Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Lindonklaan 59 Raamsdonksveer

In een populaire kindvriendelijke wijk is gelegen deze verrassend leuke hoekwoning met een vrijstaande stenen garage + een separate berging en een tuin gelegen op het zuidoosten.

De woning staat op een perceel van 151 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ca. 95 m2 en een inhoud van ca. 350 m3. Het bouwjaar van de woning is 1987. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en is volledig geïsoleerd. Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel Vaillant (bouwjaar 2007). De dakkapel aan de achterzijde is vergroot en vanaf 2018 is de woning grotendeels gemoderniseerd. In 2020 zijn er ook nog 8 zonnepanelen geplaatst.

Aan de voorzijde liggen parkeerplaatsen en heeft de woning een lekker vrij uitzicht.

Indeling van de woning:

BEGANE GROND: Entree/ hal met vernieuwde meterkast (10 groepen, kookgroep en 3 aardlekschakelaars), trapopgang en de vernieuwde volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gelegen met een erker en heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. Aan de achterzijde is het eetgedeelte en de open keuken gelegen. De keukeninrichting is in 2018 compleet vernieuwd en is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie PVC vloer en stucwerk wanden en plafonds.

EERSTE VERDIEPING: Overloop vanwaar u toegang heeft tot drie slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en de andere 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douchecabine, wandcloset, ligbad en een wastafelmeubel met dubbele kraan. De overloop en slaapkamers zijn eveneens voorzien van een fraaie PVC vloer.

TWEEDE VERDIEPING: Middels vaste trap te bereiken open zolder-/slaapkamer met 2 dakvensters. Op deze verdieping is geplaatst de omvormer van de zonnepanelen, in een bergkast de c.v.-installatie gesitueerd en zitten de aansluitingen voor de wasapparatuur. Achter de knieschotten is er nog volop bergruimte. Eenvoudig is hier nog een volwaardige slaapkamer te realiseren.

TUIN: De zonnige achtertuin is enkele jaren geleden opnieuw aangelegd en is op het zuidoosten gelegen. De tuin beschikt over diverse plantenborders, een buitenkraan, een eigen achterom en een elektrisch zonnescherm. Vanuit de achtertuin is de vrijstaande stenen berging met daarnaast nog een aangebouwde garage te bereiken. De garage is voor ca. 65% opgetrokken uit steen, voorzien van isolatie en aan de binnenzijde geheel afgewerkt met voorzetwanden en inbouwspots. Het plat dak van de garage is in 2022 vernieuwd.

Ligging en omgeving: Binnen de gemeente Geertruidenberg treft u een breed scala aan mogelijkheden om de vrije tijd aangenaam door te brengen. Een keur aan sportverenigingen vindt u er, maar ook sport- en fitnesscentra, 2 openlucht zwembaden. Verder zijn er in de directe omgeving tal van mogelijkheden op watersportgebied (Brabantse Biesbosch) en andere vormen van recreatie. Ook winkelen, een terrasje pakken en lekker uit eten kunt u binnen de gemeentegrenzen. Het hele jaar door zijn er diverse evenementen. De verbinding ten opzichte van de diverse uitvalswegen (A27 & A59 richting A16) is uitstekend.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze leuke gemoderniseerde hoekwoning in het echt te bekijken…

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek