Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een hoek in een zeer rustig en autoluw woonhofje gelegen, energiezuinige SEMIBUNGALOW (energielabel A!) met volledig woonprogramma (badkamer/slaapkamer) op de begane grond in de wijk Wisselaar, Hoge Vucht. De woning heeft een ruime privacybiedende tuin aan de voorzijde met carport, serre (2021) en een (houten) berging gesitueerd op het zonnige westen. Daarnaast beschikt de woning over een royale, lichte living, 3 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers, bijkeuken en complete keuken. De woning is per direct geschikt voor fijne bewoning en bevindt zich op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Moerwijk, evenals vele andere voorzieningen. Er is een goede en vlotte verbinding met het stadscentrum van Breda en het NS-station Breda Centraal. Bouwjaar ca. 1992 Inhoud ca. 387m³ Perceeloppervlakte 152m² Woonoppervlakte ca. 113m² Carport ca. 15m²

BIJZONDERHENDEN: - Semibungalow met slaapkamer en badkamer op begane grond en op een rustige hoek gelegen - Energielabel A - Privacybiedende tuin op het zonnige westen gelegen met serre (2021) - 3 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig - Per direct geschikt voor fijne bewoning - Op loopafstand van een overdekt winkelcentrum. - Goede verbinding met het stadscentrum van Breda en het NS-station.

LIGGING EN OMGEVING De woning is gelegen in een rustig en autoluw woonhofje in de wijk Wisselaar (Hoge Vucht). Aan de voorzijde is vrij uitzicht en voldoende extra parkeergelegenheid. Het overdekte winkelcentrum Moerwijk is goed en vlot bereikbaar. In de wijk zijn diverse andere (openbare) voorzieningen aanwezig, waaronder een grote sportfaciliteit aan de Terheijdenseweg met zwembad, schaatsbaan en racketbanen. Het bruisende stadscentrum van Breda is per fiets en auto eveneens vlot en goed bereikbaar (12 en 6 minuten). Er zijn ook goede busverbindingen met het centrum en het NS-station. Via nabij gelegen uitvalswegen zijn de snelwegen A16 en A59 binnen 10 autominuten bereikt.

BOUWKWALITEIT De woning is op degelijke wijze en met goede materialen gebouwd en voorzien van energielabel A. De woning is volledig geïsoleerd en de hardhouten buitenkozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Voor de verwarming en het warme water wordt gebruik gemaakt van stadsverwarming. De woning is goed onderhouden geweest door de 1e eigenaren. In 2019 is de schutting geheel vernieuwd, het houten tuinhuis geplaatst en de laminaatvloer in de woonkamer gelegd. Daarnaast is in 2021 de serre nieuw geplaatst. Hierdoor voldoet de woning volledig aan de hedendaagse woonwensen en is een bezichtiging absoluut de moeite waard.

INDELING BEGANE GROND Carport (ca. 5.90 x 2.87m, hoogte ca. 2.30m.); entree/hal met garderobenis, meterkast, kast met unit stadsverwarming (huur, ca. € 63,75 per kwartaal) en toegang tot de woonkamer en bijkeuken; bijkeuken / berging (ca. 3.58 x 1.81m.) met deur naar de carport; royale L-woonkamer (ca. 38m²) met toegang tot de serre/tussenhal/keuken en slaapkamer; half-open keuken met keukenblok voorzien van diverse onder- en bovenkasten, spoelbak, 4-pits inductiekookplaat (2019), afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast (ca. 2.42 x 2.12m.); (ouder) slaapkamer (ca. 4.50 x 2.90m.) met vaste kastenwand en toegang tot de badkamer en-suite; badkamer (ca. 2.15 x 2.12m.) met douche-in-bad-combinatie, wastafel met meubel, wandcloset en designradiator; tussenhal met toiletruimte met closet en fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping.

1e VERDIEPING Overloop; slaapkamer II (ca 4.50 x 2.13m.); slaapkamer III (ca. 4.50 x 3.01m.); vernieuwde badkamer met douche, wastafel met meubel (ca. 1.97 x 1.97m.), closet (sanibroyeur) en designradiator; ruime wasruimte/berging met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, unit mechanische ventilatie en veel bergruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 152
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 152
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda