Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een instapklare vrijstaand geschakelde woning, gelegen aan een prachtig speelveld? Lees dan verder! Deze woning heeft volop leefruimte te bieden! Maar liefst 172m² aan gebruiksoppervlakte wonen, 4 slaapkamers en een zonnige achtertuin met gezellige veranda. Kortom een heerlijk gezinshuis!

De woning is zeer rustig gelegen in de gewilde kindvriendelijke wijk Waterdael III, tegenover een speeltuintje. De basisschool en kinderopvang bevinden zich op steenworp afstand. Het gezellige centrum van Someren en andere voorzieningen zoals sportaccommodaties, zwembad 'de Diepsteeckel' en cultureel centrum 'De Ruchte' zijn makkelijk bereikbaar. Ook uitvalswegen naar Eindhoven/Helmond/Venlo/Weert zijn binnen handbereik. Kortom een zeer centrale ligging! Qua natuur is Someren zeer veelzijdig: o.a. de Strabrechtse Heide en recreatiegebied De Heihorsten bieden tal van recreatiemogelijkheden.

Algemeen De woning is gebouwd in 2009, een volledig geïsoleerde woning dus. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met HR++ beglazing. De warmtevoorziening is geregeld met een traditionele CV-ketel (Nefit, 2014). De keuken en speelkamer/kantoor zijn voorzien van vloerverwarming. Overige ruimtes worden verwarmd met radiatoren. Het WTW systeem zorgt voor constante ventilatie in de woning. Op het dak zijn 16 zonnepanelen aangebracht (eigendom).

Indeling begane grond:

De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. Deze is bereikbaar via de oprit waar parkeergelegenheid is voor 3 auto's. Door de breedte kunnen er twee auto's naast elkaar geparkeerd worden. De met een beukenhaag omheinde voortuin is keurig verzorgd en ingericht.

Entree Ter plaatse van de voordeur biedt de overstek beschutting tijdens regenachtige momenten. De hal biedt toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en de woonkamer. Er is voldoende ruimte voor een garderobe. De wanden en het plafond zijn strak gestuukt.

Toilet De toiletruimte beschikt over een hangcloset en fonteintje. De wanden zijn gestuukt. De achterwand van het toilet is betegeld in antraciet. Ook op de vloer ligt een tegelvloer in antraciet kleur.

Meterkast Meterkast met negen groepen, drie aardlekschakelaars en 3 fase aansluiting (krachtstroom).

Woonkamer/keuken De hal staat in verbinding met het voorste gedeelte van de woonkamer. Bij binnenkomst springt de hoogwaardige afwerking direct in het oog. Het zwevende wandmeubel met geïntegreerde gashaard en schouw, voorzien van een natuursteen blad is wel de eyecatcher van deze ruimte. Door de grote raampartijen geniet dit deel van de woonkamer veel daglicht. De perfecte combinatie: overdag een plek met veel daglicht, in de avond een knusse plek voor de TV.

De vloer is voorzien van een eikenhouten vloer, alle wanden zijn gestuukt en het plafond is voorzien van spuitwerk.

De hoogwaardige stalen ensuite deuren scheiden het zitgedeelte van het eetgedeelte. De deuren zijn geïntegreerd in een luxe kastenwand, met dimbare spots, die aan beide zijden zowel opberg- als decoratiemogelijkheden biedt.

Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Hier is tevens de keukenopstelling geplaatst. De achterzijde van de woning is over de volledige breedte uitgebouwd waardoor ook dit gedeelte enorm ruim is. Het plafond is hier voorzien van inbouwspots. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een grote eettafel. Daarnaast is er nog plek voor een zitje; een fijne plek voor het lezen van een boek.

De keukenopstelling bestaat uit een kookeiland en een wandopstelling, met een aanrechtblad van Belgisch hardsteen. Het kookeiland beschikt naast veel werkruimte, over een 5-pits gasfornuis met afzuigkap. Aan de zijde van de gaskookplaat bevinden zich lades met veel opbergruimte. Aan de andere zijde is zitmogelijkheid voor een snel ontbijt of gezellige borrel. Het wandgedeelte is maar liefst ca. 4 meter lang en bestaat uit onder- en bovenkasten. Hierin is de volgende inbouwapparatuur verwerkt: koel/vriescombinatie, oven, magnetron, vaatwasser en spoelbak met mengkraan. Daarnaast biedt dit gedeelte van de keuken veel werk- en opbergruimte. De achterwand is afgewerkt met Portugese designtegels. Tezamen met de wand die is voorzien van krijtverf zorgt dit voor een gezellige sfeer in de keuken: Dé centrale en levendige plek in dit huis.

De keuken is voorzien van een tegelvloer in antraciet. Zeer praktisch in gebruik en een mooi contrast met de houten vloer in de rest van het eetgedeelte. Ook in de keuken en het eetgedeelte zijn alle wanden gestuukt en het plafond voorzien van spuitwerk.

De keuken staat direct in verbinding met het eetgedeelte waardoor er tijdens het kokkerellen contact is met de gasten aan tafel.

De lichtstraat en de schuifpui aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval. Door de grote schuifpui is er direct tuincontact.

Kantoor/speelkamer Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een extra ruimte welke uitermate geschikt is als speelkamer of kantoor. De vloer is voorzien van een donkergrijze tegelvloer.

De gehele begane grond is voorzien van paneeldeuren en hoge houten plinten.

Berging Deze is bereikbaar vanuit de speelkamer/kantoor. Een ideale ruimte voor het stallen van fietsen en opbergen van diverse spullen. Door de dubbele garagedeur is de oprit makkelijk bereikbaar. In de berging bevindt zich de omvormer van de zonnepanelen.

Indeling eerste verdieping:

Via de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Aan de royale overloop grenzen drie slaapkamers en een badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Wanden zijn gestuukt. Het plafond is voorzien van stucwerk.

Slaapkamer I: De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van ca 16 m². Door de vorm kan deze kamer opgedeeld worden in een slaapgedeelte en aparte hoek voor de (inloop)kledingkast. De kamer is voorzien van een airco. Slaapkamer II: Gelegen aan de voorzijde en ca. 10m² groot. Slaapkamer III: Eveneens gelegen aan de voorzijde met een afmeting van ruim 9m².

De gehele bovenverdieping is voorzien van rolluiken (elektrisch) en horren. Alle wanden en plafonds (behalve badkamer) zijn voorzien van spuitwerk.

Badkamer De badkamer is vergroot waardoor deze maar liefst 8m² groot is. Voldoende ruimte voor een ligbad, inloopdouche (met regendouche), hangcloset, designradiator en wastafelmeubel met twee wastafels, lades en extra opbergkast. De wanden zijn deels betegeld met witte tegels en deels gestuukt. De betegeling in de douche, achterwand van het toilet en tegen het bad is uitgevoerd in antracietkleurige tegeltjes. De vloer is eveneens voorzien van tegels in antracietkleur, met vloerverwarming. Alles is keurig onderhouden en in goede staat.

Indeling tweede verdieping:

Een dichte trap biedt toegang tot de tweede verdieping. Een volwaardige verdieping met een extra slaapkamer.

De voorzolder is op dit moment in gebruik als opberg- en wasruimte. Tevens is hier de CV-ketel en WTW installatie geplaatst. Onder de dakschuinte is volop opbergmogelijkheid.

Slaapkamer IV: Op de zolder bevindt zich de vierde slaapkamer. Door de aanwezige dakkapel een hele ruime kamer van maar liefst ca. 13m². De kamer beschikt over een wastafel met warm en koud water. Ook in deze kamer bevindt zich opbergruimte onder het schuine dak. Daarnaast is er veel bergruimte bovenop de kamer.

Tuin De tuin is toegankelijk via de bijkeuken en schuifpui aan de achterzijde van de woning. De luxe houten veranda, welke voorzien is van een lichtstraat en aan de voorzijde begroeid is met een 'blauwe regen', is de blikvanger van de tuin. Door de royale afmetingen van de overkapping is er zowel plek voor een eethoek als loungeset. Een heerlijke en gezellige plek om te vertoeven.

Tegen de achtergevel bevindt zich een buitenkraan. Via de achterom is het achtergelegen pad bereikbaar.

De tuin is zeer verzorgd en sfeervol ingericht met borders met volwassen beplanting, leibomen en gras. Er is volop privacy. Door de ligging op het Westen een hele zonnige tuin waar het ook van de late zon genoten kan worden.

Bijzonderheden:

- Instapklare woning voorzien van een luxe afwerking; - Gelegen in autoluwe woonstraat, met speeltuin voor de deur; - Sfeervolle woonkamer met gashaard en ensuite deuren; - Aan de achterzijde is de begane grond volledig uitgebouwd en voorzien van een lichtstraat; - Grote leefkeuken met uitgebreide keukeninrichting; - Maar liefst 4 volwaardige slaapkamers; - Bovenverdieping voorzien van elektrisch te bedienen rolluiken; - Grote dakkapel op de zolderverdieping; - Voorzien van 16 zonnepanelen; - Luxe houten veranda met lichtstraat; - Gezellige achtertuin met veel privacy en een zonnige ligging; - Kortom: deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 664

Overige

Perceel oppervlakte 280

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 664

Overige

Perceel oppervlakte 280

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA

Wooninfluencers

Laden..