Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Startprijs € 768.000,- k.k. (bieden vanaf)

Te koop in Nuenen, Hoekstraat 23

Gelegen In het pittoreske plaatsje Nederwetten aan het Dommeldal!!

Laat u verrassen door de mogelijkheden en de ruimte die deze unieke woning u te bieden heeft.

Te koop aangeboden, uitgebouwde vrijstaande woning in Nederwetten met een prachtige ligging op een ruim perceel, aan een brede, rustige straat geheel vrij van woon-werk verkeer. De woning biedt op de begane grond alle voorzieningen voor slapen, baden en werken. Op de verdiepingsvloer bevinden zich momenteel 2 slaapkamers, maar deze zijn eenvoudig terug te brengen tot 3 slaapkamers, en een badkamer. Op de 2e verdieping is een voorzolder met nog een extra ruime slaapkamer. Totaal 5 slaapkamers!!!

For sale in - Nuenen, Hoekstraat 23
Starting price € 768.000,= buyer’s costs, bid from.

Located in the picturesque village of Nederwetten on the Dommel Valley!!
Get surprised by the possibilities and the space this unique house has to offer.

For sale: extended, detached house in Nederwetten with a beautiful location on a spacious plot, on a wide, quiet street, completely free of residential traffic. On the ground floor, the house offers all amenities for sleeping, bathing and working. On the first floor, 2 bedrooms are currently located, which can easily be converted into 3 bedrooms, and a bathroom. On the second floor, there is an attic with an additional spacious bedroom.

Recently, the home has been fitted with solar panels and cavity wall insulation, allowing you to not only contribute to a more sustainable future but also enjoy lower energy costs and a more comfortable indoor environment.

Onlangs is de woning voorzien van zonnepanelen en spouwmuurisolatie waardoor u niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst maar ook geniet van de lagere energiekosten en een meer comfortabel binnenklimaat.

Indeling:

Begane grond:

Hal:
Via de overdekte entree komt u binnen in de hal met een eikenhouten trapopgang naar de 1e verdieping, een uitgebreide vernieuwde meterkast en een toilet met zwevend wandcloset fonteintje en natuurlijke ventilatie middels een raampje.

Living:
De gezellige woonkamer beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht en veel contact met buiten. De woonkamer is verdeeld in een eetgedeelte met een schuifpui naar de tuin en heeft een tegelvloer met vloerverwarming. Daarnaast is er een knusse zitkuil met houtkachel die ter overname is, en met een prachtige eiken vloer die de ruimte een warme uitstraling geeft.

Keuken:
De open keuken met een L-vormige keukenopstelling heeft uitzicht naar buiten. Daarnaast beschikt de keuken over inbouwapparatuur zoals o.a. een Boretti gasfornuis met 2 ovens, een prachtig granietenwerkblad en een handig werkeiland met voldoende bergruimte.

Werkkamer:
Grote en gezellige werkkamer cum tweede living/tv kamer, met een geheel glazen wand met schuifpui en ook hier weer uitzicht op de tuin. Mooie houten vloer en een tweede houtkachel.

Slaapkamer:
Eerste slaapkamer met aansluitend een royale badkamer met douche en twee wastafels. Natuurlijke ventilatie en daglicht middels meerdere ramen, ook weer uitkijkend over de achtertuin.

Separaat toilet en separate bergkast.

Tuin:
Prachtige tuin voor en achter, met volwassen bomen, beplanting, diverse borders, gazon en een overdekt terras aan de achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde is er de oprit met nog een berging voor de fietsen en Kliko’s.

1e Verdieping:
2e Royale slaapkamer, voorheen waren dit 2 slaapkamers met beide een wastafel en vaste inbouwkast, nu is er één grote kamer over de volle lengte van het huis van gemaakt.

3e slaapkamer, momenteel in gebruik als werkkamer, met toegang tot een trapkast en een ruime berging onder schuin dak.

Badkamer:
Ruime 2e badkamer voorzien van een wastafel met een grote spiegel, separate douche met mengkraan en een 3e hangcloset. Voorheen was er een ligbad, nu is daar een praktisch ‘aanrecht’ ingebouwd, met daaronder het witgoed geplaatst. Natuurlijke ventilatie middels een raam!

2e Verdieping:
Via een vaste trap komt u op de voorzolder met aansluiting voor was-apparatuur en heeft u toegang tot nog een royale 4e-5e slaapkamer met dakkapel en volop bergruimte onder het dakbeschot. De gehele verdieping heeft een mooie brede laminaat parketvloer. CV-ruimte met ook de omvormer voor de zonnepanelen.

BELANGRIJK:
* Bouwjaar 1982, woonoppervlakte 251m² .
* Perceel oppervlakte 525 m², inhoud circa 878 m³.
* Centrum Eindhoven en Helmond op ca. 20 minuten fietsen (8km).

Ook zijn er in de nabijheid volop wandel- en fietsroutes, Golfbaan De Gulbergen,
Basisschool Sint Jozef en nabij zowel Son en Breugel als Nuenen!



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 251
Inhoud woonhuis 878
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 525
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 5
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 251
Inhoud woonhuis 878
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 525
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 5
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij