Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

RUIME GEZINSWONING MET PRAKTIJKRUIMTE IN GEWILDE WIJK GAGELBOSCH

In de rustige en goed bereikbare wijk Gagelbosch staat deze royale eengezinswoning te koop, ideaal voor gezinnen met oudere kinderen of voor professionals die behoefte hebben aan een praktijkruimte aan huis. Met een woonoppervlakte van 181 m² en een perceel van 464 m² biedt deze woning volop ruimte en mogelijkheden. De ligging nabij de High Tech Campus en ASML maakt dit huis bijzonder aantrekkelijk voor werkenden in de regio.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

Strategische ligging: De woning ligt in de buurt van diverse voorzieningen, waaronder scholen, winkels, parken en sportvelden. De High Tech Campus is op loopafstand en ASML is gemakkelijk bereikbaar met de fiets.

Oprit met carport & praktijkruimte: Voorzien van een oprit met carport en een omgebouwde garage die momenteel dienst doet als praktijkruimte, ideaal voor een bedrijf aan huis.

Vernieuwde keuken & badkamer: De keuken is in 2020 volledig vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, Quooker en meer. De badkamer is in 2021 gerenoveerd met een inloopdouche en wastafelmeubel.

Ruime indeling: De begane grond heeft een lichte woonkamer met vloerverwarming en een open keuken. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers, een wasruimte en een moderne badkamer. De tweede verdieping heeft een vierde slaapkamer met een inloopkast.

Goed onderhouden tuin: De achtertuin is fraai aangelegd en heeft een eigen achterom, ideaal voor wie graag in een rustige, groene omgeving wil ontspannen.

UITGEBREIDE WONINGOMSCHRIJVING

Deze woning is gelegen in de gewilde wijk Gagelbosch, bekend om zijn rustige karakter en goede bereikbaarheid. De ruime entree geeft toegang tot een praktische toiletruimte en leidt naar de lichte, open woonkamer. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, wat voor extra comfort zorgt in de koude maanden. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, wat bijdraagt aan een aangename sfeer in huis.

De keuken, vernieuwd in 2020, is voorzien van alle moderne gemakken die je mag verwachten in een hedendaags huis. Met een geïntegreerde vaatwasser, combi-oven, koelkast, diepvries, kookplaat en Quooker, is deze keuken perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van gasten. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie goed bemeten slaapkamers en een praktische wasruimte. De in 2021 vernieuwde badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche en een wastafel in meubel.

De tweede verdieping biedt nog meer ruimte in de vorm van een vierde slaapkamer met een ruime inloopkast. Deze verdieping kan flexibel worden ingedeeld naar behoefte, bijvoorbeeld als hoofdslaapkamer of als rustige werkplek.

Buiten biedt de woning een keurig onderhouden achtertuin met een eigen achterom, wat zorgt voor extra privacy en veiligheid. De tuin is ingericht met aandacht voor detail en biedt volop ruimte voor buitenactiviteiten.

Aan de voorzijde van de woning vind je een oprit met carport, wat handig is voor het parkeren van de auto. De voormalige garage is omgebouwd tot een praktische ruimte, momenteel in gebruik als salon, maar kan gemakkelijk aangepast worden voor andere beroepsmatige doeleinden.

DE ESSENTIE VAN DEZE WONING IN HET KORT:

Deze woning biedt een combinatie van ruimte, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie. Met een vernieuwde keuken, badkamer, en een praktijkruimte aan huis, is dit een ideale keuze voor gezinnen en professionals. De ligging in Gagelbosch, nabij de High Tech Campus en ASML, maakt het huis extra aantrekkelijk voor werkenden in de regio. De goed onderhouden achtertuin en de royale indeling maken dit huis compleet.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 464

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 464

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij