Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ICONISCHE WONING IN ROZENKNOPJE

Gelegen in de geliefde buurt Rozenknopje, presenteren wij deze volledig gemoderniseerde vooroorlogse tussenwoning. Dit huis combineert authentieke elementen met hedendaagse voorzieningen en biedt een ideale woonplek voor stadsbewoners die comfort en karakter zoeken. Met een nieuwe keuken, moderne badkamer en een fraaie visgraatvloer, is deze woning instapklaar en perfect gelegen op loopafstand van het stadscentrum en diverse voorzieningen.

HOOFDPUNTEN VAN DEZE WONING:

Uitstekende locatie: In een gewilde buurt, op loopafstand van het centrum en allerlei voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.
Volledig gemoderniseerd: Nieuwe keukenopstelling, badkamer, toilet en moderne installaties, terwijl authentieke details zoals glas-in-lood en een bakstenen rollaag rondom de voordeur behouden zijn gebleven.
Visgraat houten vloer: Fraaie visgraatvloer op de begane grond voor een tijdloze uitstraling.
Openslaande deuren: Naar de stadstuin met overkapping en achterom, evenals naar een dakterras op de eerste verdieping.
Ruime indeling: Vier slaapkamers, een zolderruimte met mogelijkheid voor extra kamers en een open zolderruimte voor opslag.
Tuin op het Zuidoosten: Geniet van de ochtend- en middagzon in de fraai aangelegde tuin.

Indeling

Bij binnenkomst via de voordeur, omgeven door een karakteristieke bakstenen rollaag en authentiek glas-in-lood, word je verwelkomd in de uitnodigende hal met visgraatvloer. De speelse living biedt een warme sfeer dankzij de fraaie houten vloer en de openslaande deuren naar de stadstuin. De keuken is volledig vernieuwd en uitgerust met een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, spoelbak, combi-oven, design afzuigkap en het stijlvolle Pitt Cooking systeem. Via het portaal bereik je het vernieuwde toilet en de stadstuin met overkapping en achterom.

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het dakterras, terwijl de tweede slaapkamer aan de achterzijde en de derde slaapkamer aan de voorzijde ruime en lichte kamers zijn. De moderne badkamer aan de voorzijde beschikt over een ruime inloopdouche, (hang)toilet, radiator en wastafelmeubel.

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar een overloop leidt naar de zolderslaapkamer met dakkapel. De grote zolderruimte, voorzien van twee dakvensters, biedt volop mogelijkheden voor het creëren van extra kamers of als multifunctionele ruimte.

Bereikbaar via een losse trap, biedt de derde verdieping een open zolderruimte die ideaal is voor extra opslag of als extra slaapkamer, met de mogelijkheid om een vaste trap te installeren.

SOCIAL MEDIA POST

?? Nieuw in de verkoop in Rozenknopje! ?? Deze volledig gemoderniseerde vooroorlogse tussenwoning combineert authentieke details met moderne luxe. Met een nieuwe keuken, badkamer en fraaie visgraatvloer, is deze woning instapklaar. Geniet van de openslaande deuren naar de zonnige stadstuin en het dakterras.

? #KarakteristiekWonen #Rozenknopje #NieuweKeuken #Visgraatvloer #Dakterras #Stadstuin #WoningTeKoop #WonenInDeStad

Prikkel je zintuigen en ontdek het unieke karakter van deze woning. Plan vandaag nog een bezichtiging en maak jouw woondromen waar! ????

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 497

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 497

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..