Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Voor starters op de woningmarkt presenteren wij dit fantastische appartement in de levendige buurt Het Zand! Dit charmante appartement biedt een verrassend ruime woonkamer, een keurige open keuken en twee royale slaapkamers. Gelegen op de 1e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met lift, en boven het winkelcentrum Westermarkt, is dit de perfecte plek voor jonge professionals of een jong gezin. Mis deze kans niet om jouw droomwoning te bemachtigen!

HOOFDKENMERKEN

- Verrassend Ruime en Lichte Woonkamer: Geniet van mooie en lichte ruimte van 21 m2 met een handige vaste kast.
- Keurige Open Keuken:Voorzien van een hardstenen werkblad en diverse (inbouw)apparatuur zoals een vaatwasmachine en een fornuis met oven en inductiekookplaat.
- Twee Ruime Slaapkamers:Perfect voor zowel een master-bedroom als een werkkamer of 2e logeerkamer.
- Complete Badkamer: Ingericht met een douche, ligbad en badmeubel.
- Eigen Berging in het Souterrain Extra opslagruimte voor al jouw spullen.
- Handige Was-/Bergruimte: De voormalige badkamer is omgebouwd tot een wasruimte, ideaal voor extra gemak.
- Balkon aan de Achterzijde: Met een ligging op het noorden, perfect voor een ontspannende ochtendkoffie.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Betreed dit leuke en verrassend ruime appartement en voel direct de warmte van thuis. De ruime en lichte woonkamer met een vaste kast biedt volop ruimte voor zowel ontspanning als gezellige avonden met vrienden. Met een oppervlakte van 21 vierkante meter vormt de woonkamer het hart van de woning, waar je na een lange dag heerlijk kunt bijkomen. De grote ramen zorgen voor voldoende natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter en uitnodigender aanvoelt.

De open keuken biedt veel mogelijkheden voor de kookliefhebber. Uitgerust met een dubbel keukenblok met hardstenen werkblad en diverse (inbouw)apparatuur zoals een vaatwasmachine en een fornuis met oven en een inductiekookplaat, is koken hier elke dag weer een feest. 

De twee prima slaapkamers bieden voldoende ruimte en comfort. De grootste slaapkamer is ruim genoeg voor een groot bed en een kledingkast, terwijl de tweede slaapkamer perfect kan dienen als thuiswerkplek of logeerkamer. Beide kamers zijn voorzien van grote ramen voor een aangename natuurlijke lichtinval.

De badkamer is ruim van opzet en compleet uitgerust met een douche, ligbad en een badmeubel. Hier kun je na een lange dag heerlijk ontspannen in bad of je opfrissen onder de douche. De vaste kast biedt voldoende bergruimte en herbergt tevens de boiler.

Het balkon, gelegen aan de achterzijde van het appartement, biedt een rustige plek om te ontspannen met een kopje koffie of een goed boek. De ligging op het noorden zorgt ervoor dat je hier tijdens de warmere maanden prettig kunt vertoeven zonder te veel direct zonlicht.

Extra gemakken zijn te vinden in de handige was-/bergruimte (voormalige badkamer) met aansluiting voor een wasmachine. Deze ruimte biedt extra opslagmogelijkheden en maakt het doen van de was een stuk eenvoudiger. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen berging in het souterrain, perfect voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen of seizoensgebonden spullen.

Het appartement is voorzien van kunststof (achterzijde) en houten kozijnen met dubbele beglazing, wat zorgt voor goede isolatie en een comfortabele woonomgeving. Gelegen op de 1e verdieping en voorzien van een lift, is deze woning ook geschikt voor wie minder goed ter been is. De ligging boven winkelcentrum Westermarkt biedt directe toegang tot diverse winkels, supermarkten en eetgelegenheden, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

De verrassend ruime en lichte woonkamer van 21 vierkante meter vormt het hart van deze woning. Geniet van natuurlijke lichtinval en voldoende ruimte om te ontspannen. De open keuken is praktisch ingericht, voorzien van een hardstenen werkblad en (inbouw)apparatuur zoals een vaatwasmachine en een fornuis met oven en inductiekookplaat. Twee slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een master bedroom en een extra kamer. De complete badkamer is uitgerust met een douche, ligbad en een badmeubel. Het balkon aan de achterzijde biedt een rustige plek om te ontspannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 266

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 266

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg