Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een gewilde locatie in de jonge en modern opgezette woonwijk "Kanaleneiland" gelegen vrijstaande, energiezuinige woning, met eigen garage/oprit, in totaal 3 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), 10 zonnepanelen en zeer verzorgd aangelegde, privaybiedende tuin rondom de woning. De woning is onder bijzonder fraaie architectuur gebouwd, is voorzien van definitief energielabel A en is gelegen op perceel van maar liefst 386m². De woning is gunstig gesitueerd t.o.v. bossen, water en diverse uitvalswegen en ligt op korte afstand van het gezellig stadscentrum en een plantsoen met speeltuintje. Kortom; deze woning is absoluut een bezichtiging waard en voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen.

BIJZONDERHEDEN - Gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving nabij de uitvalswegen en de voorzieningen - Mogelijkheid tot het vestigen van een kantoor aan huis of gelijkvloers woonprogramma (slaapkamer/badkamer op de begane grond) - Energielabel A met 10 zonnepanelen! - Garage en oprit voor het parkeren van meerdere voertuigen op eigen terrein. - Gelegen op een perceel van maar liefst 386m²

TUIN / BERGING / GARAGE De woning beschikt over een zeer verzorgd ingerichte, privacybiedende tuin rondom. De achtertuin beschikt over diverse vaste beplanting, fraaie sierbestrating, borders met beplanting, diverse elektrapunten/lichtpunten, waterkraantje, zonnescherm aan de gevel, diverse terrassen waardoor op ieder moment ergens in de tuin van de zon genoten kan worden, een vijverpartij en een houten berging. Vanuit de achtertuin is de (aangebouwde) garage (voorzien van licht/electra) te bereiken. De garage biedt desgewenst een ideale mogelijkheid tot het vestigen van een kantoor aan huis. Via de poort/hekwerk aan de zijkant van de woning bereikt u de voor-/straatzijde.

OPRIT De oprit is gelegen voor de woning en biedt plaats voor het parkeren van meerdere voertuigen op eigen terrein.

INDELING BEGANE GROND

HAL/ENTREE Via de overdekte zij-entree bereikt u de ruime hal met garderobe, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal is toegang tot de woonkamer.

TOILETRUIMTE Fijne, moderne en geheel (in lichte kleurstelling) betegelde toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje.

WOONKAMER De sfeervolle, gezellige woonkamer (ca. 47m²) is aangenaam licht door de fraaie ronde erker aan de voorzijde en de vele raampartijen rondom. De woonkamer beschikt over een massief hardhouten vloer (Jatoba-vloer) en betonnen draaitrap naar de eerste verdieping. De woonkamer staat in directe verbinding met de keuken, hal, multifunctionele ruimte en de tuin middels de schuifpui (2008).

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE Praktische ruimte (gelegen in de voormalig garage) welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Thans is deze kamer in gebruik als slaapkamer/werkkamer, maar desgewenst kan hier ook kantoor aan huis gerealiseerd worden. De ruimte wordt verwarmd middels de radiator en is afgewerkt met een pvc-vloer.

KEUKEN Dichte woonkeuken (ca. 9m²) met keukenblok in hoekopstelling welke is voorzien van een 5 pits gasfornuis, 1½ spoelbak, vaatwasser, koelkast, pannencarrousel, RVS-afzuigkap, combi-oven/magnetron en diverse opbergkasten/lades. Vanuit de keuken is prachtig zicht over de tuin en is middels een tussendeur de naastgelegen bijkeuken bereikbaar.

BIJKEUKEN De praktische bijkeuken beschikt over vele bergkasten, spoelbak, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats voor de CV-ketel. Vanuit de bijkeuken is toegang tot de tuin mogelijk middels de aparte toegangsdeur.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en toiletruimte.

BADKAMER Compleet uitgevoerde, gedeeltelijk in lichte kleurstelling betegelde, badkamer welke beschikt over een douche, ligbad, wastafel met meubel en een radiator.

TOILETRUIMTE Zeer ruimte toiletruimte met closet en apart portaal met wastafel.

SLAAPKAMER I Ouder-slaapkamer gelegen aan de voorzijde met fraaie ronde erker waardoor in deze slaapkamer optimaal lichtinval is gecreëerd. De kamer beschikt over een laminaatvloer en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

SLAAPKAMER II Deze slaapkamer beschikt over een laminaatvloer en tweetal hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Thans is deze kamer in gebruik als kastenkamer.

LOCATIE Het Kanaaleiland is ontstaan door het verleggen van de loop van het Wilhelminakanaal in westelijke richting om de scheepvaart te bevorderen. De oude loop bleef echter bestaan. Zo ontstond een kunstmatig eiland dat in de loop der jaren de karakteristieke identiteit van een echt eiland heeft aangenomen. Binnen 5 minuten fietst u op veilige fietspaden naar het gezellige stadshart van Oosterhout en naar de sportvelden en scholen. Oosterhout ligt als een middelgrote en overzichtelijke stad tussen Tilburg en Breda in en heeft zelf alle gewenste commerciële - en noodzakelijke nutsvoorzieningen. U kunt in het centrum heerlijk winkelen en eten, ook overdekt in winkelcentrum 'Arendshof', de winkelcentra Arkendonk (in Oosterhout-Noord) en Zuiderhout (Oosterhout-Zuid) liggen op korte afstand. Er zijn diverse historische slotjes, kerken, kloosters en musea. Ten zuiden van de stad ligt het natuurgebied 'Oosterheide' en ten zuidwesten van Oosterhout het natuur- en recreatiegebied 'Vrachelse Heide', aan de zuidzijde van het Wilhelminakanaal, waar deze woning is gesitueerd. Oosterhout ligt gunstig t.o.v. de snelwegen A27, A59 en A16 en heeft een frequente en hoogwaardige openbaarvervoerverbinding met Breda.

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 386

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 386

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda