Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BIEDEN VANAF €375.000,-

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Ben je op zoek naar een ideale woning voor een tweepersoonshuishouden, starters of een jong gezin? Deze ruime hoekwoning in Heusdenhout biedt vier slaapkamers, een aangebouwde serre en een energielabel B. De rustige, kindvriendelijke buurt is perfect voor jonge gezinnen en biedt alle voorzieningen die je nodig hebt op korte afstand. Lees verder en ontdek waarom dit jouw toekomstige thuis kan zijn!

BELANGRIJKE HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Ruime tussenwoning: Vier slaapkamers, ideaal voor een gezin.
- Hoekwoning: Extra privacy en gevels geïsoleerd in 2020.
- Energielabel B: Zuinige woning met tien glas-glas zonnepanelen.
- Moderne voorzieningen: Nieuwe garagedeur (2019), CV-ketel (2017) en wellicht binnenkort een nieuwe keuken.
- Extra leefruimte: Aangebouwde serre en een ruime garage.
- Geweldige locatie: Kindvriendelijke en autoluwe wijk met alle faciliteiten in de buurt.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Stap binnen in deze lichte en ruime hoekwoning in de gewilde wijk Heusdenhout. Met een woonoppervlakte van 120 m² en een perceeloppervlakte van 165 m² biedt deze woning volop ruimte voor comfortabel wonen. De ruime woonkamer van 27 m² is heerlijk licht en voorzien van airconditioning, waardoor je het hele jaar door geniet van een aangename temperatuur.

De keuken, die hoogstwaarschijnlijk binnenkort vervangen zal worden, biedt alle mogelijkheden om een gezellige leefkeuken te creëren. Hier kun je samen koken en genieten van maaltijden aan een grote eettafel. De aangebouwde serre is een geweldige toevoeging, waar je heerlijk kunt ontspannen met uitzicht op de tuin die op het oosten ligt.

De woning heeft vier ruime slaapkamers, waarvan een aan de voorzijde is voorzien van airconditioning. De badkamer is ingericht met een stoom cabine. De woning beschikt over een energielabel B, mede dankzij de tien glas-glas zonnepanelen en de geïsoleerde gevels (2020). Dit zorgt voor een lage energierekening en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Buiten vind je een ruime garage en voldoende gratis parkeergelegenheid aan het begin van de straat en het hofje. De woning ligt in een kindvriendelijke en autoluwe straat, met een speeltuin en trapveldje om de hoek. De basisschool en het winkelcentrum Bisschopshoeve zijn op loopafstand, wat het dagelijks leven gemakkelijk maakt.

Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen en het Mastbos op fietsafstand. Het bruisende centrum van Breda en de Ginnekenmarkt zijn ook makkelijk te bereiken. Bovendien zijn de snelwegen A16, A27, A58 en A59 binnen enkele minuten bereikbaar, wat deze woning ook aantrekkelijk maakt voor forenzen.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en zorgeloos leven. De combinatie van ruimte, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie maken dit huis tot een ideale keuze voor starters, jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens.

Ontdek jouw nieuwe thuis! Bezoek onze website en plan vandaag nog een bezichtiging in. Wacht niet te lang, want deze woning gaat snel weg!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda