Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden nette 2/1 kap woning met 5 slaapkamers, luxe badkamer en een fijne veranda. De woning is gelegen in de Beemdenbuurt aan een hofje. Fraaie ligging en veel privacy aan de voorzijde. Gunstig gelegen t.o.v. het centrumgebied, diverse supermarkten (winkelcentrum Arkendonk) en de snelwegen A27, A59 en A16.

Globale indeling: Entree met hal, meterkast, garderobenis en toiletruimte. U kunt vanuit de hal naar de keuken, naar de bijkeuken/berging, de woonkamer en de trap naar de 1e verdieping. De moderne woonkamer is v.v. elektrische vloerverwarming en een schuifpui naar de achtertuin. In het dubbele glas van de schuifpui zitten bedienbare horizontale lamellen. Het verlaagde plafond is v.v. diverse ledverlichting welke middels een app is te bedienen. De vloer is gedekt met laminaat. Tussen de woonkamer en de keuken heb je onder de trap bergruimte. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. Deze voorziet in een elektrische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken kom je weer in de hal.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon. Ruime badkamer met ligbad (jacuzzi), inloopdouche, hangtoilet en een dubbele wastafel met inbouwkastjes aan beide zijden. Volledig betegeld en v.v. elektrische vloerverwarming. De slaapkamers en de overloop zijn gedekt met eiken planken.

2e Verdieping: Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over diverse bergruimtes. Vloer gedekt met lamelparket.

Buiten: Volledig betegelde oprit en voortuin met ruimte voor 1 auto. Achterom naar de achtertuin. Volledig betegelde achtertuin met stenen berging en houten veranda.

Algemeen: - fraaie vrije ligging aan de voorzijde. - 5 slaapkamers. - veranda. - ruime badkamer met jacuzzi. - energielabel A. - per direct beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 164
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 164
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout