Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u een mooi appartement of benedenwoning met een vrije ligging en een zonnige tuin? Kom dan dit nette 3-kamer hoekappartement met tuin en stenen berging bekijken. Doordat het appartement is gelegen op de hoek van het complex en een eigen entree/voordeur heeft, voelt het alsof het geen deel uitmaakt van een complex. De ligging is daardoor vrij en gemakkelijk toegankelijk. Vanuit het appartement en eigen tuin kijkt u uit over een groen plantsoen met een klein speeltuintje.

Dit kleinschalig appartementencomplex in de wijk Corlaer is in de zomer van 2023 geschilderd en tevens zijn de gevels gereinigd, zodat alles er weer fris en verzorgd bijstaat. De jonge buurt, rustige ligging en optimale isolatie maken deze benedenwoning tot een ideaal thuis. Ook de ligging is prettig met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen, parken, openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabijheid. De gezellige binnenstad van Nijkerk is zowel met de fiets als met de auto goed bereikbaar. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig aan het Galjoen.

Bouwjaar 2000. Woonoppervlak 78 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: via de entree, met meterkast en voldoende ruimte voor een garderobe, bereikt u de gezellige en ruime woonkamer, de 2 slaapkamers en de badkamer. De half open keuken grenst direct aan de woonkamer. Hier bevindt zich een net keukenblok in lichte kleurstelling en hoekopstelling en is voorzien van een inductie kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar met ligging op het oosten en uitzicht op een plantsoen. Naast de keuken is een berging gelegen met de recent vernieuwde CV-opstelling (Remeha Avanta, 2020) en aansluiting voor de wasmachine.

De royale badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, wandmeubel, douchecabine en toilet. De wanden zijn tot het plafond betegeld. De beide slaapkamers zijn goed van formaat en gelegen aan de voorzijde van het appartement. Het gehele appartement is voorzien van nette doorgelegde laminaat vloer. Kortom; een ruim en licht appartement met buitenruimte! Welkom voor een bezichtiging.

Bijzondere kenmerken: - Bouwjaar 2001 - Woonoppervlak 78 m² - 2 Slaapkamers - Eigen berging - Goed geïsoleerd energielabel A - Tuin op het oosten - Gezonde VvE - Lage servicekosten € 132,00 per maand - Centrale ligging, nabij voorzieningen en uitvalswegen - Groene en kindvriendelijke woonwijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 237

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 237

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij