Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij de Hulckesteijn 3 Sur l'eau 29!

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven bij deze heerlijke vakantiewoning! De bungalow is gelegen op EIGEN GROND op vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn aan het water van het Nijkerkernauw. Het Nijkerkernauw is de perfecte plek verschillende watersporten zoals zeilen, surfen of kitesurfen. Ook is de ligging van het vakantiepark ideaal, je hebt prachtige fietsroutes, het centrum van Amersfoort is op korte afstand en de A28 is snel te bereiken.

Over de bungalow: - Keuken voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, koelkast, magnetron, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. - Ruim opgezette woonkamer met grote raampartijen en vrij uitzicht. - 2 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van een ruime inbouwkast. - De badkamer is strak afgewerkt met wand- en vloertegels, wastafel met meubel, toilet (staand), designradiator, douche en mechanische ventilatie. - Fraai aangelegde tuin aangrenzend van de waterpartij. - Inpandige berging. - Parkeerplek op eigen terrein geschikt voor 1 auto. - De bungalow staat op eigen grond. - Het is mogelijk om de bungalow geheel of gedeeltelijk te verhuren via EuroParcs. - Koopprijs is exclusief BTW.

Het bungalowpark: Deze bungalow is gelegen op EuroParcs Bad Hulckesteijn. Dit vakantiepark heeft voorzieningen voor jong en oud, de perfecte plek voor iedereen! Het park heeft verschillende faciliteiten waaronder een overdekt zwembad, wellnessruimte, fietsverhuur, een heerlijke brasserie waar je kan lunchen en dineren en voor de kinderen zijn er verschillende speelplekken verspreid over het park. Kortom dit bungalowpark is de perfecte vakantieplek om heerlijk te ontspannen in eigen land!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 197

Overige

Perceel oppervlakte 227

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 197

Overige

Perceel oppervlakte 227

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars