Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime gezinswoning in populaire wijk!
Check deze topper in Eindhoven: een goed onderhouden geschakelde woning in de gewilde wijk Blixembosch-Oost. Met maar liefst 5 slaapkamers is dit dé plek voor een gezin op zoek naar luxe en ruimte. De woning, bouwjaar 1990, heeft een woonoppervlakte van 196.4 m² op een perceel van 252 m².

Modern en comfortabel. Deze woning voldoet aan alle moderne bouweisen – denk aan isolatie – 16 zonnepanelen – airco – gedeeltelijke vloerverwarming – waardoor je geniet van het comfort van vandaag. En het energielabel A is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Perfecte ligging
Gelegen in het bruisende Blixembosch, biedt dit huis alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik. Van winkels tot scholen en sportfaciliteiten, je vindt alles op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is ideaal, met belangrijke uitvalswegen en nabijheid van de TU/E, High Tech Campus en ASML. Maak van Sprookjesbosch 30 jouw nieuwe sprookje.

Kom zelf kijken!
Nieuwsgierig geworden? Plan snel een bezichtiging en ontdek of deze ruime woning in Blixembosch-Oost jouw nieuwe thuis kan worden. Kom langs en laat je betoveren—mis deze kans niet!

Entree:
Hal met meterkast (vernieuwd) tien groepen, drie aardlekschakelaars en 2 fase aansluiting (kookgroep), glasvezel, rolluik en tegel vloer.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming behalve portaal en toilet.

Aan de voorzijde bevindt zich het comfortabele zitgedeelte, perfect om te ontspannen. In deze moderne en luxe woonkamer, waar comfort en stijl hand in hand gaan. De ruimte is voorzien van een fraaie tegelvloer(houtlook) en dankzij de ingebouwde airconditioning geniet u hier het hele jaar door van een aangenaam klimaat. Melkglazen deuren zorgen voor een subtiele scheiding tussen ruimtes en geven een elegante uitstraling.

In het midden van de woonkamer ligt de strakke en eigentijdse SieMatic-keuken (uit april 2023). Deze moderne keuken is een ware eyecatcher in dit huis, met strakke lijnen, hoogwaardige afwerking en alle benodigde inbouwapparatuur. Ze is uitgerust met een hoogwaardige 4 pits inductiekookplaat van Bora, inclusief een ingebouwde afzuiging in het natuurstenen aanrechtblad. Hier vindt u ook een spoelbak en een Miele-vaatwasser voor extra gemak. Daarnaast beschikt de keuken over een combi-magnetron/oven van Miele en de 1ste Siemens-koelkast, waardoor koken een waar genot is.

Tegenover de keuken bevindt zich een extra keukenblok met een gezellige koffiehoek, een 2e grote Siemens-koelkast en een grote vriezer met lades, ook van het merk Siemens. Centraal in de ruimte staat een sfeervolle, elektrische sierhaard, die zowel voor warmte als een gezellige sfeer zorgt. Deze woonkamer biedt alles wat u nodig heeft voor modern en comfortabel wonen.

Daarnaast is er een ruime aanbouw over de volle breedte van de woning voorzien van lichtstraat. Deze lichte ruimte heeft automatische screens, plafondspotjes en biedt extra leef comfort. Vanuit deze ruimte hebt u toegang tot de tuin door middel van schuifpui.

Daarnaast beschikt de woning over een multifunctionele ruimte, uitgerust met airconditioning, spotjes, vloerverwarming en een betegelde vloer (houtlook). Bovendien zijn er 16 zonnepanelen geïnstalleerd, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en lagere energiekosten.

De hal naar boven met toegang tot een modern hangend toilet (2024), spotjes in het plafond en fontein met inbouwkastje. De ruimte is deels betegeld, wat bijdraagt aan een nette en eigentijdse uitstraling.

De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, 1 badkamer, was/cv-ruimte en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer I:
Deze slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van circa 14,8 m². De kamer is voorzien van airconditioning, rolluiken, screens, een muggenhor en een laminaatvloer.

Badkamer I:
De volledig en vernieuwde moderne badkamer (mei 2024) is een pareltje op zich, met een betegelde vloer en wanden, een inloopdouche met regendouche, een hangend toilet, een wastafelmeubel met lades en een hangende designradiator.

Slaapkamer II:
Gelegen aan de achterzijde van de woning, met een oppervlakte van circa 16,1 m², voorzien van laminaat, rolluiken, airco en een muggenhor.

Wasruimte:
Bevat een Nefit HR-combi ketel (2015), evenals aansluitingen voor zowel de wasmachine als de droger.

De overloop is voorzien van airconditioning en profiteert van veel daglicht dankzij de lichtkoepel. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de 2e badkamer.

Slaapkamer III:
Aan de voorzijde van de woning is circa 8.7m² met rolluiken, muggenhor en laminaatvloer.

Slaapkamer IV:
Aan de voorzijde van de woning is circa 9 m² met rolluiken, muggenhor en laminaatvloer.

Slaapkamer V:
Aan de achterzijde van de woning is circa 17,1 m² met automatische rolluiken, muggenhor en spotjes in het plafond.

Badkamer II:
De moderne badkamer is een ware blikvanger. Met een betegelde vloer en wanden, een inloopdouche met regendouche, een hangend toilet, een wastafelmeubel met lades en een hangende designradiator, is deze badkamer van alle gemakken voorzien. Spotjes in het plafond zorgen voor een extra sfeervolle verlichting.

Deze fraai aangelegde achtertuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van onderhoudsvriendelijk kunstgras. Daarnaast biedt de tuin een ruime schuur voor extra opbergruimte en een sfeervolle overkapping om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten.

- Bieden vanaf € 765.000,-- k.k.
- De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers
- Woonopp. 196,4 m2
- Perceel 252 m2
- 2 Moderne badkamers
- Begane grond is voorzien van vloerverwarming
- 16 zonnepanelen
- 5 airco’s
- Energielabel A
- Hele woning is volledig gestuukt
- Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 196.4
Inhoud woonhuis 658
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 81.79
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 252
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.6
Tuin breedte 8.52
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2015
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 196.4
Inhoud woonhuis 658
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 81.79
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 252
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.6
Tuin breedte 8.52
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2015
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

DG Vesta