Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u wonen in een ruim en net appartement met vrij uitzicht? Dan is dit uw kans! Per direct is dit royale 4-kamer appartement beschikbaar met zonnig balkon op het zuiden. Door de ligging op de 2e verdieping is er vrij uitzicht over de groene omgeving in de woonwijk. Uiteraard is het gebouw voorzien van een liftinstallatie en is er een bijbehorende berging (ca 12 m2) op de begane grond aanwezig. In het jaar 2018 zijn door Woningstichting Nijkerk veel werkzaamheden in het kader van duurzaamheid verricht aan het complex, zoals o.a.; vloer- en dakisolatie, vernieuwing cv ketels, zonnecollectoren en zonneboiler aangebracht, vervanging ruiten in HR++ glas. Appartementen hebben hierdoor allen een energielabel A gekregen. Het appartementencomplex is gelegen in de wijk "Paasbos" nabij supermarkt, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bouwjaar 1970. Woonoppervlakte 87 m2. Energielabel A.

Indeling: 2e Verdieping: entree/hal, tussenhal met toegang tot de meterkast, de 3 slaapkamers, toilet met fonteintje, badkamer en woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot het zonnige balkon op het zuiden (ca 7 m2) en de eenvoudige maar nette keuken (zonder apparatuur). Vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht over de omgeving. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz, de vloeren zijn naar eigen wens af te werken. De badkamer is tot het plafond betegeld en uitgerust met een douchecabine, wastafel en aansluiting voor de was-apparatuur. Ten slotte bevindt zich in deze hal een bergkast.

Kortom: een ruim appartement met 3 slaapkamers gelegen op een mooie locatie! Welkom voor een bezichtiging!

Bijzonderheden - Ruim 4 kamer appartement - 3 Slaapkamers - Goed geïsoleerd energielabel A - Bouwkundig rapport aanwezig - Gezonde VvE - Servicekosten € 277,97 per maand - Blokverwarming met centrale warmwatervoorziening. - Voorschot stookkosten ca. € 80,- per maand

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN of de Alliantie in de Gemeente Nijkerk die uiterlijk 23 september 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas 23 september 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden! • Verkoper WSN heeft voorkeur voor een vlotte aanvaarding en transport!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 278

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 278

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij