Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST IN HET GROENE HART VAN VAARTBROEK

Ben je een eenpersoonshuishouden of starter op de woningmarkt? Dan is dit appartement in de wijk Vaartbroek, Woensel, jou op het lijf geschreven! Gelegen aan de John F. Kennedylaan biedt deze woning een combinatie van stedelijk gemak en serene groene omgeving. Met een fijn balkon, een prachtig uitzicht vanaf de 7e verdieping en een snelle beschikbaarheid, is dit jouw kans op een droomhuis. Binnen vijf minuten sta je in winkelcentrum Vaartbroek of WoensXL, en met de nabijheid van Fontys en de Technische Universiteit bevindt je je in het bruisende hart van Eindhoven. 

HIGHLIGHTS VAN HET APPARTEMENT

- Toplocatie in Vaartbroek: Gelegen aan de John F. Kennedylaan, dichtbij winkelcentrum Vaartbroek en WoensXL. Fontys en de Technische Universiteit zijn slechts een steenworp verwijderd.
- Uitstekende bereikbaarheid: Vlotte toegang tot snelwegen A58, A2 en A50.
- Slimme indeling: Comfortabele woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting.
- Prachtig uitzicht: Gelegen op de 7e verdieping met een balkon dat beschikt over een zonneluifel.
- Perfect voor starters: Ideaal voor een jong stel of een starter op de woningmarkt.
- Snel beschikbaar: Deze woning kan snel jouw nieuwe thuis worden!

EEN WARME EN KNUSSEN WONING DIE JE HART VEROVERD

Stel je voor: je loopt binnen in deze schitterende woning, strategisch gelegen op de 7e verdieping met een warme, huiselijke sfeer. De woonkamer is heerlijk licht en ruim, perfect voor een gezellige avond met vrienden of een rustige avond. De open keuken is modern en functioneel, voorzien van alle gemakken.

Vanuit de woonkamer stap je zo het balkon op, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de groene omgeving van Vaartbroek. Het balkon is uitgerust met een zonneluifel, zodat je op warme zomerdagen kunt genieten van de buitenlucht zonder je zorgen te maken over de zon. 

De slaapkamer is ruim genoeg voor een comfortabel bed en een grote kledingkast, en biedt een serene plek om je terug te trekken na een lange dag. De badkamer, voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting, is praktisch ingericht en biedt alles wat je nodig hebt.

Op de begane grond bevindt zich een inpandige berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensgebonden spullen of sportuitrusting. De bereikbaarheid is een groot pluspunt; je bent in een mum van tijd op de snelwegen A58, A2 en A50, wat ideaal is voor woon-werkverkeer of weekenduitjes.

Het appartementencomplex zelf ligt op loopafstand van winkelcentrum Vaartbroek en slechts een korte afstand van winkelcentrum WoensXL en het bruisende centrum van Eindhoven. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van supermarkten en speciaalzaken tot gezellige cafés en restaurants. Bovendien zijn Fontys en de Technische Universiteit dichtbij, waardoor deze woning perfect is voor studenten, jongprofessionals of docenten die op zoek zijn naar een comfortabele en toegankelijke woonplek.

SERVICEKOSTEN EN EXTRA'S

Als bewoner van dit prachtige appartement betaal je thans maandelijkse servicekosten bijdrage van circa € 183,- waar het voorschot stookkosten van € 78,- is inbegrepen.

 Deze kosten zorgen ervoor dat je geniet van goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes en diensten, wat bijdraagt aan een zorgeloos en comfortabel wonen.

SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS

Dit appartement in Vaartbroek, gelegen aan de John F. Kennedylaan, is perfect voor eenpersoonshuishoudens en starters op de woningmarkt. Met een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een praktische badkamer en een balkon met zonneluifel op de 7e verdieping, biedt het een schitterend uitzicht over de groene omgeving. De woning is snel beschikbaar en heeft een uitstekende ligging nabij winkelcentra Vaartbroek en WoensXL, Fontys en de Technische Universiteit, en snelle toegang tot de snelwegen A58, A2 en A50.

TOPLOCATIE IN VAARTBROEK

Dit appartement ligt aan de John F. Kennedylaan, een van de mooiste locaties in Vaartbroek. Hier geniet je van het beste van twee werelden: de rust en het groen van de wijk en de nabijheid van alle voorzieningen. Binnen enkele minuten ben je bij winkelcentrum Vaartbroek en WoensXL, waar je alles vindt van supermarkten tot gezellige cafés. Bovendien zijn Fontys en de Technische Universiteit dichtbij, ideaal voor studenten of jongprofessionals.

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID

Of je nu voor werk of plezier reist, dit appartement biedt een uitstekende bereikbaarheid. De snelwegen A58, A2 en A50 liggen op steenworp afstand, waardoor je eenvoudig en snel naar andere steden en regio's kunt reizen. Dit maakt het appartement een ideale uitvalsbasis voor zowel woon-werkverkeer als weekenduitstapjes. 

SLIMME INDELING

Met een woonoppervlakte van 46 vierkante meter biedt dit appartement een slimme en functionele indeling. De woonkamer is licht en ruim, perfect voor ontspanning of entertainment. De open keuken is modern en volledig uitgerust, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een grote kledingkast. De badkamer is praktisch ingericht met een douche, toilet, wastafel en aansluiting voor een wasmachine.

PRACHTIG UITZICHT

Het appartement bevindt zich op de 7e verdieping en biedt daardoor een schitterend uitzicht over de groene omgeving van Vaartbroek. Het balkon is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Bovendien is het balkon uitgerust met een zonneluifel, zodat je ook op zonnige dagen comfortabel buiten kunt zitten.

PERFECT VOOR STARTERS

Dit appartement is ideaal voor een jong stel of starters op de woningmarkt. De combinatie van de gunstige locatie, de slimme indeling en de uitstekende voorzieningen maken het een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en betaalbaar eerste huis. Wacht niet langer en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis.

SNEL BESCHIKBAAR

Een van de grootste voordelen van dit appartement is dat het snel beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woonplek vanwege werk, studie of gewoon een frisse start, je kunt snel intrekken en beginnen met het creëren van jouw nieuwe thuis. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 153

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 153

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..