Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom aan de Oosterlaan 38 in Apeldoorn

Deze verduurzaamde en gemoderniseerde vrijstaande woning is ideaal voor gezinnen of voor mensen die opzoek zijn naar een woning waar mantelzorg mogelijk is. Met een royale, zonnige tuin en energielabel A biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam wonen. 

Belangrijke kenmerken van de woning

Energielabel A: Energiezuinig en milieuvriendelijk wonen.
Warmtepomp: Efficiënte verwarming door middel van een moderne warmtepomp.
Gemoderniseerd: In 2022 gemoderniseerde woning met hoogwaardige afwerkingen.
Royale zonnige tuin: Grote tuin op het zuiden voor optimaal zonplezier.
Mantelzorg: Geschikt voor mantelzorg, met mogelijkheden voor een aparte woonruimte.

Volledige beschrijving 

Bij binnenkomst in deze ruime woning voel je je direct thuis. Met een woonoppervlak van 165 vierkante meter en een perceel van 430 vierkante meter heb je hier alle ruimte die je nodig hebt. De woning is in 2022 voorzien van een warmtepomp, goede isolatie en 21 zonnepanelen, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten.

Linkerzijde van de woning begane grond

De linkerzijde van de woning is te bereiken middels de eigen hal. Vanuit de hal heb je toegang naar de keuken en de woonkamer. Dankzij de grote ramen valt er veel natuurlijk licht naar binnen, wat een aangename sfeer creëert. De moderne keuken is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en biedt veel werkruimte voor al je kookavonturen. De keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser, Quooker en een inductiekookplaat. 

Rechterzijde van de woning begane grond

De rechterzijde van de woning is te bereiken middels de eigen hal. Vanuit de hal heb je toegang naar de slaapkamer en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een oven, inductiekookplaat en een Quooker.

Vanuit de slaapkamer heb je toegang naar de badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en een wastafel met meubel. Tevens is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.

Middels de wasruimte op de begane grond heb je toegang naar de kelder.

Eerste verdieping

Met drie ruime slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. Of je nu een extra slaapkamer, een kantoor aan huis of een speelkamer nodig hebt, alles is mogelijk. De slaapkamers zijn praktisch ingericht en hebben voldoende kastruimte. De badkamer is volledig betegeld in een grijze tint en is voorzien van een wastafel, een douche, een ligbad en een toilet.  

Vanuit de overloop is de bergzolder via een vaste trap bereikbaar. Hier heeft u genoeg ruimte om je overige spullen op te bergen. 

Tuin

De royale tuin op het zuiden is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Hier kun je barbecueën, tuinieren of gewoon een boek lezen terwijl de kinderen spelen. De zonnige ligging zorgt ervoor dat je optimaal kunt profiteren van mooie dagen.

Omgeving

De woning is gelegen in een leuke woonomgeving, op slechts 5 minuten fietsafstand van het centrum van Apeldoorn. De kindvriendelijke woonwijk biedt veel groen, speelgelegenheden en voldoende parkeergelegenheid. Bovendien bevindt winkelcentrum "De Mheen" zich op korte afstand, met een ruim aanbod aan winkels. Ook scholen, sportgelegenheden, het Mheenpark en diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 430
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 430
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn