Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Instapklare hoekwoning gelegen in Waterdael III!

Deze recent gebouwde woning beschikt over een royale woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een grote zolderruimte. Verder beschikt de woning nog over een zeer zonnige achtertuin met overkapping, grote tuinberging en achterom.

Dagpauwoog is een van de woonstraten in de gewilde woonwijk Waterdael III. Een kindvriendelijke wijk met volop speelmogelijkheden. De basisschool en kinderopvang bevinden zich op steenworp afstand. Het gezellige centrum van Someren en andere voorzieningen zoals sportaccommodaties, zwembad 'de Diepsteeckel' en cultureel centrum 'De Ruchte' zijn makkelijk bereikbaar. Ook uitvalswegen naar Eindhoven/Helmond/Venlo/Weert zijn binnen handbereik. Kortom een zeer centrale ligging! Qua natuur is Someren zeer veelzijdig: o.a. de Strabrechtse Heide en recreatiegebied De Heihorsten bieden tal van recreatiemogelijkheden.

Algemeen De woning is gebouwd in 2009. Gebouwd met moderne materialen en volledig geïsoleerd. Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd middels een traditionele CV-ketel van Intergas (2009). Het energielabel is A.

Indeling begane grond:

De onderhoudsvriendelijke voortuin is sfeervol aangelegd met beplanting en houtsnippers. Door de parkeerstrook aan de voorzijde en de parkeerplaats direct naast de woning, zijn er volop parkeermogelijkheden.

Entree De royale hal biedt voldoende ruimte voor een garderobe. Daarnaast bevinden zich hier het toilet, trapopgang naar de verdieping, de meterkast en een opbergkast. Aan het einde van de hal is de deur naar de woonkamer.

Toiletruimte Keurige toiletruimte, voorzien van hangcloset en fonteintje. De wanden zijn volledig betegeld in lichte kleurstelling met sierstrip in antraciet. De vloer en de achterwand zijn betegeld met een tegel in antracietkleur. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie.

Meterkast Voorzien van groepenkast en glasvezel.

Woonkamer Bij binnenkomst valt het vele daglicht dat de ruimte bereikt door de plafondhoge raampartij en deur, direct op. Aan de achterzijde is op dit moment de zithoek ingericht. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een eethoek, deze staat in directe verbinding met de open keuken. Ter plaatse van de eettafel is de wand afgewerkt met een houten decoratiepaneel, dit zorgt voor sfeer en warmte in de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is de provisiekast bereikbaar.

Keuken De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keukeninrichting(2019) in hoekopstelling is uitgevoerd in antraciet en voorzien van een kunststof blad. Er is voldoende werkruimte om gezellig te kokkerellen. De keuken beschikt over een gaskookstel met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en spoelbak met mengkraan. De achterwand is betegeld. De koof met daarin ruimte voor de afvoer van de afzuigkap, is gedecoreerd met hout, dit zorgt voor een sfeervol effect in de keuken en verbinding met het eetgedeelte in de woonkamer waar dit hout ook terugkomt. Het aanwezige raam biedt naast veel daglicht, fraai zicht op de straat.

De gehele begane grond is voorzien van een moderne tegelvloer in antraciet kleur. De wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk.

Indeling eerste verdieping:

Overloop Aangrenzend aan de overloop bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer I: De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is ca. 13m² groot. De grote raampartij zorgt voor veel daglicht. De wand achter het bed is een voorzien van panelen ter decoratie, dit geeft de kamer een speels effect. Het raam in deze kamer is voorzien van een rolluik. Slaapkamer II: Gelegen aan de voorzijde van de woning met een oppervlakte van ca 7m². Slaapkamer III: Deze kamer ligt aan de achterzijde en is ca 6m² groot. Ook deze kamer heeft een rolluik.

De slaapkamers en overloop zijn afgewerkt met een laminaatvloer. Ook op deze verdieping zijn de wanden en het plafond voorzien van spuitwerk.

Badkamer De nette badkamer is compleet uitgerust met een douche, hangcloset, wastafel en wandkast. De wanden zijn tot plafondhoogte betegeld met een witte tegel waarin een grijze sierstrip is verwerkt. De achterwand van het toilet en de vloer zijn betegeld in antraciet kleur. Het aanwezige raam zorgt voor daglicht en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie. Er is tevens mechanische ventilatie en verwarming aanwezig.

Indeling tweede verdieping:

Op dit moment is de zolder nog één open ruimte met grote kast waarin ruimte is voor de wasapparatuur en CV-ketel. Daarnaast is er volop bergruimte. Indien gewenst kan de zolder aangepast worden zodat hier een vierde slaapkamer wordt gerealiseerd. De vloer op de zolder is voorzien van een nette laminaatvloer. Door het aanwezige raam in de zijgevel en een dakraam is er veel daglicht in deze ruimte. Hierdoor kan de zolder voor diverse doeleinden worden gebruikt.

Tuin De tuin is zeer verzorgd en speels ingericht met sierbestrating, kunstgras en siergrind. Zowel direct bij de achtergevel als aan de achterzijde is een terras gerealiseerd. Door de gekozen materialen en beplanting heeft de tuin een mediterrane uitstraling. Een heerlijke plek om te chillen.

Aan de zijkant van de woning, over nagenoeg de hele lengte, bevindt zich een berging. Deze biedt volop opbergmogelijkheden voor (tuin)spullen en fietsen. Via de berging is de straat bereikbaar, het is dus tevens de achterom om vanuit de straat de tuin te bereiken.

Door de ligging op het Zuiden is de achtertuin zeer zonnig en kan er ook in de (late)middag van de zon worden genoten. De overkapping met inbouwspots zorgt ervoor dat het ook in de avonden heerlijk vertoeven is op het terras.

Bijzonderheden:

- Moderne instapklare woning in kindvriendelijke woonwijk Waterdael III; - Dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen; - Speeltuin, sportveld en basisschool op steenworp afstand; - Voorzien van 3 slaapkamers met de mogelijkheid een 4e slaapkamer te realiseren; - Bouwjaar 2009, dus volledig geïsoleerd; - Moderne keuken (2019); - Sfeervol aangelegde achtertuin op het Zuiden; - Overkapping en grote tuinberging; - Kortom een woning die zeker een bezichtiging waard is, maak snel een afspraak!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 144

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 144

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA