Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden leuke tussenwoning in de gewilde nieuwbouw woonwijk "Contreie". De woning met afwijkende voorgevel valt op tussen de andere woningen. Op loopafstand gelegen van basisschool De Meander, supermarkt Coop en de Vrachelse Heide. Het centrum is op zo'n 5 minuten fietsen afstand gelegen. De snelwegen A59 en A27 zijn makkelijk bereikbaar.

Globale indeling: Begane grond: Entree/hal met toiletruimte, garderobe nis en meterkast. Doorzon woonkamer met houtpelletkachel en een fraaie keuken aan de voorzijde. De keuken beschikt over een 5 pits gasstel met afzuigkap, een oven, koelkast en vriezer en een vaatwasser. Via de achterdeur betreed je de achtertuin. In de woonkamer heb je een bergkast en een deur naar het portaal van de trapopgang naar de 1e verdieping. De vloer van de woonkamer is gedekt met plavuizen. Wanden zijn gestuct.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de zolderverdieping. De master bedroom is over de gehele breedte van de woning. De badkamer is v.v. een douche, een wastafel en een toilet. Volledig betegeld. De slaapkamers en overloop zijn gedekt met vloerbedekking. Wanden zijn gestuct.

2er Verdieping: Open, grote ruimte met de opstelling voor de CV ketel, de mechanische ventilatie en de wasmachine/droger. Deze ruimte is geschikt te gebruiken als slaapkamer of om te bouwen tot zelfs 2 extra slaapkamers.

Buiten: Netjes aangelegde voor- en achtertuin. Houten berging en achterom via een gezamenlijke brandgang.

Algemeen: - Jonge, nette, goed onderhouden woning; - Gelegen in een gewilde woonwijk; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 136

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 136

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout