Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Provincialeweg 147, Oosteind – Luxe Woonboerderij met Karakter

Welkom bij Provincialeweg 147, een schitterende en luxueuze woonboerderij in Oosteind, waar landelijke charme en modern wooncomfort naadloos samenkomen. Dit bijzondere object ligt op een uitgestrekt perceel en biedt alle ruimte en privacy die je kunt wensen. Met zijn rieten kap, prachtige tuin, en een multifunctioneel bijgebouw, straalt deze woning rust en exclusiviteit uit. Gelegen op een prachtige locatie biedt deze woonboerderij met zijn unieke karakter en hoogwaardige afwerkingen een uitzonderlijke woonervaring.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
• Uitgestrekte kavel met schitterend aangelegde tuin, vijver, en weide;
• Hoofdgebouw en multifunctioneel bijgebouw, beide met rieten dak;
• Prachtig aangelegd tuinpaviljoen met glazen schuifpui, buitenkeuken, en houtkachel;
• Woning is levensloop bestendig, wegens de voorzieningen op de begane grond;
• Combinatie van authentieke details en moderne voorzieningen;
• Mogelijkheid tot het aankopen van een aangrenzend perceel, ideaal voor hobbymatige activiteiten of het
houden van paarden of vee.

INDELING

Begane grond
Entree
Bij aankomst betreedt u de prachtige voortuin, die strak is aangelegd en bijdraagt aan het indrukwekkende aanzicht van de woning. De voortuin is voorzien van symmetrische beplanting, keurige paden, en stijlvolle verlichting, wat de charme en luxe van het pand benadrukt. De wandeling langs de voortuin, omgeven door groen, geeft direct het gevoel van thuiskomen. U wordt begroet door een imposante, rieten kap boven de voordeur.

Hal
Via de entree komt u binnen in de ruime hal, die direct indruk maakt met zijn open vide en stijlvolle houten trap. De hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning en vormt het centrale punt van het huis. De hal is voorzien van een afgewerkt toilet met fonteintje. In de hal bevindt zich ook een uitgebreide meterkast (17 groepen, 4 aardlekschakelaars).
De hal leidt naar een verlengde gang die toegang biedt tot drie leefruimtes: een kantoor/logeerkamer, de master bedroom en een luxe badkamer.

Woonkamer en Keuken
De zeer ruime living straalt luxe en rust uit, met veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen en de openslaande deuren die leiden naar de achtertuin. Het zitgedeelte aan de voorzijde van de woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de voortuin. De woonkamer is afgewerkt met een lichte eikenhouten vloer, strak stucwerk en sfeervolle behangaccenten. Een ingebouwde gashaard zorgt voor warmte en gezelligheid.
De halfopen keuken is een waar pronkstuk en ademt een landelijke sfeer met moderne accenten. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis met oven, oven met magnetronfunctie, Quooker, wijnklimaatkast, keurig weggewerkte afzuigkap en een vaatwasser. De op maat gemaakte keukenkasten bieden volop opbergruimte, en de natuurstenen aanrechtbladen geven de keuken een luxe uitstraling. Vanuit de keuken kijkt u uit over de fraai aangelegde achtertuin.

Bijkeuken
Naast de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken, compleet met aansluitingen voor wasmachine en droger, een extra koelkast en vriezer, en een ruime berging allen netjes weggewerkt achter een op maat gemaakte kast. In deze berging bevindt zich een waterontharder, verdeler van de vloerverwarming en extra bergruimte. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Slaapvertrekken en Badkamer
De master bedroom, gelegen op de begane grond, is een oase van rust en comfort. De ruimte is voorzien van een gashaard en een luxe inloopkast, bereikbaar via een stijlvolle schuifdeur. De lichte eikenhouten vloer loopt door in de slaapkamer, wat zorgt voor een warme uitstraling.
De aangrenzende badkamer is zeer luxe afgewerkt met een ruime inloopdouche met sunshower, een ligbad, een dubbel wastafelmeubel met een eikenhouten blad en sfeervolle steenstrips die zorgen voor een industriële look. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en verschillende lichtinstellingen om de gewenste sfeer te creëren.
Het kantoor of logeerkamer, met dezelfde hoogwaardige afwerking als de master bedroom, beschikt over een grote vaste kast en biedt uitzicht op de voortuin. Deze ruimte kan ook worden ingericht als extra slaapkamer, middels een geïntrigeerd neerklapbaar wall-bed.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping is voorzien van een kastenwand en geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, elk voorzien van een laminaatvloer en grote Velux-dakramen met geïntrigeerde horren en verduisterende zonwering. Beide slaapkamers beschikken over inloopkasten en bieden veel licht en ruimte. De badkamer op deze verdieping is luxe afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en elektrische vloerverwarming.

Tuin en tuinpaviljoen
Het riante perceel biedt volop ruimte voor ontspanning en recreatie, met prachtig aangelegde borders, een groene weide en zelfs een eigen vijver. Dankzij de doordachte indeling is er veel privacy, wat bijdraagt aan het gevoel van vrijheid en rust. De tuin biedt niet alleen een fraai uitzicht, maar ook diverse terrassen die perfect zijn voor lange zomeravonden, waarbij de buitenkeuken en gezellige vuurkorf zorgen voor het ultieme buitenleven.
Midden in deze sfeervolle tuin staat een schitterend tuinpaviljoen dat het hart van de buitenruimte vormt. Het paviljoen is voorzien van een keukenblok met Quooker en wordt gekenmerkt door zijn warme houten constructie en een elegante glazen schuifpui die volledig open kan, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Met een sfeervolle houtkachel en een smaakvolle tegelvloer biedt het tuinpaviljoen het hele jaar door een uitnodigende plek om te genieten van het buitenleven, ongeacht het seizoen.
Het paviljoen is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, met een geïntegreerd verlichtingssysteem en een buitenkeukenuitbreiding, perfect voor diners in de open lucht. De 12 zonnepanelen op het dak dragen bij aan de duurzaamheid van de woning, terwijl het geheel een luxe en serene uitstraling biedt die perfect past bij het karakter van deze exclusieve woonboerderij.

Bijgebouw
Het multifunctionele bijgebouw is perfect voor gasten of een eigen kantoorruimte. Het beschikt over een eigen woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. De garage is ruim en beschikt over een elektrische sectionaaldeur, een aparte meterkast en een CV-ketel (Remeha). Verder is hier voldoende ruimte voor klussen of hobby dan wel opslag.

Oprit en carport
De achterzijde van de woning biedt een schitterende, royale oprit die toegankelijk is via een elektrische poort. Deze is gelegen aan de naastgelegen straat Rijsdijk. Deze oprit leidt naar een ruime carport met plaats voor drie auto's. De carport is voorzien van een moderne 3 fase laadpaal, zodat u eenvoudig en snel uw elektrische voertuigen kunt opladen.
Het geheel is prachtig geïntegreerd in de tuin en zorgt voor een comfortabele toegang tot zowel de hoofdwoning als het bijgebouw. Daarnaast is er voldoende ruimte op de oprit voor extra parkeergelegenheid, wat het ideaal maakt voor bewoners en gasten.
De carport, die is uitgerust met 15 zonnepanelen, draagt niet alleen bij aan het moderne en duurzame karakter van de woning, maar biedt ook een praktische oplossing voor het parkeren van auto’s, fietsen en het bergen van hout voor de haard.

Duurzaamheid
- 27 zonnepanelen op de carport en het tuinpaviljoen;
- Vloerverwarming in zowel het hoofdgebouw als het bijgebouw;
- Voorzien van HR++ beglazing;
- Woning kent volledige isolatie;
- Alleen LED verlichting aanwezig;
- Energielabel A.

Met zijn unieke combinatie van luxe, comfort en ruimte biedt deze woonboerderij aan de Provincialeweg 147 een uitzonderlijke woonervaring. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door dit bijzondere pand!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zoveel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 365
Inhoud woonhuis 1960
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Landelijk Ja
BouwjaarCV 2016
Hellend dak Riet
Perceel oppervlakte 5990
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Riet
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Woonboerderij Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 365
Inhoud woonhuis 1960
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Landelijk Ja
BouwjaarCV 2016
Hellend dak Riet
Perceel oppervlakte 5990
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Riet
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Woonboerderij Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van den Bosch Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Oosteind