Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Geen probleem! Deze royale twee onder één kapwoning met grote garage en oprit in Dalem Noord wacht op jou!

Korte Inleiding Welkom in het paradijs voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, tweepersoonshuishoudens en iedereen die ruimte en rust zoekt. Naast de groene oase van de Dongevallei, dichtbij winkelcentra "Heyhoef" en "Dalem-Zuid", scholen, station Reeshof, sportfaciliteiten en een medisch centrum, biedt dit energielabel A huis alles wat je ooit hebt gewenst. Met ruime slaapkamers, een uitnodigende woonkeuken en een royale tuin, is dit de perfecte plek om te genieten van het leven en samen herinneringen te maken.

Hoogtepunten van de Woning

* 4 Grote Slaapkamers (mogelijkheid voor 5): Ideaal voor grote gezinnen of diegene die graag extra ruimte hebben.
* Grote Woonkeuken: Voel je een chef met de Boretti-apparatuur en een gezellige hoekopstelling.
* Grote Groene Tuin: Geniet van de rust in je eigen groene oase, compleet met veranda en tuinhuis.
* Top Locatie: Gelegen in een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.
* Kindvriendelijk: Veilig en speels, ideaal voor opgroeiende kinderen.
* 21 Zonnepanelen!

Complete Beschrijving

Stap binnen in deze schitterende woning via de uitnodigende hal met een strakke PVC vloer. Hier vind je de meterkast, een licht betegelde toiletruimte met een vrij hangend toilet en fontein, en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal betreed je de royale en sfeervolle living van circa 64 m², inclusief de keuken. De fraaie PVC vloer met vloerverwarming zorgt voor een warme en gezellige sfeer, terwijl strak stucwerk op de muren en plafonds een moderne uitstraling geeft. De allesbrander in de woonkamer nodigt uit tot knusse avonden bij het haardvuur.

De uitgebouwde woonkeuken is een droom voor iedere kookliefhebber. De keukeninrichting in hoekopstelling is voorzien van een luxe granieten blad en Boretti-apparatuur, waaronder een 6-pits keramische kookplaat met twee ovens, een afzuigschouw, een koelkast met vriesvak, een magnetron en een vaatwasser. Hier maak je de lekkerste maaltijden terwijl je geniet van het uitzicht op de prachtige tuin. Er is een zeer handige vastenkast aanwezig waarbij je een mooie afscheiding kan creëren van woonkamer naar keuken.

Op de eerste verdieping, geheel voorzien van een mooie laminaat, vind je een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers aan de voorzijde en de achterslaapkamer van circa 13 m² heeft strak stucwerk en biedt een rustige plek om te ontspannen.

De moderne badkamer op deze verdieping is voorzien van een vaste wastafel, een ligbad met whirlpool en thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan, een vrij hangend toilet en een design radiator. Hier begin je je dag in stijl en comfort.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar een voorzolder met een loopdeur naar het platte dak en toegang tot twee (slaap)kamers te vinden is. De slaapkamer van circa 14 m² heeft strak stucwerk en is perfect voor een tienerkamer of thuiskantoor. De slaap-/bergkamer van circa 6,8 m² biedt aansluitingen voor de wasapparatuur en de unit voor mechanische ventilatie.

Buiten wacht een zeer royale achtertuin op het noorden, compleet met een veranda grenzend aan de keuken en een houten tuinhuis met veranda en elektriciteit. Prachtige, groene en zeer riante achtertuin, met diverse grote bomen en een mooi gazon.

De ruime oprit biedt plaats aan meerdere auto's en leidt naar de grote garage van circa 51 m², voorzien van een loopdeur, garagedeuren aan voor- en achterzijde, een tegelvloer, verwarming, elektriciteit en aansluitingen voor wasapparatuur. Dit is de perfecte plek voor hobby's, opslag of extra werkruimte.

Highlights van de Woning Uitgebreid
Deze prachtige woning biedt alles wat je ooit hebt gewenst. Met ruime slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De woonkeuken is uitgerust met Boretti-apparatuur en biedt een gezellige plek om samen te koken en te eten. De grote groene tuin is een oase van rust, perfect voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen. De top locatie in een kindvriendelijke buurt zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt, van scholen en winkelcentra tot sportfaciliteiten en het station Reeshof. Dit is de perfecte plek om herinneringen te maken en te genieten van het leven.

Social Media Post Nieuwe Droomwoning Beschikbaar! Ben je op zoek naar de perfecte plek voor je gezin? Deze prachtige woning in Dalem Noord heeft alles wat je nodig hebt! Met ruime slaapkamers, een luxe woonkeuken met Boretti-apparatuur, en een grote groene tuin is dit dé plek om samen herinneringen te maken. Gelegen in een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Mis deze kans niet! #Droomhuis #Gezinswoning #DalemNoord #WoningTeKoop #WonenInStijl

Oproep tot Actie Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf waarom deze woning jouw nieuwe thuis moet worden. Laat je zintuigen prikkelen door de ruimte, het comfort en de luxe die dit huis te bieden heeft. Wacht niet te lang, want deze kans wil je niet missen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 781

Overige

Perceel oppervlakte 503

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 781

Overige

Perceel oppervlakte 503

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg