Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek het perfecte thuis in deze prachtige tussenwoning. Gelegen in een kleinschalige woonwijk “Het Knoopjespark” op loopafstand van het centrum van Nijkerk, het NS-Station, sportvoorzieningen en het buitengebied! Dit royale herenhuis biedt niet alleen een statige uitstraling, maar heeft ook een perfecte combinatie van moderne voorzieningen, comfort en duurzaamheid.

De woning heeft maar liefst 22 zonnepanelen (waarvan 10 ter overname zijn), een hybride warmtepomp (2023), een warmte terugwin installatie, volledige isolatie en geluidswerend HR ++ glas. Dankzij deze technieken en de toegepaste hoogwaardige isolatie beschikt deze woning over een energielabel A+++. Kortom lage lasten, toekomstbestendig en milieuvriendelijk! Met 4 verdiepingen, een moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, een gezellig ingerichte achtertuin met prachtig zicht op veel groen en een inpandige garage is dit huis niet zomaar een huis, maar een plek waar u zich gelijk thuis zult voelen! De woning is subliem afgewerkt en beschikt over kunststof kozijnen met houtnerf. Naast de inpandige garage is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bovendien is er een eigen laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig (ter overname).

De woning is centraal gelegen in een rustige en verkeersluwe straat, grenzend aan een groot park met speeltoestellen voor de kinderen. Met enkele minuten bent u in het gezellige centrum, voorzien van diverse winkels, supermarkten en horeca. Het openbaar vervoer (bus en trein) en uitvalswegen zijn ook nabij gelegen. Daarnaast kunt u ook heerlijk wandelen of fietsen in het achtergelegen buitengebied '"Kokkeveld", waar u zo doorwandelt naar landgoed Hell.

Bouwjaar 2016. Woonoppervlakte 166 m². Perceeloppervlakte 142 m². Energielabel A+++.

INDELING

Begane grond: via de verzorgde entree betreedt u de woning. De ruime hal biedt toegang tot de meterkast, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de volledig geïsoleerde inpandige garage, voorzien van elektra, warm/koud water en elektrische garagedeur. Via enkele treden bereikt u de woonkamer.

1e verdieping op tuinniveau: bijzonder aan deze woning is dat de woonkamer en de woonkeuken van elkaar gescheiden zijn door hoogteverschil, maar toch in open verbinding staan met elkaar. De woonkamer, met bijzonder veel lichtinval, is voorzien van een fraaie PVC vloer met vloerverwarming, wanden voorzien van vliesbehang en grote raampartijen en openslaande deuren met horren naar de achtertuin. De enorme hoogte maakt het extra ruimtelijk.

In de royale woonkeuken geniet u van ruimte en licht voorzien van dubbele openslaande deuren met frans balkon. Kokkerellen en eten met de familie kan hier uitstekend. Ook is er nog voldoende ruimte voor een bijvoorbeeld een speelhoek voor kinderen. De complete keuken is voorzien van een kastenwand, modern kookeiland én alle inbouwapparatuur die u van een hedendaagse keuken mag verwachten w.o. een oven, combi-oven, koelkast, vaatwasmachine, Quooker, vriezer en inductiekookplaten met teppanyaki plaat. De openslaande deuren in de woonkamer vormen een naadloze verbinding tussen binnen en buiten en bieden directe toegang tot de gezellig ingerichte achtertuin. De tuin is gelegen op het noordwesten en biedt prachtig uitzicht over het groene park.

2e verdieping: via de overloop met bergkast heeft u toegang tot 3 royale slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd, waarvan één beschikt over een vaste kast en dubbel openslaande deuren met frans balkon. De slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een vaste kast. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen met vrij uitzicht. Twee kamers beschikken over een laminaatvloer, de derde kamer is voorzien van vloerbedekking. Op de gehele verdieping is vloerverwarming aanwezig.

De moderne badkamer met sanitaire voorzieningen zoals: een dubbele wastafel met meubel en spiegelkast met verlichting, wandcloset, designradiator, ligbad en inloopdouche met dubbele kranen, 2 regendouches, 2 handdouches en glazen deuren is volledig betegeld. Op de wanden vindt u neutrale witte tegels, steenstrip en betonstuc en op de vloer grijze tegels.

3e verdieping: dit is meer dan een volwaardige verdieping! Deze zolderverdieping is ruim 10 meter lang en maar liefst 4,76 meter hoog. De eigenaren hebben ook deze verdieping goed afgewerkt, zo zijn de cv-ketel, WTW en de warmtepomp keurig achter kasten weggewerkt. Wenst u meer slaapkamers, een werk-, of een speelkamer? Deze verdieping kunt u naar eigen wens indelen. Boven de wasruimte is zelfs nog een vliering aanwezig met een hoogte van 2 meter.

Bijzondere kenmerken: - Royaal herenhuis - Instapklaar - 4 slaapkamers - Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met houtlook voorzien van HR++ glas - Vloerverwarming op de begane grond, eerste en tweede verdieping - Duurzame woning, energielabel A+++ - Inpandige garage - Vergunning voor uitbreiding garage 19m² aanwezig - Centrale ligging, station op loopafstand, nabij voorzieningen, uitvalswegen en buitengebied.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 730

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 730

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij