Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met drie slaapkamers? Dan is dit prachtige appartement op de negende verdieping zeker een bezichtiging waard! Geniet van het vrije uitzicht en de avondzon op het ruime balkon dat op het westen ligt—de perfecte plek om te ontspannen na een lange werkdag.

Dit moderne appartement is de afgelopen jaren grondig gemoderniseerd, waarbij vooral de luxe badkamer in het oog springt. Deze beschikt over een heerlijk inloopdouche en elektrische vloerverwarming. Daarnaast biedt het appartement drie volwaardige slaapkamers, wat uniek is bij appartementen en een gesloten keuken met ruimte voor alle nodige apparatuur.

Wat maakt dit appartement zo bijzonder? - Drie volwaardige slaapkamers - Luxe vernieuwde badkamer met inloopdouche en elektrische vloerverwarming - Separaat toilet, volledig in dezelfde stijl als de badkamer - Gesloten keuken met veel inrichtingsmogelijkheden - PVC-vloer door het hele appartement - Ruim balkon op het westen over de volle breedte van het appartement - Lift aanwezig voor eenvoudig toegang

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst tref je de centrale entree met toegang tot de bergingen, het trappenhuis en natuurlijk de lift die je comfortabel naar de negende verdieping brengt.

Appartement: Via de galerij aan de oostzijde betreed je het appartement. Eenmaal binnen kom je in de hal die toegang biedt tot de ruime, lichte woonkamer. De grote raampartijen aan de westkant zorgen voor veel natuurlijk licht en leiden je naar het royale balkon. De woonkamer, met een prachtige PVC-vloer, heeft ook praktische opbergkasten en biedt tal van inrichtingsmogelijkheden.

De gesloten keuken, toegankelijk vanuit de woonkamer, is voorzien van een recht keukenblok en een kookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. In de keuken is ook aan de wand een tafel om lekker te ontbijten in het ochtendzonnetje.

Via de woonkamer bereik je de eerste slaapkamer, terwijl de overige vertrekken via een afgesloten gang te betreden zijn. Hier vind je twee ruime slaapkamers, de badkamer en het separate toilet.

Alle slaapkamers zijn voorzien van grote ramen en een frisse, neutrale uitstraling, afgewerkt met een donkere PVC-vloer.

De moderne badkamer is een lust voor het oog met stijlvolle antracietkleurige tegels, een inloopdouche en een modern wastafelmeubel. De elektrische vloerverwarming maakt deze ruimte extra luxe. Het separate toilet, ook te bereiken via de gang, is net zo fraai afgewerkt en heeft een handig fonteintje.

Balkon: Het balkon strekt zich uit over de volle breedte van het appartement en is zowel vanuit de ouderslaapkamer als de woonkamer te bereiken. Met vrij uitzicht over het groen en volop zon in de middag en avond, is dit een ideale plek om tot rust te komen. Het balkon is recent voorzien van mooie electrische zonneschermen.

Berging: Op de begane grond bevindt zich nog een eigen afgesloten berging, ideaal voor extra opslag.

De servicekosten bedragen € 199,31 per maand, exclusief voorschot stookkosten.

Wil jij dit mooie appartement zelf komen bewonderen? Maak dan snel een afspraak! Neem contact op met ERA Content+ Makelaars, Marlies van Rossum, op 013-2132277 voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 259

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 259

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum