Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Waterpoortstraat 14 te Geertruidenberg.

Altijd al willen wonen in de oude kom van Geertruidenberg in een sfeervolle karakteristieke woning met dakterras op het zuiden met zicht op de prachtige kerktoren, dan is deze woning zeker iets voor u…

Deze ruime stadswoning staat op een perceel van 66 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en een inhoud van ca. 362 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1987 en is in de loop der jaren gemoderniseerd.

Deze woning is rustig gelegen in de oude kom van Geertruidenberg, is goed onderhouden, volledig geïsoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing. Verwarming en warm water middels c.v. combiketel Neft Ecomline HR 2012. In 2013 zijn de keuken en de badkamer vernieuwd, is het dakterras en de achterzijde bovenverdieping verbouwd. In 2024 is de mechanische ventilatie nog vervangen en in 2018 zijn er beneden Duco-ventilatieroosters geplaatst.

Indeling van de woning:

Begane grond: Ruime entree/hal met trapopgang, meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) en het deels betegelde toiletruimte met duoblok toilet en een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de inpandige berging/bijkeuken welke voorzien is van elektra en verwarming. De berging is ook vanaf straat te bereiken. De woonkamer is lekker ruim en licht van opzet met aan de achterzijde de half open keuken in een hoekopstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, een afzuigkap en een los fornuis (5 pits met oven). Er is optimaal van de ruimte gebruik gemaakt door o.a. bovenlades (weggewerkt in de trapopgang). Aan de andere zijde toegang tot een “voormalige” slaapkamer en is thans in gebruik als werk-/hobbykamer met toegang tot de volledig betegelde badkamer met een ligbad, inloopdouche en een vaste wastafel. De inpandige badkamer beschikt over een mechanische ventilatie. De woonvertrekken beschikken over een nette laminaatvloer en gestucte wandafwerking.

1e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken ruime overloop met tegelvloer en hier bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur, een extra uitstortgootsteen en luik naar de bergzolder. Vanuit de overloop toegang tot de slaapkamer en het dakterras. Ruim opgezette slaapkamer met eveneens een deur naar het dakterras, een extra velux dakvenster en beschikt over diverse bergkasten. Vanuit de slaapkamer is de 2e slaapkamer te bereiken en beschikt eveneens over diverse bergkasten, een dakvenster en nog een extra lichtkoepel is er aangebracht. Beide kamers bieden veel ruimte en hoogte tot in de nok en zijn voorzien van nette laminaatvloeren. Het dakterras biedt veel privacy en is op het zuiden gelegen.

2e Verdieping: Middels luk met vlizotrap te bereiken bergzolder met de opstelling van de c.v.-installatie.

Algemeen/buiten De zonnig gesitueerde dakterras is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy en heeft een adembenemend uitzicht over de oude daken en prachtige kerktoren. In de oude dorpskern domineert historische bebouwing grotendeel het straatbeeld.

Naast de mogelijkheden om buiten te verblijven aan huis kunt u uiteraard ook heel eenvoudig een terrasje pikken buitenshuis, de woning ligt immers te midden van het bruisende centrum; een centrum met een zeer rijke geschiedenis, wat is terug te zien in het straatbeeld. Zo telt de Markt vele monumentale panden met onder andere oude koopmanshuizen. Maar ook aan nabij gelegen straten zoals de Koestraat, Brandestraat, Elfhuizen en de Vismarktstraat zijn monumentale huizen in diverse stijlen te vinden.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 66

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 66

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek