Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een pareltje!

Deze charmante, afgelopen jaren compleet gemoderniseerde jaren ’30 twee-onder-1-kap woning voldoet aan alle hedendaagse woonwensen. De woning mag met recht instapklaar genoemd worden en beschikt over een sfeervolle living, modern sanitair, luxe en compleet uitgevoerde keuken, privacybiedende achtertuin op het zonnige westen met ruime stenen berging in spouw, energielabel C en in totaal 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers. Deze prachtige woning is gelegen nabij het stadscentrum van Oosterhout met veel voorzieningen op loopafstand zoals winkels, supermarkten, sportvoorzieningen. Daarnaast is de woning centraal gelegen ten opzichte van de stad Breda en de uitvalswegen rondom Oosterhout. Plan snel een bezichtiging in om deze fijne woning met eigen ogen te komen bewonderen!

Bouwjaar 1934 Woonoppervlakte: 95m² (exclusief kelder en vliering) Overige inpandige ruimte: 24m² Perceeloppervlakte: 185m² Inhoud: ca. 433 m³

BOUWKWALITEIT De huidige eigenaar heeft de woning met veel aandacht, liefde en passie aangepast aan de hedendaagse woonwensen. Hierbij zijn o.a. de volgende verbeteringen aan de woning uitgevoerd; - Nieuwe luxe keuken (2024) - Nieuwe zinken dakgoten incl regenpijpen en loodslabben (2024) - Moderne badkamer (2022) - Dakbedekking berging/schuur (2022) - Spouwmuurisolatie (2019) - Meterkast + elektra vernieuwd (2019) (extra groepen al voorbereid voor zonnepanelen en airco) - Meterkast beschikt over 10 groepen, kookgroep en 3 aardlekschakelaars - Gehele benedenverdieping nieuwe vloerverwarming incl. badkamer (muv hal) (2019) - Centrale verwarming en warm water middels HR-combiketel (2019) - Alle radiatoren vernieuwd (2019) - Gehele binnenschil dak geïsoleerd (2018) - Extra toilet bovenverdieping (2018) - Alle gevelkozijnen (behalve dakkapel) vervangen met HR ++ glas (2018) - Aanbouw + tussenhal nieuwe betonvloer gestort incl nieuwe riolering, afvoer en vloerisolatie (2018)

TUIN / BERGING De woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde een tuin. Aan de achterzijde ligt een onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zonnige westen. Vanuit de achtertuin is de stenen berging in spouw (voorzien van licht/electra) te bereiken. Deze berging is in 2022 voorzien van een nieuwe dakbedekking. Via de poort aan de zijkant van de woning bereikt u de voor-/straatzijde. De voortuin is ook onderhoudsvriendelijk aangelegd en omsloten door middel van een sierhek. Belangrijk is dat in de voortuin een snippergroenstrook van ca. 7m² door verjaring is toegewezen door de gemeente. Echter dient deze toewijzing nog notarieel worden beschreven.

INDELING BEGANE GROND HAL/ENTREE Via de entree bereikt u de hal met op de prachtige authentieke glas-in-loodramen en pvc visgraatvloer. De hal beschikt over een meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en geeft u toegang tot de woonkamer. Onder deze ruimte bevindt zich de kelder welke toegankelijk is vanuit de woonkamer.

WOONKAMER De L-vormige woonkamer (ca. 31m²) is aangenaam licht door de vele raampartijen en geeft aan de achterzijde toegang tot de keuken. Daarnaast staat de woonkamer aan de achterzijde in verbinding met de tuin middels openslaande tuindeuren. De woonkamer beschikt over een visgraat pvc-vloer met vloerverwarming (2019), stucwerk wandafwerking, prachtig gestuct plafond deels voorzien van inbouwspots met sfeervolle sierlijsten én voldoende verlaagde stopcontacten.

KEUKEN (2024) De luxe uitgevoerde en complete keuken (ca. 8m²) met ziteiland is voorzien van alle gemakken en recentelijk geplaatst. Ook in de keuken ligt een visgraat pvc vloer i.c.m. vloerverwarming en zijn alle wanden en het plafond voorzien van strak stucwerk met inbouwspots. De keuken is uitgevoerd in 2 wandopstellingen en beschikt over A-merk inbouwapparatuur waaronder; een inductiekookplaat met downdraft afzuiging, combi-oven/magnetron, vaatwasser, wijnklimaatkast, koelkast, vriezer en vele opberglades en kasten. Vanuit de keuken is een doorloop naar de tussenhal.

TUSSENHAL Tussenhal met pvc vloer met vloerverwarming en toegang tot de toiletruimte, badkamer, tuin middels een toegangsdeur en trapopgang naar de bovengelegen kamer/cv-ruimte.

TOILETRUIMTE Moderne, luxe toiletruimte voorzien van vrijhangend (zelfreinigend) toilet en fonteintje. De ruimte is deels betegeld en deels voorzien van stucwerk en beschikt over vloerverwarming.

BADKAMER (2022) Stijlvolle, luxe uitgevoerde badkamer met vloerverwarming en beschikt over een inloop (regen) douche, separate handdouche en inbouwkranen, dubbele wastafel met meubel en inbouwkranen, designradiator en verwarmde spiegel.

KAMER I Deze kamer is toegankelijk vanuit de tussenhal en beschikt over de opstelplaats van de HR-combiketel (Hybride ready), aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en heeft voldoende daglichttoetreding middels het VELUX-dakraam. Veel sfeer is hier gecreëerd door de houten balken mooi in het zicht te behouden.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en toiletruimte. Alle slaapkamers beschikken over een vinylvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking en een radiator.

TOILETRUIMTE Fijne, moderne geheel betegelde toiletruimte met vrijhangend closet.

SLAAPKAMER I Gelegen aan de voorzijde (ca. 3.37 x 2.12m.) met hardhouten kozijn met HR ++ beglazing.

SLAAPKAMER II Gelegen aan de voorzijde (ca. 3.37 x 2.70m.) met hardhouten kozijn met HR ++ beglazing.

SLAAPKAMER III Ouder-slaapkamer (4.90 x 3.12m.) gelegen aan de achterzijde met enorm veel sfeer dankzij de houten balken in het zicht en het VELUX dakvenster én hardhouten kozijn met HR ++ beglazing wat zorgt voor veel lichtinval. Deze kamer is speels ingedeeld middels de trap naar de vliering (voormalig bergzolder) die slim bij de kamer is betrokken en gebruikt kan worden.

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda