Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

PERFECTE GEZINSWONING IN HARTJE GESTEL

Welkom in de levendige wijk Gestel, waar deze volledig gerenoveerde tussenwoning op je wacht. Ideaal voor jonge gezinnen, deze instapklare woning biedt een modern interieur, drie ruime slaapkamers en een praktische indeling. Gelegen nabij winkels, scholen, en belangrijke uitvalswegen, combineert deze woning comfort met een uitstekende locatie.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Volledig Luxe Gerenoveerd: Deze tussenwoning is volledig gerenoveerd en biedt moderne gemakken en hoogwaardige afwerkingen.
Instapklaar: De woning is direct bewoonbaar, met een prachtige keuken, toiletruimte en badkamer.
Uitstekende Locatie: Gelegen dicht bij winkels, scholen, sportfaciliteiten en belangrijke uitvalswegen voor gemakkelijke toegang tot de stad.
Ruime Indeling: Drie ruime slaapkamers, een lichte woonkamer, en een halfopen keuken met moderne inbouwapparatuur.
Tuin: Onderhoudsvriendelijke voortuin en een ruime zonnige achtertuin met overkapping en praktische berging voorzien van verlichting en elektra.

INDELING VAN DE WONING

Begane Grond: Bij binnenkomst betreed je een ruime hal die toegang biedt tot de lichte woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer, voorzien van tegelvloer en kunststof kozijnen met dubbelglas, heeft elektrische rolluiken aan zowel de voor als achterzijde voor extra privacy en een airco. Een speelse lijn van inbouwspots zorgt voor sfeervolle verlichting. De halfopen keuken is volledig vernieuwd en uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en oven met gasfornuis. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de zonnige achtertuin, perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Eerste Verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers (derde mogelijk). De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van luxe inbouwspots en airco terwijl de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een praktische nis voor extra opbergruimte. De volledig vernieuwde badkamer is een blikvanger met luxe betegeling, een stijlvol badmeubel, toilet, douche met ingebouwde verlichting en een audiosysteem voor extra comfort.
Zowel de slaapkamer al badkamer zijn voorzien van elektrische rolluiken.

Tweede Verdieping: Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar de derde ruime slaapkamer zich bevindt. Deze kamer is uitgerust met laminaat, een dakkapel, airco en dubbelglas, wat zorgt voor een rustige en comfortabele slaapomgeving. De rolluik op het dakkapel is handmatig te bedienen. De voorzolder biedt plaats aan de cv-ketel (Intergas HR) en extra opbergruimte.

Tuin: De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke voortuin en een ruime, zonnige achtertuin. In de achtertuin vind je een praktische berging voorzien van verlichting en elektra, ideaal voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap. De achtertuin is middels een vrije achterom te betreden.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM

Deze woning is niet alleen modern en comfortabel, maar ook energiezuinig met een energielabel A, geldig tot 27-08-2034. De vernieuwde elektra en cv-installatie zorgen voor een efficiënte energievoorziening, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een duurzame leefomgeving.

ACTIE!

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging via onze website. Ontdek zelf waarom deze woning in Gestel de perfecte plek is voor jouw gezin. Wees er snel bij, want een huis als dit komt zelden op de markt! Neem vandaag nog contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij