Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK JOUW DROOMHUIS IN Eckart: RUIMTE, LICHT EN MOGELIJKHEDEN VOOR HET HELE GEZIN!

Welkom in deze veelzijdige gezinswoning in de buurt Eckart. Perfect voor jonge gezinnen en stedelingen die houden van gemak en ruimte. Deze woning biedt volop licht, vier ruime slaapkamers en een sfeervolle tuin op het westen. Met een optioneel bij te kopen garage naast het huis en uitbreidingsmogelijkheden, is dit huis klaar om naar eigen smaak ingericht te worden. Mis deze unieke kans niet om jouw ideale thuis te creëren!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Energielabel C: Een energiezuinige woning die voldoet aan de moderne normen.
Gelegen in een doodlopende straat: Rust en veiligheid voor jou en je gezin.
Speels ingedeelde tuin op het westen: Geniet van de zon en creëer meerdere terrassen.
Optioneel bij te kopen garage: Extra ruimte voor opslag of je auto naast het huis
Mogelijkheid tot dakopbouw: Creëer eenvoudig extra slaapkamers of werkruimte.

BEGANE GROND

Bij binnenkomst tref je een ruime hal aan die is voorzien van een meterkast, een handig toilet, en voldoende ruimte voor het opbergen van jassen en schoenen. Vanuit de hal heb je toegang tot de royale woonkamer. De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte aangenaam en helder aanvoelt. De zitkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en is ideaal voor gezellige avonden met het gezin.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eetkamer, gerealiseerd in een aanbouw. Deze ruimte is voorzien van grote ramen en een schuifpui naar de tuin, wat zorgt voor een prettige verbinding tussen binnen en buiten. De open keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, kookplaat en afzuigkap. Dankzij het open karakter van de keuken blijf je altijd in contact met je gezelschap in de woon- en eetkamer.

EERSTE VERDIEPING

Via de vaste trap in de hal bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, alle neutraal van kleur en netjes afgewerkt met stucwerk en vloerbedekking. De kamers bieden voldoende ruimte voor bedden, kasten en eventuele bureaus, ideaal voor kinderen of als werkruimte. De moderne badkamer is voorzien van een tweede toilet, een wastafel met meubel en een douche. De badkamer is deels betegeld en goed onderhouden, wat bijdraagt aan het comfort van de woning.

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping is toegankelijk via een vaste trap en biedt een ruime voorzolder, die ideaal is voor opslag of als wasruimte. Achter de voorzolder bevindt zich een vierde slaapkamer, compleet met een dakkapel die zorgt voor extra licht en ruimte. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als master bedroom, maar kan ook dienen als logeerkamer of extra werkruimte.

TUIN

Vanuit de eetkamer heb je toegang tot de tuin, die gelegen is op het westen. De tuin heeft een speelse indeling met meerdere terrassen, waardoor je op verschillende plekken kunt genieten van de zon of de schaduw. De zijkanten van de tuin zijn voorzien van fraaie beplanting, wat zorgt voor een groene en beschutte sfeer. Achterin de tuin bevindt zich een stenen berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuinmeubilair en gereedschap.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Deze woning biedt nog extra mogelijkheden die de moeite waard zijn om te overwegen. Er is de optie om een garage bij te kopen, die gelegen is op een apart perceel naast de woning. Dit biedt extra ruimte voor het parkeren van een auto of voor opslag. Daarnaast kan je de zolder uit breiden met een dakopbouw. Hiermee kun je extra slaapkamers creëren, wat de woning nog geschikter maakt voor grotere gezinnen of voor mensen die behoefte hebben aan extra werk- of hobbyruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 189

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 189

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij