Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u een zeer ruime onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met groot dakterras, een grote inpandige garage, eigen parkeerplaatsen en een vrij gelegen privacy biedende zonnige tuin op het zuidoosten, dan is deze woning zeker iets voor u!

De woning is levensloopbestendig gebouwd met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De woning staat op een perceel van maar liefst 625 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 176 m2 en een inhoud van ca. 597 m3. Het bouwjaar van de woning is 1992. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie alsmede hard houten kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel Bosch. Daarnaast beschikt de woning over vloerverwarming op de begane grond. Met enige modernisatie dient rekening gehouden te worden.

De woning ligt aan de rand van de wijk Dommelbergen-Noord in de staatsliedenbuurt. Op korte afstand zijn er bushaltes gelegen en het winkelcentrum “Arkendonk” met alle voorzieningen is op fiets-loopafstand gelegen. Zo ook zijn de basis- en middelbare scholen op relatief korte afstand gelegen. Voorts is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en het groen in de “Oranjepolder”. In de straat is er meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

INDELING WONING:

Begane grond:

Entree/hal met garderobehoek, meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapopgang en volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de zeer royale woonkamer met schuifpui naar de tuin. De woonkamer heeft een imposante hoogte vanwege de vide. Centraal in de woning is de keuken gesitueerd en is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over een granieten blad en aan inbouwapparatuur is aanwezig: vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, magnetron, koelkast en een vriezer. Vanuit de woon-eetkamer toegang tot een ruime trapkast, de bijkeuken, de slaapkamer, en middels openslaande deuren naar de tuin. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en hier bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur, een uitstortgootsteen, een kastenwand en een vaste kast met opstelling c.v.-installatie en unit mechanische ventilatie en vloerverwarming. Vanuit de bijkeuken is de ruime garage toegankelijk. Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen voorzien van een parketvloer, inbouwkasten en schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de slaapkamer is de volledig betegelde badkamer te bereiken en deze is voorzien van een ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafelmeubel en een handdoekradiator. Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.

1e Verdieping:

Op de eerste verdieping geeft de vide achtige overloop met vaste kastenwand toegang tot de 2e slaapkamer en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en een wandcloset. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde met kastenwand en deur naar het dakterras. Vanuit de hal is ook de vide toegankelijk die in een open verbinding staat met de woonkamer en de vide beschikt eveneens over vaste kasten en een deur naar het dakterras. Het dakterras is groot ca. 30m2 en is gelegen op het zuidwesten met vrij uitzicht en hier kan je heerlijk van de avondzon genieten.

Tuin:

De privacy biedende achtertuin is verzorgd aangelegd en ligt op het zuidoosten met eigen achterom en grenst aan een waterpartij. De achtertuin biedt volop privacy en er is altijd een plekje te vinden om van de zon of schaduw te genieten. Aan de voorzijde zijn er nog een parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Hebben wij uw belangstelling gewekt voor deze fantastische vrijstaande woning op loopafstand van de Oranjepolder, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 625

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 625

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek

Wooninfluencers

Laden..