Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op loopafstand van het gezellige centrum van Nijkerk gelegen nette HOEKWONING in de sfeervolle Wilhelminastraat. De woning, die wij u aanbieden namens Woningstichting Nijkerk, biedt ruimte aan een doorzonwoonkamer, uitgebouwde keuken, drie slaapkamers en op de 2e verdieping een bergzolder. Het perceel is ruim te noemen met 310 m2, daardoor kunt u genieten van een ruime zonnige tuin. De benedenverdieping van deze woning is voorzien van dubbele beglazing. Naast de voorzieningen die het centrum biedt, zijn ook scholen, openbaar vervoer en supermarkten binnen bereik. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging om zelf de locatie en mogelijkheden te komen bekijken!

Bouwjaar 1955. Woonoppervlak 96 m². Perceeloppervlakte 310 m². Energielabel C.

Indeling: Begane grond: via de entree bereikt u de hal met meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, praktische trap/kelderkast en toiletruimte met fonteintje. De doorzonwoonkamer heeft grote raampartijen, zodat de woonkamer heerlijk licht is. De dichte uitgebouwde (eenvoudige) keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De diepe achtertuin is gelegen op het westen, zodat u heerlijk van de zon kunt genieten. Ook een vrijstaande stenen berging en een achterom zijn aanwezig.

1e Verdieping: via de overloop zijn de badkamer en de drie slaapkamers (allen met vaste kast) te bereiken, waarvan twee aan de achterzijde van de woning zijn gelegen. De eenvoudige badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor was-apparatuur.

2e Verdieping: via de vlizotrap bereikt u deze na geïsoleerde bergzolder met klein dakraam en de CV verwarmingsketel (Remeha 2022). De nokhoogte bedraagt hier circa 1,55 meter.

Toegevoegde waarde - Lichte woonkamer - Uitgebouwde keuken - Drie slaapkamers - Zonnige diepe tuin op het westen - Energielabel C - Bouwkundig rapport aanwezig - Ligging nabij centrum en voorzieningen

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN of de Alliantie in de Gemeente Nijkerk die uiterlijk op 19 september 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 19 september 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 310

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 310

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij