Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rustig wonen aan de Korenstraat 57 in Hank.

Welkom bij deze charmante twee-onder-een-kapwoning, rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt aan de Korenstraat 57! Hier woon je heerlijk ontspannen met alle gemakken binnen handbereik. Deze fijne gezinswoning biedt je een royale tuin, een handige berging en een grote carport, perfect voor gezinnen die van ruimte houden.

Wat maakt deze woning zo bijzonder? • Royale woonoppervlakte: 119 m², • Een perceel van 144 m² eigen grond. • Duurzame aanpassingen: 9 zonnepanelen (2022) • een nieuwe cv-ketel (2022) voor een energiezuinige toekomst. • Volledig kunststof kozijnen: Met dubbel glas, geplaatst in 2012. • Modern Woongemak: Een strakke open keuken uit 2019 • Vernieuwde meterkast (2022).

Indeling van de Woning:

Begane Grond: Bij binnenkomst stap je in een gezellige hal met een vernieuwde meterkast uit 2022. De ruime woonkamer, met grote ramen aan de voorzijde, baadt in het licht en biedt een warme, uitnodigende sfeer. De benedenverdieping is voorzien van een moderne PVC-vloer met vloerverwarming en strakke stucwerk wanden. Aan de achterzijde vind je de open woonkeuken (2019) met alle moderne apparatuur die je nodig hebt. Daarnaast is er een handige bijkeuken en een nette toiletruimte. De grote tuin met een houten berging en een riante carport biedt plaats voor maar liefst vier auto’s!

Eerste Verdieping: Op de eerste verdieping tref je drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet, perfect voor een ontspannen start van de dag.

Tweede Verdieping: De praktische bergzolder is te bereiken via een vlizotrap, ideaal voor het opbergen van seizoensspullen.

Tuin: De verzorgde, geheel omsloten achtertuin ligt op het noordoosten en heeft een prachtige overkapping. Hier geniet je van de ochtendzon met een kopje koffie of een gezellige barbecue met vrienden. De vrijstaande houten berging en de eigen achterom maken het plaatje compleet.

Perfecte locatie: Voor de dagelijkse voorzieningen zit je hier goed! Op slechts 300 meter afstand ligt het centrum van Hank. En voor een heerlijke dag in de natuur ben je zo in Nationaal Park De Biesbosch. Met de ideale ligging dichtbij uitvalswegen ben je bovendien snel onderweg naar elke bestemming.

Kortom, deze woning aan de Korenstraat 57 biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig gezinsleven. Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 443

Overige

Perceel oppervlakte 315

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 443

Overige

Perceel oppervlakte 315

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek