Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime goed onderhouden maisonnette in drie bouwlagen met berging in het souterrain. Dit appartement ligt in appartementencomplex “Parkveste” en heeft een hele mooie en ruime loggia aan de voorzijde. U woont er in het hart van Asten naast het Burgemeester Ploegmakerspark en tegenover winkelcentrum Midas.

ALGEMEEN

Het appartement
- Appartementencomplex “Parkveste”, waarin dit appartement ligt, is gebouwd omstreeks 1997. Het is een maisonnette met 3 bouwlagen.
- Het gebouw is volledig geïsoleerd. Het appartement heeft energielabel A.
- De voordeur bevindt zich op de tweede verdieping en is te bereiken via trap of lift. De maisonnette heeft in totaal 3 verdiepingen.
- Op de eerste woonlaag bevinden zich o.a. een woonkamer met open keuken. Hier bevindt zich ook de grote loggia met een riant uitzicht en een fijne zonligging.
- Op de tweede woonlaag zijn 2 grote slaapkamers aanwezig en een ruime badkamer met douche en ligbad. Deze woonlaag bereikt u via een trap met traplift.
- Op de derde woonlaag bevindt zich een grote bergzolder die via een vlizotrap te bereiken is.
- U kunt uw auto parkeren op de ruime parkeerplaats naast- en achter het appartementencomplex waarvoor u een parkeerontheffing kunt aanvragen bij de gemeente Asten. Het is ook mogelijk om een parkeerplaats te huren in de ondergrondse parkeergarage.
- Er wordt aan het einde van dit jaar een nieuw meerjarenonderhoudsplan gemaakt. De verwachting is dat de servicekosten wat verhoogd gaan worden.

De omgeving
- Tegenover het complex ligt het Midas Winkelcentrum met onder ander een bakker, een slager en een Albert Hein.
- Gezellige terrassen vindt u op de Markt en op het Eeuwig Leven Plein die beiden binnen enkele minuten te bereiken zijn. Een medisch centrum bevindt zich op circa 500 meter.
- Een wandeling maken kan in het groene Burgemeester Ploegmakerspark dat vrijwel naast het complex ligt. U woont in het centrum en toch in een groene woonomgeving!


Begane grond:
Het belpaneel en de brievenbussen van de appartementen bevinden zich langs de centrale entree aan de Tuinstraat. Bezoekers kunnen zich hier bij u melden via een video/intercomsysteem. U kunt vanuit u appartement zien wie uw bezoeker is, met hen praten en de deur voor hen openmaken.
Vanuit de centrale gang heeft u toegang tot de hal met lift- en trapopgang. De wanden in de hal zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en er ligt een tegelvloer. De trappen en de bordessen zijn bekleed met linoleum.

De bewoners van dit complex kunnen desgewenst ook vanuit het parkeerterrein de hal bereiken. Het appartementencomplex beschikt over een centrale fietsenberging en een containerruimte voor afval.

Berging
Een eigen berging bevindt zich in de kelder en is circa 1.80 x 2.73 meter groot.


HET APPARTEMENT
Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping. Op de vierde verdieping bevindt zich nog een royale bergzolder.

2e verdieping
De voordeur bevindt zich tegenover het trapportaal met lift.

Hal
De voordeur geeft toegang tot de hal. Hier bevindt zich het toilet, de wasruimte en de trapopgang waaronder zich een ruime bergkast bevindt.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken. In de hal ligt tapijt, op de wanden is spachtelputz aanwezig en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Wasruimte
Uw wasapparatuur kunt u hier plaatsen. In deze ruimte bevindt zich ook de cv-ketel (merk: Vaillant bouwjaar 2015) en u heeft er extra opbergruimte.

Woonkamer
De opvallend ruime en lichte woonkamer is circa 4.00 x 7.45 meter groot. Er is voldoende ruimte om een gezellige zit- en eethoek te kunnen inrichten.
Er ligt tapijt en ook hier zijn de wanden voorzien van spachtelputz.

Vanuit deze woonkamer heeft u via een brede schuifpui toegang tot de grote loggia aan de voorzijde van de woning.

De gevel aan deze zijde bestaat vrijwel volledig uit glas waardoor de lichtinval erg mooi is.

Loggia
Deze woning heeft een loggia van maar liefst 1.46 x 7.45 meter. Als u op deze loggia staat kijkt u uit over de Tuinstraat, de Emmastraat en kunt u zelfs een gedeelte van de Burgemeester Frenckenstraat zien. De loggia is op het zuiden gelegen en voorzien van een kunstgrasmat. Het is er vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar heerlijk vertoeven.

Keuken
De open keuken bevindt zich de galerijzijde. Vanuit het keukenraam heeft u zicht op het Burgemeester Ploegmakerspark.

De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een kunststof aanrechtblad. Een gaskookplaat, een vaatwasmachine, een koelkast, een wasemkap en een magnetron/oven zijn aanwezig. In de keuken ligt vinyl, de achterwand van de keuken is voorzien van tegelwerk met daarboven spachtelplutz.

Op de muur die zich tussen de woonkamer en de keuken bevindt, hangt het videofoonsysteem. In de keuken is ruimte voor een eettafel.

3e verdieping
Om de overloop op de tweede woonetage van deze maisonnette te bereiken kunt u gebruik maken van de trap of van de traplift.
Hier bevinden zich de slaapkamers en de badkamer. Op de overloop ligt vloerbedekking, wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz.

Slaapkamers
Er zijn twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en wanden met spachtelputz. De grootste slaapkamer heeft een vloerafmeting van circa 3.65 x 6.76 meter. De tweede slaapkamer heeft een vloeroppervlak van circa 3.70 x 3.17 meter. Beide kamers hebben een dakkapel waarbij de grootste slaapkamer ook nog een extra dakraam heeft.

Badkamer
De badkamer is ruim van opzet en compleet van inrichting. Er zijn een ligbad, een douche, een toilet en een vaste wastafel met planchet en spiegel aanwezig. De wanden zijn volledig betegeld. Wand- en vloertegels en het sanitair zijn licht van kleur.
De badkamer is mechanisch en op natuurlijke wijze te ventileren.

Zolderetage
Deze bereikt u via een vlizotrap. Deze grote bergzolder bevindt zich over de volledige breedte van het appartement en heeft een nokhoogte van circa 2.10 meter. Er ligt een houten verdiepingsvloer en tegen het dak bevinden zich keurige isolatieplaten. U heeft er alle ruimte voor het opslaan van spullen die u niet dagelijks gebruikt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 4

Overige

Lift Ja
GasCV Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Maisonnette Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 4

Overige

Lift Ja
GasCV Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Maisonnette Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Gerry Kanters Makelaardij