. De moderne badkamer, met inloopdouche en dubbele wastafels, is een plek van ontspanning, afgewerkt met stijlvolle tegels. Het separate toilet is deels betegeld, voorzien van een ruime vaste wastafel (2020) en ruim van opzet. De gehele verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. Extra berging waar de CV-installatie is gesitueerd.

Via een vaste trap bereikt u de grote zolderverdieping, een uitstekende ruimte voor diverse doeleinden. De voorzolder biedt praktische bergruimte, ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen. De ruime zolderkamer, voorzien van een authentieke vaste wastafel, wordt verlicht door een grote dakkapel aan de achterzijde. Dit zorgt niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar biedt ook een prachtig uitzicht over de groene omgeving. Daarnaast beschikt deze verdieping over veel extra bergruimte, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op deze reeds indrukwekkende woning.

Ruime en zonnige achtertuin: Geniet van een diepe achtertuin met gazon, sierbestrating, en meerdere terrassen, waaronder een verhoogd en een prachtig overdekt terras met twee lichtkoepels en ook nog een ruime berging. Via de berging heeft u ook toegang tot de achterom. Vanuit de achtergevel is het perceel ongeveer 25 meter diep.

Extra kenmerken

Deze woning ligt parallel aan de Ringbaan-Zuid, in een groenrijke omgeving die rust en privacy biedt. Het is de ideale setting voor stadsbewoners die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een uitstekende locatie. Hier vindt u een thuis dat voldoet aan al uw wensen en meer, een plek waar elke dag bijzonder is. Ontdek zelf de vele mogelijkheden en ervaar het ultieme woongenot in deze prachtige woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 554

Overige

Perceel oppervlakte 225

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 554

Overige

Perceel oppervlakte 225

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg