Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Description in English follows below:

Gelegen in de kindvriendelijke buurt "Zeelst" biedt dit perfect onderhouden huis een instapklare optie voor u. Met een moderne uitstraling en een nauwgezette afwerking is dit het ideale huis voor degenen die op zoek zijn naar een plek waar u direct kunt intrekken en zich thuis kunt voelen.
Met 18 zonnepanelen die bijdragen aan een energiezuinig A label, combineert deze woning duurzaamheid met comfort. De woning beschikt over een lichte en ruime woonkamer met openslaande deuren naar een op het zuiden gelegen, onderhoudsarme patio, omgeven door vier volgroeide parasolbomen.
Het huis beschikt over een zelfstandige kantoorruimte op de begane grond, uitgerust met een eigen toilet en een keukenblok met kraan en gootsteen.
De woonkamer, met openslaande deuren naar de tuin, staat direct in verbinding met de open keuken. Deze keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt veel opbergruimte. De naadloze overgang tussen de keuken en de woonkamer creëert een warme en uitnodigende sfeer.
Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, waaronder een master suite met airconditioning en een recent gerenoveerde badkamer die zowel een luxe bad als een inloopdouche biedt. De tweede verdieping beschikt over een ruime zolderkamer met natuurlijk licht van een Velux dakraam, ideaal als logeerkamer of thuiskantoor, samen met een extra badkamer voor extra gemak.
Op slechts een korte loopafstand van de ASML-gebouwen op De RUN 1000 is dit huis perfect voor professionals die dicht bij hun werk willen wonen. De rustige, brede straat biedt voldoende parkeergelegenheid en gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, waaronder scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra.
- Energiezuinig met 18 zonnepanelen
- Ruime woonkamer met toegang tot de tuin
- Veelzijdige kantoorruimte met eigen voorzieningen
- Recent gerenoveerde badkamer met moderne voorzieningen
- Uitstekende ligging nabij ASML en lokale voorzieningen

INDELING:
- BEGANE GROND:
Via de voortuin betreedt u de hal van deze woning, die is voorzien van een houtlook tegelvloer (inclusief vloerverwarming, doorlopend in de leefruimte), spachtelputz wanden en een radiatorombouw. In deze hal vindt u de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en deuren naar het toilet, de kantoorruimte en de leefruimte.
Het deels betegelde toilet is voorzien van een hangend toilet, een wastafel en mechanische ventilatie.
De kantoorruimte is toegankelijk via een aparte ingang aan de voorzijde van de woning en een afsluitbare binnendeur. Deze ruimte is voorzien van een inbouwkast met kraan en wastafel. Deze ruimte heeft ook een eigen toilet, waardoor het een veelzijdige ruimte is voor zakelijk of persoonlijk gebruik.
In de leefruimte betreedt u vanuit de hal de ruime, licht verbrede woonkamer met een houtlook tegelvloer en spachtelputz wanden. Het grote raam en de brede, dubbele openslaande deuren aan de voorzijde laten veel daglicht binnen in deze woonkamer, wat een prachtig uitzicht op de tuin biedt. Aan de voorgevel van deze woonkamer bevindt zich een elektrisch zonnescherm (2022).
Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken, ook met een donkere tegelvloer, spachtelputz wanden en gestuukte achterwanden. De keuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling met onder- en bovenkasten, een houten aanrechtblad met een roestvrijstalen spoelbak en mengkraan, ingebouwde verlichting en een geïntegreerde vaatwasser. Er is een ingebouwde 4-pits elektrische kookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een koelkast en een combi magnetron/oven. De keuken, inclusief apparatuur, is in 2022 vernieuwd.
Vanuit het achterste deel van de keuken heeft u toegang tot de praktische opbergkast, ook met de donkere tegelvloer, de pomp en verdeler voor de vloerverwarming en een lichtpunt.

- EERSTE VERDIEPING:
De lange overloop biedt toegang tot de berging/wasruimte, badkamer en de drie slaapkamers op deze verdieping. De overloop is voorzien van een laminaatvloer (die doorloopt in de slaapkamers) en afgewerkte spachtelputz wanden, evenals een vaste trap naar de tweede verdieping met afsluitbare kastruimte eronder.
De berging/wasruimte is voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur en de opstelling van de HR combiketel (Vaillant 'ecoTEC classic'; bouwjaar 2016) en de unit voor mechanische ventilatie.
De badkamer (volledig gerenoveerd in 2023) is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met handdouche en thermostatische kraan, een aparte inloopdouche met douchebak en thermostatische kraan, een tweede toilet en een wastafel met twee lades. De badkamer is ook voorzien van mechanische ventilatie.
De zeer ruime master bedroom is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. Deze kamer is voorzien van airconditioning.
De tweede slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoor, is ook voorzien van een laminaatvloer en gladgestucte wanden.
De derde, eveneens ruime slaapkamer, momenteel in gebruik als slaapkamer, is ook voorzien van een laminaatvloer en gladgestucte wanden.

- TWEEDE VERDIEPING:
Via de vaste trap vanaf de overloop op de eerste verdieping bereikt u de ruime zolderoverloop op deze verdieping. Deze ruimte heeft een Velux dakraam dat voor natuurlijk licht zorgt. De zolderoverloop is afgewerkt met een laminaatvloer en gestuukte wanden. Er is afgesloten bergruimte onder het voorste dak, LED inbouwspots en diverse elektrische aansluitingen. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als werk-, speel- of logeerkamer, indien gewenst.
Tussen de twee kamers bevindt zich een bergruimte, met twee stroomaansluitingen.
De ruime zolderkamer is eveneens voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden en is voorzien van een nieuw kunststof Velux dakraam met verduisterend rolgordijn. De kamer heeft een grote vaste kast met schuifdeuren. Extra opbergruimte is beschikbaar onder het voorste dak.
De zolderkamer beschikt ook over een tweede badkamer met een douche, wastafel en toilet. Deze badkamer is voorzien van een mechanische ventilatie-unit.

- TUIN:
De onderhoudsarme voortuin, gelegen aan de zuidkant, is grotendeels bestraat en voorzien van vier parasolbomen (Liquidambar). Deze bomen bieden natuurlijke, schaduwrijke zitplekken, perfect voor warme zomerdagen.
De tuin is volledig omheind met houten schuttingen met een afsluitbare deur en is professioneel aangelegd met grote tegels, evenals diverse buitenstopcontacten en een breed, elektrisch bedienbaar zonnescherm tegen de voorgevel van de woonkamer.
De brede, bestrate oprit naar de garage biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.

- ALGEMEEN:
Gunstige ligging in een rustige, kindvriendelijke woonwijk, dichtbij alle voorzieningen en op loopafstand van de ASML-gebouwen op De RUN 1000.
De woning is volledig voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie, evenals hardhouten kozijnen en tuindeuren met dubbele beglazing.
De 18 zonnepanelen hebben een piekvermogen van 250 Wp elk.
De begane grond van de woning is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
Glasvezel internetverbinding beschikbaar in de woning.
De niet betegelde binnenmuren zijn grotendeels afgewerkt met spachtelputz en de plafonds met spuitpleister.

--

Located in the family-friendly neighborhood of "Zeelst" this perfectly maintained house offers a move-in ready option for you. With a modern appearance and meticulous finish, this is the ideal home for those looking for a place where you can move in immediately and feel right at home.

With 18 solar panels contributing to an energy-efficient A label, this home combines sustainability with comfort. The property features a bright and spacious living room with French doors leading to a south-facing, low-maintenance patio, surrounded by four mature parasol trees.

The house includes an independent office space on the ground floor, equipped with its own toilet and a wall-to-wall storage solution with tap and sink.

The living room, with French doors to the garden, is directly connected to the open kitchen. This kitchen is equipped with modern appliances and offers plenty of storage space. The seamless transition between the kitchen and the living room creates a warm and inviting atmosphere.

On the first floor, you will find three generous bedrooms, including a master suite with air conditioning, and a recently renovated bathroom that offers both a luxurious bathtub and a walk-in shower. The second floor features a spacious attic room with natural light from a Velux skylight, ideal as a guest room or home office, along with an additional bathroom for extra convenience.

Just a short walk from the ASML buildings at De RUN 1000, this home is perfect for professionals looking to live close to their workplace. The quiet, wide street offers ample parking and easy access to local amenities, including schools, sports facilities, and shopping centers.

This home is ready for its next owners to add their personal touch and make it truly their own. Schedule a viewing today to discover the potential of this inviting home.

KEY FEATURES:
- Energy-efficient with 18 solar panels
- Spacious living room with access to the garden
- Versatile office space with private facilities
- Recently renovated bathroom with modern amenities
- Prime location near ASML and local amenities

LAYOUT:
- GROUND FLOOR:
Through the front garden, you enter the hall of this home, which is equipped with a wood-look tile floor (including underfloor heating, extending into the living area), spachtelputz walls, and a radiator cover. In this hall, you will find the meter cupboard, the stairs to the first floor, and doors to the toilet, office space, and living area.

The partially tiled toilet is equipped with a wall-mounted toilet, a sink, and mechanical ventilation.

The office space is accessible through a separate entrance at the front of the property and a lockable internal door. This space is equipped with a wall-to-wall closet with a tap and sink. This space also has its own toilet, making it a versatile area for business or personal use.

In the living area, you enter the spacious, slightly widened living room from the hall, with a wood-look tile floor and spachtelputz walls. The large window and wide, double French doors at the front allow plenty of daylight into this living room, providing a beautiful view of the garden. There is an electric awning (2022) on the front facade of this living room.

At the rear is the open kitchen, also with a dark tile floor, spachtelputz walls, and plastered back walls. The kitchen is equipped with an L-shaped kitchen unit with base and wall cabinets, a wooden countertop with a stainless steel sink and mixer tap, built-in lighting, and an integrated dishwasher. There is a built-in 4-burner electric hob, a flat-screen extractor hood, a refrigerator, and a combi microwave/oven. The kitchen, including appliances, was renewed in 2022.

From the rear part of the kitchen, you have access to the practical storage closet, also with a tile floor, the pump and distributor for the underfloor heating, and a light point.

- FIRST FLOOR:
The long landing provides access to the storage/laundry room, bathroom, and the three bedrooms on this floor. The landing features a laminate floor (which extends into the bedrooms) and finished spachtelputz walls, as well as a fixed staircase to the second floor with lockable cupboard space underneath.

The storage/laundry room is equipped with connections for washing appliances and the installation of the HR combi boiler (Vaillant 'ecoTEC classic'; built in 2016) and the mechanical ventilation unit.

The bathroom (completely renovated in 2023) is fully tiled and equipped with a bathtub with a hand shower and thermostatic tap, a separate walk-in shower with shower tray and thermostatic tap, a second toilet, and a washbasin with two drawers. The bathroom is also equipped with mechanical ventilation.

The spacious master bedroom is equipped with a laminate floor and spachtelputz walls. This room is equipped with air conditioning.

The second bedroom, currently used as an office, is also equipped with a laminate floor and smoothly plastered walls.

The third, very spacious bedroom, currently used as a bedroom, is also equipped with a laminate floor and smoothly plastered walls.

- SECOND FLOOR:
Via the fixed staircase from the landing on the first floor, you reach the spacious attic landing on this floor. This space has a Velux skylight that provides natural light. The attic landing is finished with a laminate floor and plastered walls. There is enclosed storage space under the front roof, LED recessed spotlights, and various electrical outlets. This space can also be used as a work, play, or guest room, if desired.

Between the two rooms, there is a storage space with two power outlets.

The spacious attic room is also equipped with a laminate floor and plastered walls and is equipped with a new plastic Velux skylight with blackout blind. The room has a large fixed wardrobe with sliding doors. Additional storage space is available under the front roof.

The attic bedroom also has a second bathroom with a shower, sink, and toilet. This bathroom is equipped with a mechanical ventilation unit.

- GARDEN:
The low-maintenance front garden, located on the south side, is largely paved and features four parasol trees (Liquidambar). These trees provide natural, shady seating areas, perfect for warm summer days.

The garden is fully fenced with wooden fencing with a lockable door and is professionally landscaped with large tiles, as well as various outdoor outlets and a wide, electrically operated awning against the front facade of the living room.

The wide, paved driveway to the garage offers parking on the property.

- GENERAL:
Convenient location in a quiet, child-friendly residential area, close to all amenities and within walking distance of the ASML buildings at De RUN 1000.
The property is fully equipped with roof, wall, and floor insulation, as well as hardwood window frames and garden doors with double glazing.
The 18 solar panels have a peak capacity of 250 Wp each.
The ground floor of the house is equipped with a tiled floor with underfloor heating.
Fiber optic internet connection available in the house.
The non-tiled interior walls are mostly finished with spachtelputz, and the ceilings with spray plaster.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 617
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Tuin voor Ja
Woontype Eengezinswoning, Tussenwoning
Perceel oppervlakte 178
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand kunststof
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte 1000 Breedte 700
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 617
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Tuin voor Ja
Woontype Eengezinswoning, Tussenwoning
Perceel oppervlakte 178
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand kunststof
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte 1000 Breedte 700
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Wooninfluencers

Laden..