Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een praktisch en gezellig Huis in Groenewoud, Tilburg Zuid, ideaal voor starters!

Zoek je een praktische en gezellige woning in een rustige buurt? Deze woning in de wijk Groenewoud in Tilburg Zuid is ideaal voor starters, eenpersoonshuishoudens, twee persoons huishouden, jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte. Gelegen nabij diverse winkels en voorzieningen, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Ruime Woonkamer en Keuken: De begane grond biedt een ruime woonkamer met een nette laminaatvloer en strakke wanden, een royale keuken met een licht keukenblok en moderne apparatuur, een bijkeuken en een inpandige berging.
Vier Slaapkamers en Luxe Badkamer: Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan twee met toegang tot een balkon, en een luxe badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel in meubel.
De woning is voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk van aluminium kozijnen, wat zorgt voor een goede isolatie en een frisse uitstraling.
Riante Achtertuin: De achtertuin is volledig bestraat en voorzien van een stenen berging en een achterom via de poort naast de woning, ideaal voor het stallen van fietsen of het organiseren van een barbecue.
Ideale Locatie: Gelegen in de wijk Groenewoud, op korte afstand van het Leypark, het zwembad, de ijs- zwembad- en sporthal Stappegoor en het centrum van Tilburg met zijn vele winkels en voorzieningen.

RUIMTE, STIJL EN COMFORT: EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze woning word je begroet door een ruime hal met meterkast, trapkast en een trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot zowel de woonkamer als de keuken, wat een open en praktische indeling biedt.

De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en strakke wanden, wat een moderne en frisse uitstraling geeft. Grote raampartijen en een schuifpui naar de overkapping zorgen voor veel natuurlijk licht en een directe verbinding met de buitenruimte.

De keuken is praktisch ingericht met een licht, recht keukenblok, een grote oven, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en veel opbergruimte. De open verbinding met de bijkeuken en de inpandige berging zorgt voor extra gemak en efficiënte benutting van de ruimte.

In de bijkeuken vind je de aansluiting voor wasapparatuur, de opstelling van de cv-ketel en veel bergruimte. Vanuit de bijkeuken heb je ook toegang tot de tuin, ideaal voor het ophangen van de was of het betreden van de achtertuin.

De volledig bestraatte achtertuin op het zuidoosten biedt veel ruimte en is voorzien van een stenen berging en een achterom via de gedeelde poort met de naastgelegen woning. Dit maakt de tuin ideaal voor buitenactiviteiten en opslag.

Op de eerste verdieping kom je via de bovenhal bij de vier slaapkamers en de luxe badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één voorzien is van een vaste kast. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers, beide met toegang tot een balkon en voorzien van vaste kasten.

De nieuwe, luxe badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een vrijhangend toilet en een wastafel in een meubel. Dit biedt alle comfort die je nodig hebt om je dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten.

De woning is uitstekend gelegen, met tal van voorzieningen in de buurt. Het Leypark, het zwembad en Stappegoor liggen op korte afstand, en dankzij de nabijheid van de Ringbaan Zuid ben je snel op weg naar de snelwegen, wat deze locatie ideaal maakt voor zowel werk als ontspanning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg