Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk en royaal wonen op een toplocatie! Dit is nu mogelijk. Dit luxe appartement, gelegen in het centrum van Nijkerk, biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en stijlvol leven.

Achter deze karakteristieke gevel treft u een tot in de puntjes afgewerkt appartement, voorzien van hoge plafonds, grote raampartijen met frans balkon, twee slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en ruime vliering. Vanwege de ligging op de tweede verdieping heeft u, vanaf uw zonnige balkon, prachtig zicht op het ‘Van Reenenpark’, waar u van rust en groen kunt genieten, terwijl u de levendigheid van het Molenplein aan de voorzijde van het complex kunt opzoeken.

Het kleinschalige complex genaamd ‘Residentie van Reenen’ bestaat uit 8 appartementen met bergingen in de onderbouw. Door de uitstekende ligging in het centrum van Nijkerk zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Hierdoor kunt u lopend naar de supermarkt (via de lift), winkels, en één van de vele restaurants. Binnen enkele minuten rijdt u al op de snelweg (A28/A1). Ook is het NS station op loopafstand gelegen. Bewoners van dit complex kunnen gebruik maken van de ondergelegen parkeerkelder, waar u één van de gereserveerde plekken kunt huren aan beide zijde van de lift. De ingang is bij de "Oosterpoort" parkeergarage. U kunt deze parkeergarage ook bereiken via de lift die enkel toegang geeft tot dit complex.

Kortom een licht en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt appartement op een mooie locatie; wees welkom voor een bezichtiging!

Bouwjaar 2015. Woonoppervlakte 123 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: via de hoofdingang, aan de zijde van het Van Reenenpark, bereikt u de verzorgde entree welke toegang geeft tot de brievenbussen, belplateau, lift en het trappenhuis. Tevens kunt u vanuit de tussenhal de bergingen bereiken.

Tweede verdieping: via de gezamenlijke hal treedt u het royale appartement binnen. Eenmaal binnen geeft de ruime hal met de prachtige openslaande zwarte taatsdeuren toegang naar de woonkamer en keuken. Ook geeft de hal toegang tot de toiletruimte, badkamer en twee slaapkamers. De leefruimte is voorzien van een zitgedeelte met openslaande deuren met een Frans balkon en een sfeervolle gashaard. De vloer is voorzien van keramisch parket en vloerverwarming. De moderne en uitgebreide keukenopstelling is voorzien van alle luxe die u zich maar wensen kunt. Zo is er een kookeiland waar u tijdens het koken ook nog heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht op het Van Reenenpark. Het kookeiland met granieten aanrechtblad is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak met Quooker en een vaatwasser. Ook is er een ruime wandopstelling met complete inbouwapparatuur, waaronder een stoomoven, koffiemachine en combimagnetron.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken/berging met de opstelling van de cv ketel (Intergas, 2015), wasmachineaansluiting en de verdeler van de vloerverwarming. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot het ruime balkon met berging voorzien van raam. Het balkon biedt veel privacy en is grotendeels overdekt waardoor u ook bij minder mooi weer heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht. De twee slaapkamers zijn ruim van formaat en keurig afgewerkt, ze beschikken over vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. De dakramen zijn voorzien van horren zodat u kunt genieten van frisse lucht zonder insecten binnen te laten.

De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De moderne en luxe badkamer is geheel betegeld en van alle gemakken voorzien en beschikt over een dubbele wastafel met meubel, een zeer ruime inloopdouche met dubbele douche. Ook is er in de badkamer vloerverwarming aanwezig.

Vliering: vanuit de kleine slaapkamer heeft u, via een vlizotrap, toegang tot de royale vliering op stahoogte. Vanwege de lente van ruim 10 meter heeft u hier voldoende ruimte om uw spullen op te bergen. Dankzij het puntdak is de vliering maar liefst 2.50 meter hoog. Een praktische ruimte dus, die wellicht niet enkel als opslagruimte hoeft te dienen.

Bijzondere kenmerken: - Modern appartement met een unieke ligging - Royale en lichte woonkamer - Ruim balkon met prachtig uitzicht - Inpandige berging - Luxe keuken en badkamer - Royale vliering op stahoogte - Volledig geïsoleerd, energielabel A - Servicekosten € 261,11 - Mogelijkheid tot parkeren in de parkeerkelder, parkeervergunning € 50,- per maand - Gelegen in het centrum en op loopafstand van het station

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 572

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 572

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..