Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

MODERN APPARTEMENT MET UITSTEKENDE LOCATIE IN EINDHOVEN

Ontdek De Greide 79, een goed gelegen appartement in Eindhoven. Ideaal voor stadsbewoners die de voordelen van het bruisende stadsleven willen combineren met een praktisch en comfortabel thuis. Deze woning biedt een panoramisch uitzicht over de stad en ligt op korte afstand van belangrijke voorzieningen en uitvalswegen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

- Centraal Gelegen: Slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Eindhoven en dichtbij NS-stations Eindhoven Centraal en Strijp-S/Beukenlaan. Strijp-S, TU/e, Fontys, Design Academy en ziekenhuizen als het Maxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis zijn eenvoudig bereikbaar.
- Winkelgemak: Binnen loopafstand van het winkelgebied aan de Kruisstraat/Woenselse Markt, ideaal voor dagelijkse boodschappen en de zaterdagse weekmarkt. Diverse restaurants in de buurt zorgen voor extra gemak en plezier.
- Modern Wooncomplex: Het gebouw "De Greide" heeft 14 verdiepingen en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op een openbaar parkeerterrein. De ligging is gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen.
- Comfortabele Slaapkamers:* Hoofdslaapkamer voorzien van kastenwanden en laminaatvloer. Tweede slaapkamer met kast en laminaatvloer. Mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.
- Panoramisch Uitzicht: Schitterend uitzicht over de skyline van Eindhoven.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in De Greide 79 ervaar je direct het comfort en de praktische indeling van dit appartement. De centrale hal op de begane grond biedt toegang tot de gezamenlijke fietsenberging en de liften die je naar de veertiende verdieping brengen. Hier vind je de ruime entree van het appartement, voorzien van een intercomsysteem voor extra veiligheid.

De woonkamer is licht en ruim, voorzien van een eetgedeelte en een praktische werkhoek. Dankzij de grote schuifpui heb je toegang tot de loggia, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. De luxe open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, ideaal voor degenen die van koken en gemak houden.

De hoofdslaapkamer is voorzien van kastenwanden en een laminaatvloer, wat zorgt voor een nette en georganiseerde uitstraling. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en geeft de mogelijkheid tot het realiseren van drie slaapkamers.

De badkamer is modern en volledig betegeld, uitgerust met een designmeubel, opbouwwastafel en een ligbad met handdouchecombinatie. Bovendien zijn er aansluitingen voor een wasmachine en droger, wat extra gemak biedt. Het separate toilet is voorzien van een wandcloset en wastafel.

Wonen in De Greide 79 betekent genieten van alles wat Eindhoven te bieden heeft. De ligging is ideaal voor forenzen en studenten, met NS-stations, universiteiten en ziekenhuizen in de directe omgeving. Het winkelgebied aan de Kruisstraat/Woenselse Markt biedt alles voor de dagelijkse boodschappen en nog veel meer, inclusief diverse eetgelegenheden.

Het complex "De Greide" is goed onderhouden en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid, wat een groot pluspunt is voor een stadsappartement. De uitstekende ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen maakt het eenvoudig om andere delen van de stad en omliggende gebieden te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 382

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 382

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij