Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JAGERSHOEF: HET PERFECTE THUIS VOOR STARTErs, JONGE GEZINNEN EN Twee persoons huishouden

Aan een rustige woonstraat in de gewilde wijk Jagershoef, vind je deze ruime tussenwoning die perfect is voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen, en tweepersoonshuishoudens. Met een kindvriendelijke omgeving, veel groen en talloze voorzieningen binnen handbereik, biedt deze woning alles wat je zoekt. Bovendien is de woning op korte termijn beschikbaar, dus je kunt snel je nieuwe leven beginnen!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

- Rustig Gelegen: Geniet van de sereniteit van een verkeersarme straat met vrij uitzicht over royale groenvoorziening.
- Uitstekende Voorzieningen: Dicht bij basisschool, het Henri Dunant Park, speeltuin De Splinter, winkels, sportaccommodaties, winkelcentrum WoensXL, het Catharina Ziekenhuis en diverse uitvalswegen.
- Ruime Indeling: Doorzon woonkamer met open keuken, eerste verdieping met 3 slaapkamers en badkamer, tweede verdieping met voorzolder en handige zolderkamer met dakkapel.
- Modern Comfort:Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (juli 2021), CV-ketel uit 2016, energielabel C.
- Praktische Buitenruimte: Achtertuin op het oosten met stenen berging, ideaal voor opslag en hobby's.
- Veelzijdige Mogelijkheden: Woning is geheel naar eigen wens af te werken.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze gezellige tussenwoning en laat je verrassen door de ruimte en het comfort die dit huis biedt. De doorzon woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde. Je kunt hier een gezellige zithoek creëren waar je na een drukke dag kunt ontspannen met een goed boek of je favoriete serie. De open keuken is enigszins gedateerd, maar biedt volop mogelijkheden om deze naar eigen inzicht te moderniseren. Zie je jezelf al staan koken terwijl je uitkijkt over de groene omgeving?

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin of als werk- en hobbykamers. De badkamer is functioneel en voorzien van een douche en vaste wastafel, met mogelijkheden om deze naar eigen smaak te vernieuwen. De tweede verdieping biedt nog meer ruimte met een handige voorzolder voor de opstelling van de CV-ketel en aansluitingen voor wasapparatuur. De zolderkamer met dakkapel is een uitstekende plek voor een extra slaapkamer, kantoor of speelruimte voor de kinderen.

De woning is in 2021 geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, wat zorgt voor een uitstekende isolatie en een lagere energierekening. De CV-ketel uit 2016 en het energielabel C betekenen dat je hier comfortabel en duurzaam kunt wonen. De achtertuin ligt op het oosten en is perfect om 's ochtends te genieten van de zon. De praktische stenen berging biedt voldoende ruimte voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen.

Jagershoef is een geliefde wijk met een uitstekende ligging. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik: van basisscholen en speeltuinen voor de kinderen tot sportaccommodaties en winkelcentrum WoensXL voor je dagelijkse boodschappen. Het Henri Dunant Park en speeltuin De Splinter bieden volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Bovendien zijn het Catharina Ziekenhuis en diverse uitvalswegen in de buurt, waardoor je snel en gemakkelijk op je bestemming bent.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Deze ruime tussenwoning in Jagershoef is ideaal voor starters, jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. De woning is gelegen aan een verkeersarme straat met vrij uitzicht over groene voorzieningen. Binnen vind je een lichte doorzon woonkamer, een enigszins gedateerde open keuken, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, en een zolderkamer met dakkapel op de tweede verdieping. De woning is in 2021 voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en heeft een CV-ketel uit 2016. De achtertuin op het oosten en de praktische stenen berging maken het plaatje compleet.

OPROEP TOT ACTIE
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Dit huis is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe start in een gezellige en groene omgeving. Plan direct een bezichtiging en ontdek zelf waarom deze woning in Jagershoef jouw droomhuis kan zijn. Ga naar onze website en maak een afspraak. Wees er snel bij, want deze woning is op korte termijn beschikbaar en zal niet lang op de markt zijn!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij