Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wandgreppel 4, Oosterhout – Unieke en Luxe Semi-Bungalow met Energielabel A in Wijk Contreie

Op zoek naar een moderne en energiezuinige woning? Deze unieke semi-bungalow aan de Wandgreppel 4, gebouwd in 2017, biedt alles wat u nodig heeft voor optimaal wooncomfort. Gelegen in de geliefde en jonge wijk Contreie in Oosterhout, combineert deze woning luxe en duurzaamheid op een prachtige locatie. Met energielabel A is de woning bovendien zeer energiezuinig, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een duurzamer wooncomfort. Ideaal voor zowel jonge gezinnen als voor senioren die gelijkvloers willen wonen, maar wel de voordelen van extra ruimte en luxe willen behouden.

INDELING WOONKAMER & OPEN KEUKEN Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer, die dankzij de grote raampartijen geniet van veel natuurlijk lichtinval. De open keuken is van alle gemakken voorzien en straalt luxe uit. Met hoogwaardige inbouwapparatuur waaronder een hoge druk oven, Koffiemachine, Quooker en een modern design is dit de ideale plek voor liefhebbers van koken. De open opzet zorgt voor een fijne verbinding tussen de keuken en de woonkamer, wat perfect is voor gezellige momenten met familie en vrienden.

SLAAPKAMERS De woning beschikt over drie royale slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Deze slaapkamer biedt de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen en is daarmee ideaal voor mensen die geen trap willen of kunnen gebruiken. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers die flexibel in te richten zijn, bijvoorbeeld als kinderkamer, logeerkamer of kantoorruimte.

BADKAMERS Een groot pluspunt van deze semi-bungalow is de aanwezigheid van twee moderne badkamers. Op de begane grond bevindt zich de eerste badkamer welke via de walk-in closet bereikbaar is, compleet met douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping vindt u de tweede badkamer, die net zo luxe is uitgevoerd en beschikt over een ruime inloopdouche en wastafel. Zo biedt de woning optimaal comfort voor iedereen.

TUIN MET OVERKAPPING De fraai aangelegde tuin, gelegen op het Zuiden biedt volop ruimte om te genieten van het buitenleven. De tuin is voorzien van een stijlvolle overkapping waar u het hele jaar door kunt ontspannen, zowel in de zomer als op koelere dagen. Het is de perfecte plek voor een gezellige barbecue, een ontspannen middag of om met vrienden en familie te genieten van lange avonden buiten.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN WIJK CONTREIE – MODERN, DUURZAAM EN GROEN De wijk Contreie is een relatief nieuwe en moderne woonwijk in Oosterhout, ontworpen met oog voor detail en groen. De wijk kenmerkt zich door zijn ruime opzet, kindvriendelijkheid en moderne uitstraling. U vindt er brede straten, speeltuinen en veel groen, waardoor het een fijne plek is om te wonen voor zowel gezinnen als ouderen.

NATUUR EN VOORZIENINGEN In de directe omgeving van de woning vindt u diverse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Ook het gezellige centrum van Oosterhout, met een divers aanbod aan winkels, restaurants en terrassen, ligt op korte afstand. Daarnaast bent u met de fiets zo in het groene buitengebied van Oosterhout, waar u kunt genieten van prachtige wandel- en fietsroutes. Het nabijgelegen bos en de natuurgebieden rondom de Vrachelse Heide maken dit een ideale plek voor natuurliefhebbers.

BEREIKBAARHEID Wandgreppel 4 heeft een uitstekende bereikbaarheid. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelwegen A27 en A59, waardoor u snel in steden als Breda, Tilburg en Utrecht bent. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met meerdere bushaltes in de buurt, waardoor de woning perfect is gelegen voor mensen die houden van zowel rust als goede verbindingen.

DUURZAAM WONEN MET ENERGIELABEL A Deze woning is voorzien van energielabel A, wat betekent dat het energieverbruik laag is en de woning optimaal geïsoleerd is. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, maar ook aan een duurzame en milieuvriendelijke leefomgeving. De aanwezigheid van moderne installaties zoals 8 zonnepanelen en goede isolatie maakt deze woning toekomstbestendig en energiezuinig. Daarnaast is de woning ook voorzien van airconditioning, ideaal voor de warme zomermaanden en van een laadpaal om uw elektrische voertuig mee op te laden.

KORTOM Wandgreppel 4 is een unieke en luxe semi-bungalow op een prachtige locatie in Oosterhout. Met een moderne indeling, drie royale slaapkamers, twee badkamers en een sfeervolle tuin met overkapping biedt deze woning alles wat u zoekt. De fijne ligging in de groene en kindvriendelijke wijk Contreie, gecombineerd met de nabijheid van het stadscentrum en de natuur, maakt dit tot een ideale plek om te wonen.

KENMERKEN - 147 m2 woon oppervlakte; - Energielabel A - 8 Zonnepanelen - Vloerverwarming - Honeywell Evo home systeem (verwarming per ruimte mogelijk) - Airconditioning (tevens warmtepomp voor verwarming) - Laadpaal - Aansluiting gashaard aanwezig in de woonkamer - Betonnen terras achtertuin

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 514

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 514

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda