Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Uitgebouwde hoekwoning gelegen op gewilde woonlocatie in Blixembosch kort nabij park en groen!

VRAAGPRIJS € 450.000,-- k.k. AANVAARDING: April 2025;

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Deze woning is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd en tevens voorzien van een overdekt terras alsmede een dakkapel; - Sublieme ligging pal nabij park en groen en in gewilde woonwijk "Blixembosch" te Eindhoven! - Aan de achterzijde bestaat de mogelijkheid om een garage en/of parkeerplaats op eigen terrein te creëren; - Mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer; - Zeer goed onderhouden en daarbij reeds voorzien van een vernieuwde keuken, badkamer en toiletruimte;

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat, pal nabij park en groenvoorzieningen alsmede een speeltuintje. In de straat is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

HAL/ENTREE Overdekte entree, hal met meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast), maatwerk kastenwand, vernieuwde toiletruimte met wandcloset en fonteintje alsmede doorloop naar de woonkamer. De begane grond is afgewerkt met een laminaatvloer, pleisterwerk wandafwerking en spuitwerk plafonds.

WOONKAMER/KEUKEN De woonkamer is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd. Hierdoor is er voldoende ruimte ontstaan voor zowel een eet- als een zitgedeelte. De grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor een prettige lichtinval. Er is tevens voorzien in een loopdeur welke toegang geeft tot de tuin met overdekt terras. Halverwege de woonkamer tref je de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens is er een doorloop naar de keuken met praktische berg-/provisiekast.

KEUKEN Ruime en luxe keuken, geplaatst in hoekopstelling en voorzien van een composiet werkblad alsmede inbouwapparatuur o.a. een vaatwasser, Quooker, magnetron, een koelkast, vriezer, afzuigkap en Boretti gasformuis met oven.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer alsmede een praktische inbouwkast. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer alsmede rolluiken.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 14m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 13m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 3 (ca. 7m²): De derde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Slaapkamer 4: Er bestaat de mogelijkheid om de tweede slaapkamer op te splitsen waardoor er een extra kamer ontstaat.

BADKAMER De luxe en gerenoveerde badkamer is geheel betegeld en ingedeeld met een ligbad met douchescherm, een wastafel in meubel en een wandcloset. Tevens heeft deze ruimte vloerverwarming.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en derde slaapkamer. Voorzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-ketel (Vaillant bouwjaar 2011), aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen en de mechanische ventilatie-unit. Derde slaapkamer met praktische bergkasten, bergruimte onder de kapschuinte, airconditioning en een dakkapel.

BUITENRUIMTE Voortuin bestaande uit sierbestrating en borders met gevarieerde beplanting. De ruime achtertuin, gelegen op het Noord Westen, is ingedeeld met sierbestrating, kunstgras, borders met gevarieerde beplanting, een dubbele berging met eigen achterom en een overdekt terras welke o.a. voorzien is van inbouwspots en een zonneluifel. Vanuit de tuin geniet je volop privacy. Er bestaat de mogelijkheid om een garage en/of parkeerplaats op eigen terrein te creëren.

LIGGING EN LOCATIE Goede en rustige ligging in Blixembosch-Oost, onder andere op korte afstand van winkelcentrum Ouverture, WoensXL, ziekenhuis, scholen, kinderdagverblijf en uitvalswegen o.a. de J.F. Kennedylaan en de A2, A58 en de A50.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een uitgebouwde hoekwoning, met overdekt terras alsmede dubbele berging; - Er bestaat de mogelijkheid om een vierde slaapkamers te creëren; - Mogelijkheid tot het creëren van een garage of parkeerplaats op eigen terrein; - Voorzien van airconditioning; - Deels voorzien van rolluiken alsmede een zonnescherm en markiezen; - Aanvaarding 1 april 2025; - Kopers worden lid van stichting achterpad t.b.v. het onderhoud van achtergelegen terrein. Momenteel worden hier geen bijdragen voor geïnd; - Subliem gelegen aan een rustige woonstraat kort nabij park en groen in gewilde woonomgeving "Blixembosch" - Makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 403

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 403

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA