Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning in een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik? Zoek niet verder!

Deze woning is volledig geïsoleerd, heeft een tijdloos ontwerp, opvallende raampartijen in alle gevels, is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 495 m² en beschikt o.a. over ruime slaapkamers, een fijne woonkamer met veel daglichtinval en een werk-/hobbykamer op de begane grond. Ook is er veel privacy in de rondom gelegen tuin te vinden, met voor ieder moment van de dag een heerlijke plekje. Naast parkeermogelijkheid op eigen terrein voor meerdere voertuigen, is er ook een inpandige garage aanwezig.

De woning bevindt zich in de woonwijk ‘Nautena’ op een centrale locatie op korte afstand van supermarkten, scholen, het centrum van Nijkerk met diverse winkels en restaurant, uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Bouwjaar 1988. Woonoppervlakte 110 m². Perceeloppervlakte 495 m². Energielabel C.

INDELING

Begane grond: voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Via de overdekte entree heeft u toegang tot de woning. Entree, ruime hal voorzien van een tegelvloer, trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toegang tot de inpandige garage, volledig betegelde toiletruimte met fonteintje, werk-/hobby-/speelkamer en de woonkamer. De L-vormige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd, door de vele raampartijen komt er veel daglicht de kamer binnen en heeft u mooi zicht op de groene voortuin. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de achtertuin middels een loopdeur. De open keuken, vernieuwd in 2019, is zeer compleet uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, oven met magnetron functie en vaatwasmachine. De keuken is uitgevoerd in een dubbele opstelling en heeft een neutrale kleurstelling.

De achtertuin, die aan de linkerzijde van het huis is voorzien van een afsluitbaar smeedijzeren hekwerk, is een oase van rust. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een groenstrook met wandelpad en een waterpartij. Hierdoor kunt u volop genieten van veel privacy. De tuin is ingericht met sierbestrating, diverse terrasjes en borders en veel groen. Met een afmeting van circa 13.50 bij 15.45 meter is er altijd wel een heerlijk plekje in zon of schaduw te vinden.

De inpandige garage is voorzien van water, elektra, dak- en muurisolatie en een elektrische garagedeur met afstandsbediening. Via de garage heeft u ook toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: via de overloop heeft u toegang tot de badkamer en de 3 ruime slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde is gesitueerd. De kamer aan de voorzijde beschikt over een vaste, deels, inloopkast van ruim 3,50 meter lang. De badkamer is volledig betegeld en compleet ingericht met een douchcabine, ligbad met lage instap, toilet en wastafel met meubel. Ook heeft u vanaf de overloop toegang tot de 3e kamer aan de rechter zijkant van de woning, hier treft u de witgoedaansluiting en CV (Nefit, 2008) aan. Vanwege de aanwezige dakkapel is er veel extra ruimte ontstaan, waardoor deze kamer ook goed als kantoorruimte of slaap-/speelkamer kan dienen. Ook komt er nog veel daglicht binnen via het aanwezige dakraam. Door de aanwezige dakkapel door te trekken kunt u hier een volwaardige slaapkamer creëren.

Zolderverdieping: vanaf de overloop is, middels een vlizotrap, de royale bergzolder met een geïsoleerd dak te bereiken. Deze ruimte heeft een hoogte van 1.45 meter en is maar liefst 8.30 meter lang!

Bijzondere kenmerken: - Werk-/hobbykamer op de begane grond - Keuken vernieuwd in 2019 - Royale tuin met volop privacy - Ruime bergzolder - Volledige geïsoleerd - Inpandige garage en eigen oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s - Centraal gelegen, nabij voorzieningen en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 495

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 495

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij