Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie, nabij het gezellige centrum van Nijkerk treft u deze sfeervolle 2/1 kapwoning met authentieke uitstraling.

In de woonkamer is veel lichtinval en de indeling is praktisch. De serre (2017) met glazen schuifwanden (2020) is een verlengstuk van de woonkamer. U zult er snel aan kunnen wennen hoe heerlijk het is om op een zonnige dag de deuren open te gooien en de tuin bij uw woonruimte te betrekken. De keuken is functioneel, maar zou met een paar aanpassingen gemakkelijk omgetoverd kunnen worden tot een moderne ruimte voor kookliefhebbers. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan en de badkamer. Ook is er nog een ruime zolderverdieping aanwezig, bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping dient nu als opbergruimte, maar zou ook heel goed kunnen dienen als extra slaap- of werkkamer.

De tuin is ideaal voor tuinliefhebbers. Er zijn diverse gezellige zitjes, en vanwege de zonligging op het zuiden is er altijd wel een lekker plekje in de zon te vinden. Achterin de tuin treft u nog een vrijstaande berging met overkapping

Bruins Slotlaan 24 ligt op een zeer gunstige locatie, in een rustige, kindvriendelijke buurt, maar toch op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Nijkerk, scholen, winkels en openbaar vervoer. In de straat zie je veel groen met een groenstrook aan de voorzijde, een omheind speeltuintje en voldoende parkeergelegenheid.

Bouwjaar 1948. Woonoppervlakte 77 m². Woonoppervlakte 77 m² + 7 m² overige inpandige ruimte zolderverdieping. Energielabel E.

INDELING

Begane grond: bij binnenkomst via de authentieke voordeur stap u de hal binnen die toegang biedt tot de toiletruimte, meterkast, keuken en de woonkamer. De woonkamer, met een hoogte van 2,64 meter, heeft grote raampartijen aan de voorzijde en grote openslaande deuren (2015) naar de tuin, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een prettige verbinding tussen binnen en buiten. Het middelpunt van de woonkamer is de houtkachel, die niet alleen voor warmte zorgt tijdens koude winteravonden, maar ook een knusse en huiselijke sfeer creëert. De woonkamer is afgewerkt met een eikenhouten vloer en spachtelputz wandafwerking.

Via zowel de hal als de woonkamer kunt u de dichte keuken betreden. Hier treft u nog een praktische trapkast. De keuken biedt direct toegang tot de serre. De serre is een fijne plek om te genieten van de tuin, ongeacht het seizoen dankzij de glazen schuifwanden (2020). Vanuit de serre stap u zo de diepe tuin in, die volop privacy biedt.

De tuin straal veel gezelligheid uit. De inrichting is praktisch en modern, met veel zitgelegenheid. De tuin is voorzien van diverse plantenborders en is deels bestraat en deels voorzien van (kunst)gras. De tuin is gelegen op het zuiden, zodat u heerlijk en optimaal van de zon kunt genieten. Aan de achterzijde treft u nog een houten berging met overkapping aan. Deze berging, voorzien van elektra, is perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap of tuinmeubilair. De zithoek onder de overkapping biedt een fijne schaduwplek. Ook is er een achterom aanwezig.

1e verdieping: op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed en kast. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst, waarvan de achterzijde van kunststof is. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafel met meubel.

2e verdieping: de woning beschikt over een ruime bergzolder, bereikbaar via een vaste trap. Deze zolder is stahoogte en voorzien van een dakraam, waardoor het een prima plek is voor opslag of wellicht een toekomstige uitbreiding naar een extra kamer of werkruimte.

Bijzondere kenmerken: - Sfeervolle 2/1 kapwoning - Woonkamer met openslaande deuren - 3 slaapkamer op de verdieping - 2 dakkapellen aanwezig - Ruime zolder, bereikbaar via een vaste trap - Diepe achtertuin met berging, veranda en serre - Centraal gelegen, op loopafstand van voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 335

Overige

Perceel oppervlakte 241

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 335

Overige

Perceel oppervlakte 241

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij