Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Wonen in het hart van de gezellige wijk Groeseind-Hoefstraat betekent een thuis hebben waar comfort en stijl hand in hand gaan. Deze schitterende, volledig instapklare en geheel in stijl gerenoveerde woning biedt alles wat jonge gezinnen zich kunnen wensen: van een zeer ruime en sfeervolle woonkamer tot een moderne keuken, ruime slaapkamers, moderne badkamer, riante 2e verdieping en een zonnige achtertuin met een extra grote berging! Bovendien is er de mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garage (gelegen direct nabij de woning, niet inbegrepen bij de vraagprijs).
De perfecte plek om op te groeien, te ontspannen en van het leven te genieten. Hier voel je je meteen thuis!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING:
- Ruime en sfeervolle L-woonkamer met prachtige eiken visgraatvloer.
- Moderne, luxe woonkeuken (2019) met diverse inbouwapparatuur.
- Praktische bijkeuken met wasmachine-aansluiting.
- Moderne, luxe toiletruimte met wandcloset.
- Heerlijk zonnige achtertuin gelegen op het zuid-/oosten.
- Grote stenen berging (21 m2) met achterom.
- Twee ruime slaapkamers op de 1e verdieping.
- Moderne badkamer op de 1e verdieping met inloopdouche, wandcloset en breed badmeubel.
- Riante, open ruimte op de 2e verdieping met 2 dakramen en dakkapel, ideaal als 3e slaapkamer!
- Gelegen direct nabij het stadscentrum.

LUXE WONEN IN GROESEIND-HOEFSTRAAT

Stap binnen door de prachtige authentieke voordeur en je voelt direct de charme van deze woning. De hal leidt je naar de L-vormige woonkamer, die niet alleen ruim is (31 m2) maar ook warmte uitstraalt door de sfeervolle eiken visgraatvloer en de openslaande tuindeuren. Hier heb je de perfecte blend van modern comfort en klassieke elegantie. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming, waardoor koude voeten verleden tijd zijn.

Aangrenzend vind je de moderne en luxe woonkeuken (ook met vloerverwarming), compleet vernieuwd in 2019. Voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, is deze keuken een droom voor iedere kookliefhebber. Aan je linkerhand is er ook een praktische bijkeuken (met een wasmachine-aansluiting). Alles binnen handbereik, ideaal voor een druk gezin!

De zonnige achtertuin, gelegen op het zuid-/oosten, is de perfecte plek om lange zomerdagen door te brengen. Of het nu gaat om een barbecue met vrienden of een rustig moment met een boek, deze tuin biedt het allemaal. De grote stenen berging (met achterom) is ideaal voor het opbergen van alle fietsen en tuinspullen maar bv. ook als hobbyruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van stucwerk wand- en plafondafwerking, waardoor een frisse en moderne uitstraling is ontstaan. De moderne badkamer op deze verdieping heeft een inloopdouche, een wandcloset en een breed badmeubel, alles wat je nodig hebt voor een ontspannen einde van de dag.

De tweede verdieping, geheel gerenoveerd in 2021, is een werkelijk prachtige en riante open ruimte met twee dakramen en een dakkapel. Deze ruimte is perfect als derde slaapkamer maar kan ook dienen als een thuiskantoor of hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos!

ENERGIEZUINIG EN COMFORTABEL

Deze woning heeft een energielabel C, wat betekent dat het niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig is. De 9 zonnepanelen op het dak zorgen voor een lagere energierekening en een duurzame levensstijl. Met een woonoppervlakte van bijna 110 m² en een perceeloppervlakte van 154 m² biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin.

HANDIGE EXTRA'S

De woonkamer heeft openslaande tuindeuren en een vaste trapkast voor extra opbergruimte. De hal heeft een prachtige authentieke voordeur en een trapopgang naar de eerste verdieping. De gehele woning is voorzien van stucwerk wand- en plafondafwerking, vloerverwarming in de woonkamer en keuken, en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. Het platdak is toegankelijk via de slaapkamer aan de achterzijde, wat extra opslagmogelijkheden biedt.

Aankoop dubbele garagebox mogelijk

Er is de mogelijkheid tot aankoop van twee garageboxen (niet los te koop!), gelegen direct nabij de woning, aan een binnenterrein te bereiken via een inrit aan de Groeseindstraat. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met één van onze makelaars. Let op: de gestelde vraagprijs is exclusief de 2 garageboxen!

Gelegen direct nabij het stadscentrum

Deze woning ligt op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum, waar je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Van gezellige cafés en restaurants tot winkels, scholen en openbaar vervoer, alles is snel en gemakkelijk bereikbaar. Deze ligging biedt het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een gezinswoning in een woonwijk, gecombineerd met de levendigheid en gemakken van het stadsleven. Hier woon je werkelijk op een toplocatie!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg