Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een goed onderhouden en ruime MIDDENWONING, waarbij veel voorzieningen binnen handbereik zijn? Kom dan zeker kijken bij deze woning met 3 slaapkamers, een lichte woonkamer met naastgelegen keuken, een zonnige tuin en stenen berging. Deze woning mogen wij aanbieden namens Woningstichting Nijkerk. Het prachtige centrum van Nijkerk en het NS-station zijn op fietsafstand gelegen en ook overige voorzieningen zoals winkels, scholen, sport en recreatiemogelijkheden zijn in de nabije omgeving aanwezig. Kortom; een fijne gezinswoning op een ideale locatie!

Bouwjaar 1976. Woonoppervlak 86 m2. Zolderverdieping 19 m2. Perceeloppervlakte 162 m2. Energielabel A.

Indeling

Begane grond: Via de verzorgde entree komt u in de hal met toegang tot de toiletruimte met fonteintje, garderobe en meterkast. De woonkamer is voorzien van een nette parketvloer en spachtelputz wandafwerking. De eenvoudige keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en biedt tevens toegang tot de tuin. De zonnig gelegen achtertuin is verzorgd aangelegd met sierbestrating en borders. Ten slotte is er een stenen berging aanwezig en kunt u achterom de tuin bereiken.

Eerste verdieping: Via een vaste trap komt u op de overloop van waaruit drie slaapkamers en de badkamer te bereiken zijn. Alle slaapkamers zijn voorzien van verzorgde wand- en vloerafwerking (laminaat). De badkamer, betegeld in lichte kleurstelling, is uitgerust met een douche, toilet, wastafel en aansluiting voor was-apparatuur. Een uitzetraam zorgt voor natuurlijk licht en ventilatie.

Tweede verdieping: Ook deze verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. Op dit moment is de zolder een grote ruimte met een klein dakraam en een CV-installatie (Nefit, 2011) en de ventilatiewarmtepomp. Indien deze verdieping wordt voorzien van een groter dakraam of dakkapel, kan er een extra slaapkamer worden gecreëerd én mag bovendien het oppervlak mee worden gerekend bij het woonoppervlak van de woning. Een mooie investering!

Bijzonderheden: - Goed onderhouden middenwoning - Drie slaapkamers (4e mogelijk) - Zonnig gelegen tuin met royale stenen berging - Goede locatie nabij centrum - Bouwkundig rapport aanwezig - Nabij voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (A1/ A28)

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN of de Alliantie in de Gemeente Nijkerk die uiterlijk 12 september 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas na 12 september 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Van der Weij Notariaat te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningplicht van 2 jaar na transport / anti-speculatiebeding • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij