Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

4-kamer appartement gelegen op fietsafstand van het bruisende stadscentrum en de TU/E. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van twee balkons, een ruime berging in het souterrain en een gemeenschappelijke afgesloten binnentuin. Het complex is gelegen aan de rand van het centrum van Eindhoven op een gewilde woonlocatie. Vanaf deze locatie is het centrum van Eindhoven snel te bereiken, maar ook diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar. Op de korte afstand zijn tevens supermarkten, eetgelegenheden, scholen en een sportschool te vinden. Op fietsafstand bevindt zich daarnaast het Dommelplantsoen, een heerlijke groen park in de stad. Tevens is het Winkelcentrum Woensel, het Catharina Ziekenhuis en de Fontys Hogeschool op korte afstand gelegen. In de groene afgesloten binnentuin is het heerlijk te vertoeven met je eigen BBQ aan een van de houten picknicktafels, er zijn 2 schommels en er is een tafeltennistafel. Naast de twee balkon en ruime berging is het appartement voorzien van een keuken, 2 slaapkamers met mogelijkheid tot drie slaapkamers en een keurige badkamer. Al met al een appartement die een bezichtiging meer dan waard is. We nodigen u dan ook van harte uit een kijkje te komen nemen.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: kareldegrotelaan125.nl

INDELING:

Begane grond: Centrale entree met de brievenbussen, en de intercominstallatie. Via het trappenhuis zijn de appartementen en de bergingen te bereiken.

2e verdieping: Hal met inbouwkast en toegang tot toilet, slaapkamer, eet/woonkamer en keuken. De toiletruimte is volledig betegeld. Er ligt een keurige laminaatvloer welke door het gehele appartement is doorgelegd. De woonkamer is voorzien van een grote raampartij waardoor er veel natuurlijk lichtinval is. Er is voldoende ruimte om een fijne zithoek te maken waar je heerlijk kan relaxen na een lange dag werken. De woonkamer is voorzien van een inbouwkast en heeft een open verbinding naar de eetkamer. De eetkamer is een fijne plek om te dineren met familie en vrienden, maar is dus tevens als derde slaapkamer te gebruiken en biedt toegang tot het balkon aan voorzijde. De fraaie keuken (2008) is voorzien van onder andere een vaatwasser, 4-pits gasstel en combi-oven. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden om al uw keukengerei op te bergen. Daarnaast is er een praktische inbouwkast en toegang naar het grote balkon aan achterzijde. In de eerste slaapkamer is de opstelling van de combiketel (2022) en aansluiting voor wasapparatuur gesitueerd. Deze kamer is ideaal als bijvoorbeeld werk- of kastenkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de tweede slaapkamer middels dubbele openslaande deuren. De slaapkamer is ook weer voorzien van een praktische inbouwkast en tevens is er toegang naar het grote balkon aan de achterzijde. Vanuit de tweede slaapkamer is er ook toegang naar de badkamer. De badkamer is eenvoudig maar netjes, volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel.

BIJZONDERHEDEN:

* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 73 m2. * De inhoud van het appartement is 253 m3. * Actieve en gezonde VVE * De servicekosten bedragen totaal ca. € 240,-- per maand. * Het gehele appartement is voorzien van aluminium kozijnen met HR isolatieglas. * Energielabel B * Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's * Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 253

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 253

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars