Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden gezellige patiowoning met separate garagebox. Als u veel privacy zoekt dan is deze woning met patiotuin een uitkomst. Gelegen aan een fraai, verkeersluw hofje en op korte afstand van het centrum en de A27.

Globale indeling: Begane grond: Entree met hal, toilet en meterkast. Grote woonkamer met keukenopstelling, open haard en toegang tot de patio. De vloer is gedekt met leisteen. De recent geplaatste keuken (2024) beschikt over een 4 pits gasstel, afzuigkap, koelkast, vriezer en Quooker. Vanuit de woonkamer en de keuken kijk je fraai uit over de beschutte patio. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken/berging. Hier staan de wasmachine en droger opgesteld. Via de bijkeuken heb je ook een achterom.

1e Verdieping: Overloop/gang met toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer 1, berging en technische ruimte met daarin de CV ketel. Badkamer 1 beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. Vanuit de master bedroom heb je toegang tot badkamer 2 welke is v.v. een ligbad en wastafel.

Exterieur: Fraai aangelegde tuin/patio (2024) met diverse borderbeplanting en veranda. Poort naar de voorzijde van de woning.

Algemeen: - Nette, gezellige woning met patiotuin. - Keuken geplaatst in 2024. - Volledig geïsoleerd. - Diverse rolluiken en zonwering aangebracht in 2024. - Nabij gelegen garagebox - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 205

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 205

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout