Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze smaakvol afgewerkte woning is uitstekend onderhouden en gelegen op een van de mooiste locaties van Asten. Bij deze woning hoort een garage die van binnenuit te bereiken is. De mooi aangelegde diepe achtertuin grenst aan een brede groenstrook met hoge bomen. Het is er heerlijk rustig wonen in een uitzonderlijk groene woonomgeving.

Aanvullende informatie:
- In 1980 gebouwd en tijdens de bouw vergroot.
- De woning is hoogwaardig afgewerkt.
- Nette keuken met inbouwapparatuur.
- Ruime woonkamer met fijne lichtinval door grote ramen. Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui rechtstreeks toegang tot tuin.
- De begane grond vloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming.
- 3 slaapkamers en luxe badkamer (met ligbad en douche) op de 1e verdieping
- Ruime bergzolder op de tweede verdieping.
- Van binnenuit toegang tot de garage met elektrisch bedienbare garagedeur.
- Ruimte voor 1 auto op eigen terrein en diverse parkeerplaatsen voor de woning.
- In 2023 zijn de muren na geïsoleerd.
- De woning heeft grotendeels dubbele beglazing.
- Het platte dak werd in 2019 voorzien van een nieuwe daklaag.
- Prachtig aangelegde diepe achtertuin met terrassen aan de achtergevel van de woning en achter in de tuin. Er is een tuinberging aanwezig.
- Erg mooie woonomgeving met direct grenzend aan de tuin een brede groenstrook met hoge bomen waardoor het lijkt alsof u aan een bosrand woont. Op korte afstand van de woning bevinden zich speelvoorzieningen voor kinderen.
- Op circa 50 meter van de woning bevindt zich een basisschool, de school voor het voortgezet onderwijs. De hockeyvelden en de voetbalvelden bevinden zich op loopafstand.
- Het centrum van Asten bereikt u binnen 10 wandelminuten. De A67 bereikt u binnen 5 autominuten.
- Deze woning heeft energielabel C.

Voortuin
De onderhoudsvriendelijke voortuin is voorzien van siergrind met strak geknipte groenblijvende hagen en vaste planten. Grote grijze tegels vormen het pand naar de voordeur. De inrit naar de garage en naar de poort die naast de woning ligt, is verhard met klinkers.

INDELING
De voordeur van de woning geeft toegang tot een ruime en lichte hal. Hier bevinden zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer en de garage.
De hal heeft een donkere tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. De wanden zijn gestuukt. Er is een groot raam aanwezig waardoor de hal een fijne lichtinval heeft.

Toilet
Het toilet is plafondhoog betegeld met witte wandtegels. Het plafond is iets verlaagd en
voorzien van indirecte verlichting.
Er ligt een donkere tegelvloer. Er zijn een zwevend toilet en een fontein aanwezig.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer heeft een oppervlak van maar liefst circa 42 m2. De tegelvloer met vloerverwarming is hier doorgelegd, wanden zijn strak gestuukt en deels op kleur gesausd. Er is een mooie gashaard aanwezig.
Via een groot raam in de voorgevel heeft u een zicht op de brede woonstraat. Via het raam in de achtergevel kijkt u uit over de diepe achtertuin.

Keuken
De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en lichtgrijs van kleur. Er is een ruim werkblad waarin een 5-pitsgaskookplaat en een spoelbak aanwezig zijn. De keuken is voorzien van een grote koel-/vriescombinatie, een magnetron/oven, een oven, een warmhoudlade en een vaatwasser. Boven het kookstel hangt een rvs afzuigkap. Daarnaast zijn er diverse grote lades en bovenkasten aanwezig.
Extra bergruimte vindt u in het ladenblok wat tegen de wand met de woonkamer is geplaatst. Dit deel van de keukeninrichting is uitgevoerd in een donkere tint en eveneens voorzien van een werkblad. Er is een airco-/verwarmingsunit aanwezig die voldoen capaciteit heeft om ’s zomers niet alleen de keuken maar ook de woonkamer te koelen. Deze unit kan in de winter gebruikt worden als bijverwarming.
Vanuit de keuken heeft u via een deur toegang tot het terras en de tuin.

Garage
Via een deur in de hal heeft u rechtstreeks toegang tot de garage. Deze garage is voorzien van een tegelvloer, wanden zijn wit geverfd. Extra bergruimte is aanwezig in de kast onder de trap. Er is een wasbak en hier vindt u ook de aansluitingen voor de wasmachine.
De aanwezige garagedeur is elektrisch te bedienen en aan de tuinzijde bevindt zich een loopdeur.

1e verdieping
Via de trap in de hal heeft u toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Op de overloop ligt tapijt, wanden en plafond zijn gestuukt en een dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
De grootste slaapkamer is gelegen aan de straatzijde van de woning en heeft een vloeroppervlak (kast tot muur) van circa 4.20 x 3.80 meter. Er ligt vloerbedekking en de wanden zijn gestuukt en licht van kleur. Het plafond is voorzien van plafondpanelen.
Er is een grote, verrassend diepe kastenwand met schuifpanelen aanwezig.
De voorgevel bestaat vrijwel volledig uit glas waardoor het overdag een prettige lichte kamer is. Er is een airco-/verwarmingsunit aanwezig waardoor u altijd kunt zorgen voor een prettige kamertemperatuur.

De overige slaapkamers liggen aan de tuinzijde. Ook hier bestaat de achtergevel grotendeels uit glas. Op beide kamers zijn ingebouwde kasten aanwezig. Er ligt linoleum en de wanden zijn gestuukt.

Badkamer
De badkamer is smaakvol uitgevoerd. Witte wandtegels zijn gecombineerd met een donkere tegel op de vloer. Ligbad en douche zijn voorzien van thermostaatkranen en er zijn een zwevend toilet en een moderne vaste wastafel aanwezig. Een dakraam zorgt voor daklicht en ventilatiemogelijkheden.

2e verdieping
De zolderverdieping is via aan vlizotrap te bereiken.
Hier vindt u een keurige bergruimte met ramen in de voor- en achtergevel. Op de vloer ligt tapijt. Op deze zolder bevindt zich de gasgestookte hybride cv-ketel van het merk Vaillant. Deze ketel werd in 2023 nieuw geplaatst.

TUIN
Deze diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt veel privacy.
Direct grenzend aan de woning is een groot terras aanwezig waarvan de verharding doorloopt als pad naar een tweede terras achter in de tuin. Hier vindt u de royale houten tuinberging.
Door de hoge bomen op het achtergelegen perceel lijkt het in de zomer net alsof u tegen een bosrand woont.

De tuin is voorzien van een grasmat en deels voorzien van siergrind waarin plantenbakken aanwezig zijn. De erfafscheiding bestaat uit groene hagen en houten tuinafscheiding. Naast de woning bevindt zich een brede poort die toegang geeft tot de voortuin en de weg.

LOCATIE
Dit is wonen op een van de mooiste locaties binnen Asten.
De woonomgeving is boomrijk en groen. Vogels en eekhoorns voelen zich er prima thuis. Op circa 100 meter van de woning ligt het Klokkengieterspad, een prachtig wandelpad wat u vrijwel direct naar het centrum van Asten leidt. Vanuit de woning loopt u binnen enkele minuten naar het Museum Klok en Peel en het Pieterse Planetarium en de Sterrenwacht. Een basisschool vindt u op circa 50 meter van de woning. Op circa 500 meter afstand bevindt zich het Varendonck College. Het centrum van Eindhoven is per auto in circa 25 minuten te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 510
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Tuin voor Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 405
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 42
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 510
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Tuin voor Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 405
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 42
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Gerry Kanters Makelaardij