Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze tot in de puntjes verzorgde en uitgebouwde tussenwoning nabij het centrum van Nijkerk is nu beschikbaar! De perfecte woning voor diegene die niet van verbouwen of klussen houdt!

In 2018 is de woning compleet verbouwd, waarbij het modern is afgewerkt en goed geïsoleerd! Vanwege de uitbouwen op de begane grond en de eerste verdieping is de leefruimte aanzienlijk vergroot. Door de toevoeging van een dakopbouw is er een volwaardige verdieping gecreëerd, inclusief een grote derde slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee comfortabele slaapkamers en een eigentijdse badkamer met moderne voorzieningen en separate toilet. Altijd al gedroomd van een stijlvolle woonkeuken waar u kunt koken, leven en genieten? Dan kunt u uw hart ophalen in deze prachtige woonkeuken van ruim 6 meter lang. Deze royale woning is gerealiseerd op een perceel van 253 m², heeft een diepe en zonnige achtertuin van circa 25 meter met veel privacy. Er is reeds vergunning voor het bouwen van een grote schuur met verdieping. Tijdens een bezichtiging is de hoogte van de schuur al goed zichtbaar. Ideaal voor het uitoefenen van een hobby of een beroep aan huis.

Met het gezellige centrum van Nijkerk op loopafstand, biedt deze woning het beste van twee werelden: een rustige omgeving om thuis te ontspannen en toch dicht bij alle voorzieningen en de gezelligheid die de stad te bieden heeft. De Haarstraat is ingericht als éénrichtingsverkeer, waardoor er hoofdzakelijk bestemmingsverkeer plaatsvindt.

Bouwjaar 1955. Woonoppervlakte 154 m². Perceeloppervlakte 253 m². Energielabel B.

INDELING

Begane grond: via de entree bereikt u de hal met moderne meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, bergkast onder de trap en een wandcloset. De doorzon woonkamer met plavuizenvloer met vloerverwarming is perfect afgewerkt en lekker ruim. De lengte van de voorzijde tot de achterzijde is ruim 12,50m lang! Door de uitbouw is er een royale woonkeuken ontstaan met openslaande deuren naar de gezellige achtertuin. De wanden en het plafond zijn glad gestuct. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een 6-pits gasfornuis met oven, Quooker, magnetron, vaatwasser en koelkast. Voor extra daglicht is er een lichtkoepel aanwezig. Grenzend aan de keuken treft u nog een praktische bijkeuken met CV-opstelling (Remeha, 2018).

De ruime achtertuin is voorzien van sierbestrating en een grote schuur, welke nog naar eigen smaak kan worden afgewerkt. Aansluitingen voor gas, elektra,, water en toilet zijn al aanwezig. De tuin is gelegen op het Oosten. Vanwege de diepte kunt u op elk moment van de dag een heerlijk plekje in de zon vinden. Ook is er een achterom aanwezig.

Eerste verdieping: deze verdieping doet nergens meer aan de originele woning denken. Ook deze verdieping is vergroot en geheel opnieuw ingedeeld. Zo zijn er nu twee ruime slaapkamers aanwezig, een grote kastenkamer en een moderne badkamer. Op de plek van de oude badkamer is nu het toilet te vinden. De moderne en vergrootte badkamer beschikt over een inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel. De kamers op deze verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer en gestucte wand- en plafondafwerking.

Tweede verdieping: via een vaste trap is deze volwaardige verdieping te bereiken. Vergroot middels een dakopbouw. De overloop leidt u naar een royale derde slaapkamer met hoge nok. Een heerlijke lichte kamer met strakke wandafwerking en een laminaatvloer.

Bijzondere kenmerken: - Compleet gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning - Royale woonkeuken met openslaande deuren - Volledig geïsoleerd, voorzien van een energielabel B (A-label is mogelijk als enkel het glas in de voordeur vervangen wordt door HR++ glas) - Dakopbouw met hoge nok en vaste trap - Drie slaapkamers aanwezig - Moderne badkamer, keuken en toilet (2018) - Diepe achtertuin met veel privacy en volop zon - Bouwen van een grote schuur is toegestaan - Gelegen nabij het centrum van Nijkerk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 253

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 253

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij