Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ELEGANT APPARTEMENT IN KORTONJO VOOR SENIOREN

Welkom in dit prachtige appartement op de 12e (bovenste) verdieping in het hart van het gewilde woonzorgcomplex Kortonjo! Deze woning is perfect voor senioren die comfortabel en zelfstandig willen wonen met alle mogelijke faciliteiten binnen handbereik. Geniet van het ruime balkon, de moderne afwerking en de uitstekende locatie dichtbij het centrum van Eindhoven. Het appartement biedt een serene woonomgeving, perfect voor wie van rust en groen houdt, met de mogelijkheid voor zorg- en dienstverlening indien nodig.

HOOFDKENMERKEN

Comfortabel en Ruim Wonen: Dit goed onderhouden 2/3-kamer appartement biedt een ruim en licht woonoppervlak met een breed balkon op de westzijde, ideaal om te genieten van de middag en avondzon.
Renovatie en Faciliteiten: In 2014 gerenoveerd en exclusief voor personen van 55 jaar en ouder. Het appartement biedt alle faciliteiten voor een prettig en veilig leven, inclusief een huismeester en zorgmogelijkheden via Vitalis.
Perfecte Locatie: Gelegen aan de Herman Gorterlaan 395 in Eindhoven, nabij het wandelgebied ‘de Genneper Parken’ en het stadsdeel ‘Stratum’. Dichtbij openbare voorzieningen zoals bushaltes, zwembad de Tongelreep, sportterreinen en het centrum van Eindhoven.
Groenrijke Omgeving: Gelegen in een rustige, groenrijke buurt aan de rand van de stad, ideaal voor ontspannende wandelingen en genieten van de natuur.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in het complex wordt je begroet door een nette centrale hal met bellentableau, audiofoon en brievenbussen. Je hebt toegang tot de verschillende woonlagen via een lift of een goed onderhouden trappenhuis. De centrale hal straalt een gevoel van veiligheid en gemeenschap uit, ideaal voor een zorgeloos leven.

Achter de voordeur van het appartement vind je een uitnodigende hal. Hier heb je een handige garderobekast, een berging en een meterkast. De hal biedt toegang tot vrijwel alle vertrekken van het appartement. De vloer is afgewerkt met een strak laminaat en de muren zijn gestuct, wat bijdraagt aan een moderne uitstraling.

De ruime woon-/eetkamer is het hart van het appartement. Grote ramen, voorzien zijn van geïsoleerde beglazing laten het daglicht binnenstromen, wat een warme en gezellige sfeer creëert. De huidige indeling omvat een extra zitkamer die eenvoudig kan worden omgetoverd tot een tweede slaapkamer, ideaal voor gasten of extra gezinsleden.

De keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Met een ruime hoekopstelling en een hoogglans afwerking is de keuken zowel stijlvol als praktisch. Voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast en een vaatwasser, ben je van alle gemakken voorzien om heerlijke maaltijden te bereiden.

Vanuit de hal is de volledig betegelde badkamer bereikbaar. Hier vind je een ruime inloopdouche, een wastafel en een toilet. Direct naast de badkamer is er een handige berg-/wasruimte met aansluitingen voor witgoed, wat zorgt voor extra comfort en functionaliteit.

De royale slaapkamer is perfect voor een goede nachtrust. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerkwanden, wat een rustige en comfortabele sfeer creëert. De ruimte biedt voldoende plek voor een groot bed en een kledingkast.

Het woningbrede balkon op de westzijde biedt een prachtige en beschutte plek om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Met voldoende ruimte voor een comfortabel zitje kun je hier heerlijk genieten van de middag en avondzon en het uitzicht op de groenrijke omgeving.

BIJZONDERHEDEN

Maandelijkse servicekosten: € 455,- inclusief voorschot elektra (eigen meter), stookkosten, water, zorgalarm systeem, huismeester, opstalverzekering (inclusief glas), huisvuilverzameling en -afvoer, bijdrage VVE, reserveringen voor toekomstig onderhoud, en alle kosten voor gemeenschappelijke installaties, ruimten en liften.

Onderhoud door de huismeester, die ook helpt bij kleine werkzaamheden in het appartement.
Zorgmogelijkheden via Vitalis, met gekwalificeerde zorgmedewerkers dag en nacht aanwezig in het gebouw.
Toegang tot recreatiezalen en maaltijdservice in het restaurant.
Afgesloten gezamenlijke fietsenstalling, buiten (invalide) parkeerplaatsen, en aparte te huren parkeerplaats in de parkeergarage.
Extra logeerkamers voor familiebezoek beschikbaar
Diverse activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie.

HIGHLIGHTS

Dit ruime, goed onderhouden appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en veilig leven. Met moderne voorzieningen, een rustige en groene omgeving, en uitstekende zorg- en dienstverleningsmogelijkheden, is dit de perfecte plek voor senioren die zelfstandig willen wonen. De aanwezigheid van een huismeester en de mogelijkheid tot zorg via Vitalis zorgen voor extra gemoedsrust. De locatie in het gewilde stadsdeel Stratum, dichtbij het centrum van Eindhoven, maakt het plaatje compleet. Geniet van het ruime balkon op de westzijde, de moderne keuken en badkamer, en de royale slaapkamer. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek jouw nieuwe thuis! ????

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 265

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 265

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij