Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een toplocatie in een oude stadsboerderij uit 1894!

Deze half vrijstaande woning heeft een fantastische locatie in het centrum van Nijkerk en toch rustig en vrij gelegen. Met zijn oud-ambachtelijke charme en overvloed aan karakteristieke details, dompelt deze boerderij u onder in een sfeer van geschiedenis en authenticiteit.

Op een perceel van maar liefst circa 841 m² geniet u van een heerlijk gevoel van vrijheid, ruimte en privacy. In de naastgelegen steeg kunt u gemakkelijk parkeren op eigen terrein. De woning dient te worden gerestaureerd, maar biedt zoveel mogelijkheden dat u hier een unieke plek kunt creëren. Het pand heeft geen monumentenstatus dus u kunt de woning herindelen naar eigen smaak.

De Venestraat is een karakteristiek en historisch straatje in de binnenstad. Een fijne plek want hier geniet u enerzijds van rust en anderzijds heeft u alle gemakken van het wonen dichtbij het gezellige en historische centrum van Nijkerk. Daarnaast zijn er veel voorzieningen in de buurt aanwezig, waaronder scholen, supermarkten, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bouwjaar 1894. Woonoppervlakte 129 m². Overige inpandige ruimte: 109 m². Inhoud 869 m³. Perceeloppervlakte: circa 841 m². Energielabel G.

INDELING

Begane grond: via de karakteristieke voordeur komt u in de hal. Hier bevindt zich een toiletruimte, badkamer, de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. Als u door loopt, komt u in de keuken en de woonkamer. Deze is in 1960 gerestaureerd. Vroeger was hier de bedstee, er is dus al veel veranderd. Via de bijkeuken komt u in royaal vertrek met zichtbare spanten en sfeervolle stalraampjes. Deze ruimte was vroeger de stal maar is bij de woning getrokken en valt momenteel onder overige inpandige ruimte. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de oprit aan de zijkant van de woning.

1e Verdieping: op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De grote overloop is nog voorzien van inbouwkasten. Vanaf de overloop heeft u, via een loopdeur, toegang tot de royale bergzolder op stahoogte. Ook deze verdieping is toe aan renovatie maar is ruim en biedt mogelijkheden voor meerdere slaapkamers en een badkamer.

De tuin: achter de woning schuilt een zeer diepe en brede tuin. De tuin dient nog aangelegd te worden. Door de royale oppervlakte zijn er talloze mogelijkheden en is er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. In de tuin vindt u diverse bomen en er staat een grote serre, deze ruimte gaat u wellicht gebruiken om een mooie veranda te plaatsen. Via de ruime oprit, kunt u op het achtergelegen erf komen. BIJZONDERE KENMERKEN - Half vrijstaande stadsboerderij - Woning met karakteristieke details en een rijke geschiedenis - Verassend ruime achtertuin - Eigen oprit - Kluswoning - Gelegen in het centrum aan een rustige straat - Op loopafstand van voorzieningen - In de koopakte wordt de clausule 'as is, where is' opgenomen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1894
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1894
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 869

Overige

Perceel oppervlakte 841

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1894
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1894
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 869

Overige

Perceel oppervlakte 841

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..