Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rustig gelegen middenwoning met tuin en tuinberging.
Deze woning mooi afgewerkt en bijzonder energiezuinig. De woning heeft energielabel A++ en is deels zelfs voorzien van tripple glas.

De woning is op de begane grond maar liefst 10.80 meter diep.
De keukeninrichting is modern uitgevoerd en de woonkamer is bijzonder ruim. Er zijn twee slaapkamers, een mooie badkamer en een sfeervolle achtertuin.

Bijzonderheden
- Gebouwd in 2015, volledige geïsoleerd. Energielabel A++.
- Lange ramen met mooie lichtinval.
- Smaakvolle keuken en ruime woonkamer.
- Tegelvloer met vloerverwarming op de volledige begane grond.
- Moderne badkamer en twee mooie slaapkamers.
- Ruime bergzolder die via een vaste trap te bereiken is.
- Onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging.
- Mooie ligging: aan de rand van Someren-Eind aan een doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid. Aan de achterzijde van de woning ligt Speeltuin Prinses Irene.


INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de hal van de woning. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de unit voor de vloerverwarming die in een lage kast is geplaatst. Er is voldoende ruimte voor een kapstok. De wanden in de hal zijn geschilderd en op de vloer ligt een keramisch parket; een tegelvloer met de uitstraling van hout. Deze vloer ligt op de volledige begane grond en is voorzien van vloerverwarming. Er zijn geen radiatoren op de begane grond.

Toilet
De toiletruimte is deels betegeld met witte wandtegels waarboven spuitwerk aanwezig is. Het tegelwerk achter het toilet is net als de tegelvloer grijs van kleur. Er zijn een zwevend toilet en een fontein aanwezig.

Keuken
De keuken ligt aan de voorzijde. Er is een groot raam aanwezig van waaruit u mooi uitkijkt over de rustige woonstraat.
De keuken is in een lengteopstelling geplaatst en heeft een moderne uitstraling. Het werkblad is ruim en er zijn voldoende kastjes en lades. Ingebouwd zijn een vaatwasser, een magnetron/oven, een koelkast en een inductiekookplaat. Boven deze kookplaat hangt een rvs afzuigkap.

Woonkamer
De woonkamer is circa 4.85 x 7.75 meter groot. De mooie tegelvloer is hier gecombineerd met geschilderde wanden. In de achtergevel bevinden zich grote ramen en een deur die toegang geeft tot de tuin. Er is voldoende ruimte om een royale zithoek in te richten en een grote eettafel te kunnen plaatsen.
In de woonkamer bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping. De trap heeft open traptreden wat bijdraagt aan de ruimtelijke beleving in de kamer.

1e verdieping
De trap geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. De overloop is voorzien van laminaat, de wanden zijn gesausd.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en voorzien van een royaal dakraam. De wanden in deze kamer zijn geverfd en deels voorzien van een behang. Op de vloer ligt laminaat. Deze kamer heeft een vloeroppervlak van circa 4.85 x 3.38 meter. Het is de grootste van de twee slaapkamers.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is gelegen aan de straatzijde. Deze kamer is net als slaapkamer 1 voorzien van een groot dakraam. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn gesausd. Het is een ruime kamer die voldoende groot is om een bed, een kast en een bureau te kunnen plaatsen.

Badkamer
In de badkamer vindt u een royale inloopdouche met thermostaatkraan, een zwevend toilet en een badmeubel met wastafel waarboven een grote spiegel aanwezig is. Een designradiator completeert het geheel.
De wanden zijn betegeld met lichte wandtegels. Op de vloer liggen grijze vloertegels. Deze grijze tegels zijn ook aanwezig tegen de wand achter het toilet. De badkamer wordt mechanisch geventileerd.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de ruime bergzolder. Hier bevinden zich de gasgestookte cv-ketel (bouwjaar 2015) en de wtw-installatie. Hier vindt u ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. Er ligt een vloerzeil en u kijkt er tegen de witte isolatieplaten.

TUIN
De tuin is keurig afgescheiden en circa 6.75 meter diep (achtergevel tot poort).
Tegen de achtergevel van de woning is een terras aanwezig met aangrenzend een houten vlonder.
Achter in de tuin staat een eenvoudige tuinberging van circa 1.95 x 2.25 meter waartegen klimop groeit.

Het pad naar de berging bestaat uit staptegels. De erfafscheidingen zijn van hout. Via een poort heeft u toegang tot het achtergelegen pad. Dit pad grenst aan het perceel van Speeltuin Princes Irene. Er liggen geen woningen direct achter deze woning.

LOCATIE
Deze woning ligt in een rustige woonomgeving aan de rand van Someren-Eind. De woonstraat is rustig en kindvriendelijk. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Vanuit de woning kijkt u uit over het doodlopend gedeelte van de Esdoornstraat waaraan deze woning ligt.

Someren en Someren-Eind
Someren-Eind is een levendig kerkdorp gelegen op circa 3 kilometer van Someren. Someren-Eind kent een rijk verenigingsleven en vooral in de zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd.
Op circa 5 autominuten ligt Someren; een gezellig en sfeervol dorp met een ruim winkelaanbod en diverse gezellige terrassen. In Someren-Eind bevindt zich een basisschool, in Someren vindt u het Varendonk College (met vestigingen in Someren en Asten). Hier wordt voorgezet onderwijs aangeboden van VMBO tot Gymnasium.
Natuurliefhebbers komen in Someren volledig aan hun trekken. De gemeente heeft ca 1.600 ha bos, natuurterreinen en landschappelijke beplantingen in eigendom waaronder natuurgebied het Keelven. Dit is een prachtig gebied met bossen vennen en heidevelden waar u kunt wandelen, paardrijden en mountainbiken.
Naast het vele natuurschoon vindt u in Someren molens, kapelletjes en fraaie monumenten. Ook natuurtheater De Donck is zeker een bezoekje waard, het is een van de mooiste openluchttheaters in Brabant.
Someren en Someren-Eind zijn uitstekend te bereiken via de Snelweg A67 (Eindhoven-Venlo) en de N266 (Helmond-Weert).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 116
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 116
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Gerry Kanters Makelaardij